hangi 3 soruyu gönderdiniz, eğer faydası olacaksa dosyayı buradan paylaşın biz de gönderelim hocam...
mellow' Alıntı:Sosyoloji okuyan arkadaşlar neden sosyolojiyi seçti acaba mahsuru yoksa sorabilir miyim? Ben aile danışmanlığı düşüncesiyle başlamıştım ama doğru mu yaptım bilmiyorum.
karinca_52' Alıntı:omd ne yaptın sembolik mantık dersinde
Elinize sağlık.sinanuzun' Alıntı:İptaller gelmeye başladı Bilgisayar sınavı 2 sorusu iptal edildi arkadaşlar birisi Masaüstünü tercih sebebi olamayan soru ve diğeri cevabı İtunes verilen sorular iptal edilmiş cevap anahtarını kontrol edebirilirsiniz. Bu soruları yanlış yapanlar + 10 sahibi bu durumda.
hanedantr' Alıntı:ben onları doğru yapmıstım ama![]()
omd' Alıntı:karinca_52' Alıntı:omd ne yaptın sembolik mantık dersinde
Valla cevaplara bakamadım müdür. Zaten hatırlamam mümkün değilAncak kötü almam diye tahmin ediyorum. Birkaç soru haricinde çoğundan emindim.
hanedantr' Alıntı:ben onları doğru yapmıstım ama![]()
ogretmen_pc' Alıntı:Sosyoloji 2. sınıfta olan var mı ?
omd' Alıntı:ogretmen_pc' Alıntı:Sosyoloji 2. sınıfta olan var mı ?
finalleri geçince biz olacağız hayırlısıyla![]()
omd' Alıntı:Çalışın arkadaş işinizin adı neOkulda 30 saat dersiniz mi var
![]()
Size bu kadar yüklenince arkadaşlar, merak ettim hocam. 1.dönem ortalamanız kaç?omd' Alıntı:Ben zevk için okuyorum çan filan anlamam çalışırım ben![]()
O kadar yüksek sayılmazapoyraz' Alıntı:Size bu kadar yüklenince arkadaşlar, merak ettim hocam. 1.dönem ortalamanız kaç?omd' Alıntı:Ben zevk için okuyorum çan filan anlamam çalışırım ben![]()
omd' Alıntı:İstanbul üni'de kitap vermiyorlar sanırım. Tüm ders materyalleri online oluyor. Bir de finaller iü kampüsünde oluyordu sanırım sadece.
http://auzef.istanbul.edu.tr/programlar ... giler.aspx
anadolu üniversitesi yıllardır bu işin içinde. Her ilde sınav yapıyorlar. Sınava erişim kolaylığı açısından aöf tabii ki. Ayrıca geç de olsa basılı kitap veriyorlar. Facebook vb yerlerde aynı dersi alan bir sürü kişiyle bilgi alışverişi imkanı daha fazla. Diğerleri hele bir ilk mezunlarını versinler. İyisiyle kötüsüyle bir otursun sistemleri o zaman düşünülürfinefrenzy' Alıntı:omd' Alıntı:İstanbul üni'de kitap vermiyorlar sanırım. Tüm ders materyalleri online oluyor. Bir de finaller iü kampüsünde oluyordu sanırım sadece.
http://auzef.istanbul.edu.tr/programlar ... giler.aspx
İstanbul üni. bu sene açılmış, baya sıkıntılar varmış mesela dediğiniz gibi finaller sadece istanbulda yapılıyor ayrıca dersten geçebilmek için finalden en az 50 almak gerekiyor
Atatürk üni vize online finali de yüzyüze test yapıyor...
Andolu üni herhalde hepsini test ve yüzyüze yapıyor...
Siz kolayca bitirebilmek adına hangisini tavsiye edersiniz?
müdür vize bir açıklansın helekarinca_52' Alıntı:omd az çalış bari sembolik mantıktan gerisi hikaye zaten :mrgreen:
omd' Alıntı:müdür vize bir açıklansın helekarinca_52' Alıntı:omd az çalış bari sembolik mantıktan gerisi hikaye zaten :mrgreen:
Daha orada ne yaptım onu biliyorum
ama şunu söyleyeyim aöfte tüm dersleri aa yapmak çok zor değil. ortalamayı 70 yapın yetiyor