Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
hanedantr' Alıntı:
bu arada hala bir ikinci üni. bölümü açılmadı bence açılmalı orada yazısırız aynı bölümde olanlar sınavlar felan iyi olur baya bir sayımız var çünkü

Evet, çok işe yarar bir başlık olur. Kime iletmek lazım acep?

bu sembolik mantıksızlık dersine nasıl çalıştınız ya .... kitabı açmak dahi istemiyorum onu görünce :mrgreen:

karinca_52' Alıntı:
bu sembolik mantıksızlık dersine nasıl çalıştınız ya .... kitabı açmak dahi istemiyorum onu görünce :mrgreen:

Hocam siz bu kadar bahsedince merak ettim mantığı nasıl mantıksızlaştırıyorlar?

karinca_52' Alıntı:
hocam Halil Ozgen, kisisel gelisim uzmani var.sagolsun mantik kitabinin ozetlerini cikartip gonderdi. ben onlardan calistim 100 aldim. problem kitapta bizde degil yani. hic bilmeyen birinin kesinlikle anlayamayacagi bir kitap. Halil beyin face de AOF SOSYOLOJİ 1.SİNİF DERS OZETLERİ adinda bir grubu var. ordanda kitaptaki konulari tek tek anlatip sorulari cozuyor videolari youtube da da var sanirim. bi bakin gayet kolay gelecektir eminim. ozellikle de
bi sayisalci icin problem değilmiş öğrenince anladım.

ekim ayında oluyor forumu iyi takip et o sıralar birde anadolu üniversitesinin ikinci üniversite bölümü orayı takip et bu arada adminler bizde bölüm istiyoruz

Bölümler neolacak muhteremler.. bıracakmısınız. yoksa eylüle harçlar yatmayacakmı..derslerin zorunlu olmasına en çok aöf üzülecek gibi ha adamların para kaynağı kurayacak haa. :mrgreen:

desertrose' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
dijitalyerli' Alıntı:
neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
o alanı (ilköğretim matematik öğretmenliği) çok sevdiğimden dolayı okuyorum.
hocam açıköğretimde matematik yoktu ki, nerden okuyorsunuz
hocam açıköğretim fakültesi değil, örgün - eğitim fakültesi

faruk8542' Alıntı:
Bölümler neolacak muhteremler.. bıracakmısınız. yoksa eylüle harçlar yatmayacakmı..derslerin zorunlu olmasına en çok aöf üzülecek gibi ha adamların para kaynağı kurayacak haa. :mrgreen:
hocam başladık artık bitirmek lazım.

bu mebin işi belli olmaz, 3 yıl sonra tüm bilişimciler çöpe falan derler mazallah :P ben yine de ikinci bir bilezik olarak bitiricem türk dilini :)

anladım hocam. Hem çalışıp hem okuyor musunuz? Okulu nasıl ayarladınız? Ben de istiyorum da matematik, tekrar sınava girmek lazım işte. Bir de derslere nasıl devam ettiğinizi, bölüm mü öğretmenlik mi okuduğunuzu söylerseniz mutlu olucam. :wink:

desertrose' Alıntı:
anladım hocam. Hem çalışıp hem okuyor musunuz? Okulu nasıl ayarladınız? Ben de istiyorum da matematik, tekrar sınava girmek lazım işte. Bir de derslere nasıl devam ettiğinizi, bölüm mü öğretmenlik mi okuduğunuzu söylerseniz mutlu olucam. :wink:

Hocam açıköğretim okuyoruz. Ders devam zorunluluğu yok. Ayrıca sınava girmeye gerek yok. Eylül-Ekimde kayıtlar var, ikinci üniversite bölümleri diye aratırsanız hangi bölümler olduğunu görürsünüz.

Ama matematik istiyorum diyorsanız üni sınavına girmeniz gerekiyor. Açık matematik okuma şansınız var. Tabi sınavla. ders devamlılığı yok.

Hem çalışıp hem de sınavlara girmek zorluyor insanı. Ama başladık bitirelim değil mi? :)

desertrose' Alıntı:
evet hocam hem çalışıp hem okuyorum. 2. öğretim olduğum için derse girmek sıkıntı değil ama alan dersleri zorlayabiliyor. okulda fazla ders almadım, çat pat gidiyoruz bir şekilde. 1 sene daha idare edeceğiz...
üstte bir arkadaş aöf - matematik bölümünden bahsetmiş ama hiç duymadım öyle birşeyi. listede gözükmüyor zaten: http://w2.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri ... rsite.aspx
benimki eğitim fakültesi - ilköğretim matematik öğretmenliği. ygs ve lys'ye girmeniz gerekiyor tabi. bazı üniversitelerde 2. üniversitede hiç bir dersten muaf olamıyorsunuz, haberiniz olsun. sorunuz varsa yardımcı olabilirim?

Rüzgara Karşı hocam teşekkürler. Ben de matematik okumak istiyorum ama işte tekrar sınava hazırlanmak zor geliyor. Gelecek yıl açıköğretime kayıt yaptırmazsam düşünüyorum ders çalışmayı ama bakalım. Bilgilendirmeniz için sağolun

desertrose' Alıntı:
Rüzgara Karşı hocam teşekkürler. Ben de matematik okumak istiyorum ama işte tekrar sınava hazırlanmak zor geliyor. Gelecek yıl açıköğretime kayıt yaptırmazsam düşünüyorum ders çalışmayı ama bakalım. Bilgilendirmeniz için sağolun
önemli değil hocam.
fen edebiyat fakültesi - matematik bölümü puanları düşük. rahatlıkla kazanırsınız, sınavı dert etmeyin. bu bölüm için alan değişikliğini de araştırın bence.

bilişim kitabında Fatih projesinden bahsetmişler. Biz yeni kitabı hazırlarken bu kitabı mı baz alsak?

Geri