Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
hangi 3 soruyu gönderdiniz, eğer faydası olacaksa dosyayı buradan paylaşın biz de gönderelim hocam...

Sosyoloji okuyan arkadaşlar neden sosyolojiyi seçti acaba mahsuru yoksa sorabilir miyim? Ben aile danışmanlığı düşüncesiyle başlamıştım ama doğru mu yaptım bilmiyorum.

ben önce sadece okulda geçen boş vaktim değerlensin diye okumayı düşünmüştüm. aslında psikoloji istemiştim ama olmayınca sosyolojiye niyetlendim. Şimdi ise REhber öğretmenliği olabilir yada bititirnce karşımıza çıkacak fırsatlar değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Hiç bir şey olmazsa da önemli değil, ben gayet keyif alarak okuyorum...

mellow' Alıntı:
Sosyoloji okuyan arkadaşlar neden sosyolojiyi seçti acaba mahsuru yoksa sorabilir miyim? Ben aile danışmanlığı düşüncesiyle başlamıştım ama doğru mu yaptım bilmiyorum.

her şey de hayır vardır hocam devam....

karinca_52' Alıntı:
omd ne yaptın sembolik mantık dersinde

Valla cevaplara bakamadım müdür. Zaten hatırlamam mümkün değil :D Ancak kötü almam diye tahmin ediyorum. Birkaç soru haricinde çoğundan emindim.

İptaller gelmeye başladı Bilgisayar sınavı 2 sorusu iptal edildi arkadaşlar birisi Masaüstünü tercih sebebi olamayan soru ve diğeri cevabı İtunes verilen sorular iptal edilmiş cevap anahtarını kontrol edebirilirsiniz. Bu soruları yanlış yapanlar + 10 sahibi bu durumda.

sinanuzun' Alıntı:
İptaller gelmeye başladı Bilgisayar sınavı 2 sorusu iptal edildi arkadaşlar birisi Masaüstünü tercih sebebi olamayan soru ve diğeri cevabı İtunes verilen sorular iptal edilmiş cevap anahtarını kontrol edebirilirsiniz. Bu soruları yanlış yapanlar + 10 sahibi bu durumda.
Elinize sağlık.

hanedantr' Alıntı:
ben onları doğru yapmıstım ama :(

masaüstü sorusunu doğru mu yaptınız, pille çalışan masaüstü bilgisayar var yani?
yada laptoptan daha hafif olan masaüstü bilgisayar var yani?

ve üzülüyorsunuz yani :) ilginç....

sorunun yanlıs oldugunu anladım ve en mantıklı yanlısı isaretledim onda ituneste de x isaretinin eksikliğini gördüm hatta kendi kendime bunlar tag acmıs ama kapamamıs deyip </div> yazacaktım ama yazmadım :)

Çalışın arkadaş işinizin adı ne :D Okulda 30 saat dersiniz mi var :D

Arkadaşlar Sınavsız ikinci üniversite için bu sene başvurmayı planlıyorum. İstediğim bölüm olan Sosyoloji, hem anadolu üni de hem de istanbul üni de mevcut. Hangisini tavsiye edersiniz?

omd' Alıntı:
İstanbul üni'de kitap vermiyorlar sanırım. Tüm ders materyalleri online oluyor. Bir de finaller iü kampüsünde oluyordu sanırım sadece.

http://auzef.istanbul.edu.tr/programlar ... giler.aspx

İstanbul üni. bu sene açılmış, baya sıkıntılar varmış mesela dediğiniz gibi finaller sadece istanbulda yapılıyor ayrıca dersten geçebilmek için finalden en az 50 almak gerekiyor

Atatürk üni vize online finali de yüzyüze test yapıyor...

Andolu üni herhalde hepsini test ve yüzyüze yapıyor...

Siz kolayca bitirebilmek adına hangisini tavsiye edersiniz?

finefrenzy' Alıntı:
omd' Alıntı:
İstanbul üni'de kitap vermiyorlar sanırım. Tüm ders materyalleri online oluyor. Bir de finaller iü kampüsünde oluyordu sanırım sadece.

http://auzef.istanbul.edu.tr/programlar ... giler.aspx

İstanbul üni. bu sene açılmış, baya sıkıntılar varmış mesela dediğiniz gibi finaller sadece istanbulda yapılıyor ayrıca dersten geçebilmek için finalden en az 50 almak gerekiyor

Atatürk üni vize online finali de yüzyüze test yapıyor...

Andolu üni herhalde hepsini test ve yüzyüze yapıyor...

Siz kolayca bitirebilmek adına hangisini tavsiye edersiniz?
anadolu üniversitesi yıllardır bu işin içinde. Her ilde sınav yapıyorlar. Sınava erişim kolaylığı açısından aöf tabii ki. Ayrıca geç de olsa basılı kitap veriyorlar. Facebook vb yerlerde aynı dersi alan bir sürü kişiyle bilgi alışverişi imkanı daha fazla. Diğerleri hele bir ilk mezunlarını versinler. İyisiyle kötüsüyle bir otursun sistemleri o zaman düşünülür :)

karinca_52' Alıntı:
:) omd az çalış bari sembolik mantıktan gerisi hikaye zaten :mrgreen:
müdür vize bir açıklansın hele :D Daha orada ne yaptım onu biliyorum :) ama şunu söyleyeyim aöfte tüm dersleri aa yapmak çok zor değil. ortalamayı 70 yapın yetiyor :)

omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
:) omd az çalış bari sembolik mantıktan gerisi hikaye zaten :mrgreen:
müdür vize bir açıklansın hele :D Daha orada ne yaptım onu biliyorum :) ama şunu söyleyeyim aöfte tüm dersleri aa yapmak çok zor değil. ortalamayı 70 yapın yetiyor

6 ders ten en kötü not 80 diye düşünüyorum ....

sembolik mantıksızlığa hiç bakmamıştım onu salladım bakalım ne gelecek :)

bu arada final öncesi yeni ünitelere az bakayım dedim bu şunu demiş şu bunu demiş kapattım :)

Geri