SoNMeZ' Alıntı:güz dönemindeki sınavlar çalışmama rağmen çok sinir bozucuydu. bu dönem aof ye tepki olarak çalışmamaya kafrar verdim. hatta bazı derslerin kitapları bile yok elimdenotlarım 50 ve 90 arasında değişiyor. çalışsam da farketmiyor tezimi kanıtlamış oldum.
dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
hanedantr' Alıntı:dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
benimki tamamen zevk fotoğrafçılık ve kameramanlık okuyorum
dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
omd' Alıntı:dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
hobi olaraktan![]()
dijitalyerli' Alıntı:omd' Alıntı:dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
hobi olaraktan![]()
başka hobi mi bulamadın hocam? makale yazsana hobi olarak![]()
eskiden gelen bir ilgi. Türk dili okuyorum. Biraz da zaman ayırabilsem daha güzel olacak. Bir de bizim bölümün git gellerinden sıkıldım. 4 yıl sonrayı düzelteyim diyorum :lol:dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
o alanı (ilköğretim matematik öğretmenliği) çok sevdiğimden dolayı okuyorum.dijitalyerli' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
Benimki de öyle ilginçkarinca_52' Alıntı:yeni aynı yer , aynı sınıf , aynı sıra ... şakamı bu ?
neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
betl' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
Edebiyat okuyorum. Böylece eşim birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi iddia ediyorKendisi edebiyatçı. Birimiz tam romantik diğerimiz tam mekanik... Adam gözlerinin içine bakarak şiirler okurken sen ne demek istiyor acaba diye düşünüp garip garip suratına bakarsan anlaşılmadığını hissetmesi de gayet normal sanırım :?
biltek2007' Alıntı:betl' Alıntı:neden 2. üni. okumayı tercih ettiniz? merakımdan soruyorum?
Edebiyat okuyorum. Böylece eşim birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi iddia ediyorKendisi edebiyatçı. Birimiz tam romantik diğerimiz tam mekanik... Adam gözlerinin içine bakarak şiirler okurken sen ne demek istiyor acaba diye düşünüp garip garip suratına bakarsan anlaşılmadığını hissetmesi de gayet normal sanırım :?
ay hocam alemsiniz. Edebiyat okumakla romantik olunuyorsa güzel.![]()