Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Zümremin ikinci üniversitede not ortalamalrını görünce cidden mutlu oldum. Maşallah arkadaşlar. Her zaman diyorum bilgisayar öğretmenleri cidden zeki. Artık Mebin de bunu fark edip bilişim tekn. öğretmenlerine gereken değeri vermesini diliyorum..

gülecim' Alıntı:
Zümremin ikinci üniversitede not ortalamalrını görünce cidden mutlu oldum. Maşallah arkadaşlar. Her zaman diyorum bilgisayar öğretmenleri cidden zeki. Artık Mebin de bunu fark edip bilişim tekn. öğretmenlerine gereken değeri vermesini diliyorum..
tamamen katılıyorum, öğretmenler arasında en iyi vizyona sahip zümrelerden biriyiz ama MEB görmezden geliyor malesef...

evet kayıtlar başladı...1. sınıflarda üstten ders alma yoktu dimi malesef.....

direk banka yolu gözüküyor anlaşılan

Yeni dersler

BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2
FEL102U ETİK
KÜL102U KÜLTÜR TARİHİ
MNT102U SEMBOLİK MANTIK
SİY102U TÜRK SİYASAL HAYATI
SOS104U İNSAN VE TOPLUM
SOS106U BİREY VE DAVRANIŞ

Kayıt yenileme duyurusunda para yatırmadan başka işlemden bahsetmiyor ama ben de tam emin değilim, Kitaplar ne zaman alınır bende onu merak ediyorum...

arkadaşlar açık öğretimin kitapları genelde eksik oluyor. sınava 2 hafta kala elime ulaşan kitaplar bile oldu. eğer 1. sınıf değilseniz üstten ders almanızı öneririrm. aldığınız fazladan kredi için birkaç lira fazladan para ödüyorsunuz sadece. önce ders seçme sonra arç ödemesi yapılıyor. ben 3. yılımda mezun oluyorum inşallah :) bu dönemle birlikte genel ortalamam da 3.40 :)

SoNMeZ' Alıntı:
arkadaşlar açık öğretimin kitapları genelde eksik oluyor. sınava 2 hafta kala elime ulaşan kitaplar bile oldu. eğer 1. sınıf değilseniz üstten ders almanızı öneririrm. aldığınız fazladan kredi için birkaç lira fazladan para ödüyorsunuz sadece. önce ders seçme sonra arç ödemesi yapılıyor. ben 3. yılımda mezun oluyorum inşallah :) bu dönemle birlikte genel ortalamam da 3.40 :)

Maşallah hocam ortalama gayet güzelmiş. Bende bu yıl başladım ilk dönem ortalamam 3,5 gibi bişey. Seneye bende üstten ders alamaya başlayacam inşallah.

Hangi bölüm okuyosunuz hocam?

Ders Ekleme-Silme sayfasını açmaya çalışırken aşağıdaki mesajı alıyorum. Demekki 1. sınıf 2. dönem için sadece para yatırdığımızda kaydımız yenilenmiş oluyor.

"2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz. "

Bana bugün aof den mesaj geldi cumartesi pazar aof büroları acil olacak kayıt yenileme işlemi için diye
hiç bir şey anlamadim ya ins gitmeye gerek kalmaz neydi o cektigimiz ilk dönem ya
düşünmek bile istemiyorum o sirayi tekrardan

karinca_52' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
işleri hallettim şükür..... kitaplar eksik gene
Nasıl hallettin hocam işlem sırası nasıl
aöf bürosuna gitmek gerekiyor mu yine

bankaya para yatırıyorsunuz aöf burosuna gidip kitaplarınızı alıyorsunuz
aof burosuna kayıt için gitmiyoruz yani değil mi sadece kitap için mi ?
eğer öyleyse kitaplarımı sonra alacağım da

Bu sene kaydını yaptıranlar için, parayı yatırdıktan sonra kaydımızın yapıldığını belirten bir ibareye ulaşamayacak mıyız? İnsanın aklında soru işareti kalıyor. aöf sayfasında giriş yaptığımızda da kaydınız yapılmıştır demiyor. bilgisi olan paylaşa lütfen.

gelişimci' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
işleri hallettim şükür..... kitaplar eksik gene
Nasıl hallettin hocam işlem sırası nasıl
aöf bürosuna gitmek gerekiyor mu yine

bankaya para yatırıyorsunuz aöf burosuna gidip kitaplarınızı alıyorsunuz
aof burosuna kayıt için gitmiyoruz yani değil mi sadece kitap için mi ?
eğer öyleyse kitaplarımı sonra alacağım da

kitap için hocam

Peace' Alıntı:
Bu sene kaydını yaptıranlar için, parayı yatırdıktan sonra kaydımızın yapıldığını belirten bir ibareye ulaşamayacak mıyız? İnsanın aklında soru işareti kalıyor. aöf sayfasında giriş yaptığımızda da kaydınız yapılmıştır demiyor. bilgisi olan paylaşa lütfen.
:?:

gelişimci' Alıntı:
Peace' Alıntı:
:?:

para yatırmanız yeterli ... başka işlem yapmıyoruz aofdan kitap alıyoruz sadece

Geri