tamamen katılıyorum, öğretmenler arasında en iyi vizyona sahip zümrelerden biriyiz ama MEB görmezden geliyor malesef...gülecim' Alıntı:Zümremin ikinci üniversitede not ortalamalrını görünce cidden mutlu oldum. Maşallah arkadaşlar. Her zaman diyorum bilgisayar öğretmenleri cidden zeki. Artık Mebin de bunu fark edip bilişim tekn. öğretmenlerine gereken değeri vermesini diliyorum..
omd' Alıntı:Dersler fena değil![]()
omd' Alıntı:ekitaplara baktım ben biraz![]()
SoNMeZ' Alıntı:arkadaşlar açık öğretimin kitapları genelde eksik oluyor. sınava 2 hafta kala elime ulaşan kitaplar bile oldu. eğer 1. sınıf değilseniz üstten ders almanızı öneririrm. aldığınız fazladan kredi için birkaç lira fazladan para ödüyorsunuz sadece. önce ders seçme sonra arç ödemesi yapılıyor. ben 3. yılımda mezun oluyorum inşallahbu dönemle birlikte genel ortalamam da 3.40
![]()
sadece para değil mi hocam ne sırasıkarinca_52' Alıntı:son güne kalmadan işlemleri yapmak lazım malum sonra sıra alıyor başını gidiyor
Nasıl hallettin hocam işlem sırası nasılkarinca_52' Alıntı:işleri hallettim şükür..... kitaplar eksik gene
gelişimci' Alıntı:Nasıl hallettin hocam işlem sırası nasılkarinca_52' Alıntı:işleri hallettim şükür..... kitaplar eksik gene
aöf bürosuna gitmek gerekiyor mu yine
aof burosuna kayıt için gitmiyoruz yani değil mi sadece kitap için mi ?karinca_52' Alıntı:gelişimci' Alıntı:Nasıl hallettin hocam işlem sırası nasılkarinca_52' Alıntı:işleri hallettim şükür..... kitaplar eksik gene
bankaya para yatırıyorsunuz aöf burosuna gidip kitaplarınızı alıyorsunuz
gelişimci' Alıntı:aof burosuna kayıt için gitmiyoruz yani değil mi sadece kitap için mi ?karinca_52' Alıntı:gelişimci' Alıntı:Nasıl hallettin hocam işlem sırası nasılkarinca_52' Alıntı:işleri hallettim şükür..... kitaplar eksik gene
bankaya para yatırıyorsunuz aöf burosuna gidip kitaplarınızı alıyorsunuz
eğer öyleyse kitaplarımı sonra alacağım da
:?:Peace' Alıntı:Bu sene kaydını yaptıranlar için, parayı yatırdıktan sonra kaydımızın yapıldığını belirten bir ibareye ulaşamayacak mıyız? İnsanın aklında soru işareti kalıyor. aöf sayfasında giriş yaptığımızda da kaydınız yapılmıştır demiyor. bilgisi olan paylaşa lütfen.
gelişimci' Alıntı::?:Peace' Alıntı:Bu sene kaydını yaptıranlar için, parayı yatırdıktan sonra kaydımızın yapıldığını belirten bir ibareye ulaşamayacak mıyız? İnsanın aklında soru işareti kalıyor. aöf sayfasında giriş yaptığımızda da kaydınız yapılmıştır demiyor. bilgisi olan paylaşa lütfen.