Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Bilgisayar 75 sayisal fotograf 95 acaba ben bilgisayar ogretmeni degilmiyim demeye basladim sinavdan sonra

ben TEF mezunuyum, teknoloji fakültelerinde 1.5 yıl okuyup mühendis olunabiliyor.
başvuru şartlarını bilmiyorum.
iyi fikir mi acaba?

güz dönemindeki sınavlar çalışmama rağmen çok sinir bozucuydu. bu dönem aof ye tepki olarak çalışmamaya kafrar verdim. hatta bazı derslerin kitapları bile yok elimde :) notlarım 50 ve 90 arasında değişiyor. çalışsam da farketmiyor tezimi kanıtlamış oldum.

SoNMeZ' Alıntı:
güz dönemindeki sınavlar çalışmama rağmen çok sinir bozucuydu. bu dönem aof ye tepki olarak çalışmamaya kafrar verdim. hatta bazı derslerin kitapları bile yok elimde :) notlarım 50 ve 90 arasında değişiyor. çalışsam da farketmiyor tezimi kanıtlamış oldum.

sizin durumda iyiymiş. Aöf araştırma tezi yazabilir üzerinizde :) Gerçi bu başlığı takip etse ne araştırmalık konular çıkacak kimbilir :)

dijitalyerli' Alıntı:
neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
eskiden gelen bir ilgi. Türk dili okuyorum. Biraz da zaman ayırabilsem daha güzel olacak. Bir de bizim bölümün git gellerinden sıkıldım. 4 yıl sonrayı düzelteyim diyorum :lol:

Edebiyat okuyorum. Böylece eşim birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi iddia ediyor :D Kendisi edebiyatçı. Birimiz tam romantik diğerimiz tam mekanik... Adam gözlerinin içine bakarak şiirler okurken sen ne demek istiyor acaba diye düşünüp garip garip suratına bakarsan anlaşılmadığını hissetmesi de gayet normal sanırım :?

betl' Alıntı:

Edebiyat okuyorum. Böylece eşim birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi iddia ediyor :D Kendisi edebiyatçı. Birimiz tam romantik diğerimiz tam mekanik... Adam gözlerinin içine bakarak şiirler okurken sen ne demek istiyor acaba diye düşünüp garip garip suratına bakarsan anlaşılmadığını hissetmesi de gayet normal sanırım :?

ay hocam alemsiniz. Edebiyat okumakla romantik olunuyorsa güzel. :D

biltek2007' Alıntı:
betl' Alıntı:

ay hocam alemsiniz. Edebiyat okumakla romantik olunuyorsa güzel. :D

Şiirlerin anlamlarını kavramama yardım etse yeter diye düşünüyorum. Romantik olmayı amaçlamak fazla olur zaten :D

bu arada hala bir ikinci üni. bölümü açılmadı bence açılmalı orada yazısırız aynı bölümde olanlar sınavlar felan iyi olur baya bir sayımız var çünkü

8-9 sbs pys
15-16 üniversite
22-23 üniversite
29- mts
30- açık ilkokul
temmuzun ilk ve ikinci haftasıda kpss
geriye tek boşluk 1-2 haziran kalıyor

Geri