Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
MEMEK' Alıntı:
Hocam ben felsefe birinci sınıfı okuyorum. birinci dönem uygarlık tarihi var ikinci dönemde uygarlık tarihi 2 diye bir dres var baktım konular aynı.Bu konuda bilginiz var mı?
1. dönem ünitenin yarısı 2. dönemde diğer yarısı aof sitesinden de vize de hangi konular geçerli olacak öğrenebilirsin

ben kültür tarihini bitirdim, yarın da mantığa girişeyim en iyisi :D

Arkadaş bu sembolik mantık kitabını kim yazdıysa onu ıslak hortumlarla dövmek lazım.

arkadaslar birsey soracağım, bu sene bende felsefeye baslamak istiyorum, ilk basvuruları ne zmaan alıyorlar?

eyolcu' Alıntı:
arkadaslar birsey soracağım, bu sene bende felsefeye baslamak istiyorum, ilk basvuruları ne zmaan alıyorlar?

eylülü falan bekle o zaman duyurular falan olur..

haftalardır çalışıyorum bütün dersleri bitirdim sadece 1 dersim kaldı o da osmanlıca... zor ama imkansız değil :)

Osmanlı Türkçesi 2 dersi iyice arap saçına dönmeye başladı. Diğer dersler iyi kötü hafızada kalıyor ama Osmanlıcayı anlasan ne yazar hep karışıyor . Yapıyoruz bişeyler bakalım. Zaman olsa yine belli kalıpları anlarız ama zaman olmayınca hızlı hızlı çalışıp iyice batıyorsun

bilgisayar sınavınız nasıldı arkadaislar, yaparım diye bakmadım bilgisayara, zor geldi baya

omd gözükmüyorsun ..... bugün aldın 100 leri , gene yattın yarın ki sınav için pusuya dimi :)

Valla yaptık bişiler hacı, bakalım bugün napıcaz, Türk Siyasal Hayatı'ndan korkuyorum valla :D Bizim yakın tarih bana hiç yakın gelmiyor nedense :D Küçüklüğümden beridir öğrenmeyi beceremedim bunları :D 21 en kısa süreli anayasa. kanun-i esasi, ıslahat fermanı, bi tane daha vardı sonra, öyle bişiyler :D

Bende idare hukukuna ve uluslar arası ekonomik kuruluşlara bakamadım hiç hayırlısı artık.. Herkese başarılar, Allah kolaylık versin..

ya arkadaş bilgisayar öğretmeniyiz ama en düşük dersim bilgisayar...
bunların teknoloji dünyasıyla benimkisi farklı galiba...
gerçi kitaba bakmadık hiç... herifler pdf nin kabul edilliş yıl dönümünü soruyor...sanki dersin kutlu doğum haftası töbe töbe...
gerçi bu soruyu salladım tuttu orası ayrı mesele :)
bizans tarihi :70-75
selçuklu tarihi : 100
ilk müslüman türk devletleri : 95-100
islam tarihi : 95
osmanlıca: 85
eski mezopatamya : 90
bilgisayar : 70-75

sosyoloji okuyan arkadaşlar not ortalamalarının yükselmesini sağlayan omd haberiniz olsun :mrgreen:

sorular ve cevaplar ne zaman yayınlanıyor? Bakalım bizim hanım ne yaptı temel bilgi tek.den o kadar çalıştırdım :mrgreen:

Geri