Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
islam tarihi çalışıyorum çok karışık. halife isimleri mutasim mütevekkil mutez Vasik falan filan. bu arada bizim ilhanli hükümdarı hulagu halife muntasim i çuvala koyup koşan ata bağlamış adamı öldürmüş koskoca abbasi devletine son vermiş. ihtiras ve taht kavgaları. psikolojim bozuldu

only61' Alıntı:
islam tarihi çalışıyorum çok karışık. halife isimleri mutasim mütevekkil mutez Vasik falan filan. bu arada bizim ilhanli hükümdarı hulagu halife muntasim i çuvala koyup koşan ata bağlamış adamı öldürmüş koskoca abbasi devletine son vermiş. ihtiras ve taht kavgaları. psikolojim bozuldu
:) ben de türk mitolojisinde yer altı tanrıları yer üstü tanrıları konularında tuhaf tuhaf isimlerine adapte olmakta zorlanmıştım. şubat karısı vs. psikoloji etkilenmiyor değil sonra alışıveriyo insan onca tuhaf bilgiye :o

karinca_52' Alıntı:
sembolik mantık dersi için görüşleriniz nedir :)
en gıcık olduğum dersti kitabın ilgili konularını okuduğunuzda dersi rahat geçersiniz,zira sınıf ortalaması oldukça düşük olur bu dersin.

tüm konular birbirine girdi bende :puhaha: :puhaha:
romayı yakan hz. şabandır. ilk halife imparator neron yani padişah neron romada hz. şabanla beraber ananı günde 1453 kere kanunen...tüm konular bu şekilde bende :puhaha: :puhaha:

türk dili ve edebiyat okuyan arkadaşlar bi ricam olucak sizden, rahatsızlığımdan dolayı daha hiç başlayamadım çalışmaya, şu kalan on günde 3 dersi halledeyim diyorum, bu dönem aradan çıkarabileceğim en kolay üç dersi yazarmısınız? bu arada 1. sınıftayım

nryozer' Alıntı:
türk dili ve edebiyat okuyan arkadaşlar bi ricam olucak sizden, rahatsızlığımdan dolayı daha hiç başlayamadım çalışmaya, şu kalan on günde 3 dersi halledeyim diyorum, bu dönem aradan çıkarabileceğim en kolay üç dersi yazarmısınız? bu arada 1. sınıftayım

eğer 3 dersi halledeyim diyorsanız bence
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II
TÜRKÇE BİÇİM BİLGİSİ
HALK EDEBİYATINA GİRİŞ II

çalışabilirsin.
BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR II de olabilir. ama diğerleri zorlar.

Ben toplantıdaydım bakamadım, e-semineri dinleyebilen oldu mu?

ölülerini gömen ilk toplum neandertallermiş...
ilk insan homo sapiensmiş...
insanlık tarihi 2 milyon yıl küsurmuş...
gerçek insanlık tarihi homo sapiensle yani akıllı insanlar başlamış o da takriben 100.000 yıl önce.
bu arada sıfır(0) bulan kişi Türkmüş adı Musa b. Harezmi
bi de ilk uçuş denemesi yapan insan Hezarfen Ahmet Çelebi değil Endülüslü Abbas Kasım İbn Firnasmış
bunlara ezberleye ezberleye bi hal oldum...

Hocam ben felsefe birinci sınıfı okuyorum. birinci dönem uygarlık tarihi var ikinci dönemde uygarlık tarihi 2 diye bir dres var baktım konular aynı.Bu konuda bilginiz var mı?

Geri