notların nasıl müdürkarinca_52' Alıntı:açıklanmamış.... pazartesiyi bekleyin
bnm iyi genelde bb, ab, bir tek osmanlıca cc kalmamısım ya o yeter diyomnryozer' Alıntı:edebiyat okuyan arkadaşlar, sınav sonuçlarınız nasıl ?
ezilenboteci' Alıntı:bnm iyi genelde bb, ab, bir tek osmanlıca cc kalmamısım ya o yeter diyomnryozer' Alıntı:edebiyat okuyan arkadaşlar, sınav sonuçlarınız nasıl ?
benimde biçim ve ölçü haricinde tümü AAelifinannesi' Alıntı:ezilenboteci' Alıntı:bnm iyi genelde bb, ab, bir tek osmanlıca cc kalmamısım ya o yeter diyomnryozer' Alıntı:edebiyat okuyan arkadaşlar, sınav sonuçlarınız nasıl ?
benimkiler de iyi türkçe ses bilgisi 100 gelmiş sevindimen düşük notum 55 ben de telefondan baktım internet sitesine girilmiyor
omd' Alıntı:notların nasıl müdür
omd' Alıntı:Benim de ortalama 3.50nin az üstünde. Yüksek onur aldım galiba. Bende sadece 4 tane aa var. Hepsi aa olan arkadaşları gördüm, fena gaza geldim. İkinci dönem korksunlar benden![]()
EynelMefer' Alıntı:omd' Alıntı:Benim de ortalama 3.50nin az üstünde. Yüksek onur aldım galiba. Bende sadece 4 tane aa var. Hepsi aa olan arkadaşları gördüm, fena gaza geldim. İkinci dönem korksunlar benden![]()
hepsi aa olsa ne olacak ki! (2 yıllıklar için) önemli olan dgs değil mi, hiiiç kasamam geçeyim yeter 8)
omd' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:omd' Alıntı:Benim de ortalama 3.50nin az üstünde. Yüksek onur aldım galiba. Bende sadece 4 tane aa var. Hepsi aa olan arkadaşları gördüm, fena gaza geldim. İkinci dönem korksunlar benden![]()
hepsi aa olsa ne olacak ki! (2 yıllıklar için) önemli olan dgs değil mi, hiiiç kasamam geçeyim yeter 8)
bölümden bir beklentim yok sırf eğlencesine okuduğum için hemen hepsinin hatta hepsinin aa olması benim için önemli sayın hocam![]()
omd' Alıntı:Benim de ortalama 3.50nin az üstünde. Yüksek onur aldım galiba. Bende sadece 4 tane aa var. Hepsi aa olan arkadaşları gördüm, fena gaza geldim. İkinci dönem korksunlar benden![]()
:mrgreen:omd' Alıntı:4.00 alanlar var onları yakalamam lazım![]()
karinca_52' Alıntı::mrgreen:omd' Alıntı:4.00 alanlar var onları yakalamam lazım![]()
:+1:geronimo10' Alıntı:Allahtan notlar iyi geldi. eğer bir dersten kalsaydım hanım okuldan alacaktı benihehe..
bağıl değerlendirme yani? ortalamaya göre yüksek olunca beklenenden yüksek not mu geliyor? aynı şekilde çoğu kişi iyi not almışsa ve ortalamanın altında puan alırsa öğrenci, beklenenden daha az not gelebilir mi?i.d.' Alıntı:hocam dönem sonu ortalaması baz alınıyor. bir de her bölümün ortalaması farklı
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bağıl değerlendirme yani? ortalamaya göre yüksek olunca beklenenden yüksek not mu geliyor? aynı şekilde çoğu kişi iyi not almışsa ve ortalamanın altında puan alırsa öğrenci, beklenenden daha az not gelebilir mi?i.d.' Alıntı:hocam dönem sonu ortalaması baz alınıyor. bir de her bölümün ortalaması farklı
teşekkürlerEynelMefer' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:bağıl değerlendirme yani? ortalamaya göre yüksek olunca beklenenden yüksek not mu geliyor? aynı şekilde çoğu kişi iyi not almışsa ve ortalamanın altında puan alırsa öğrenci, beklenenden daha az not gelebilir mi?i.d.' Alıntı:hocam dönem sonu ortalaması baz alınıyor. bir de her bölümün ortalaması farklı
ortalamalar ders bazında, ortalaması düşük dersin geçme notuda düşük oluyor..ve hangi dersin hangi harflere karşılık geldiği alt değerler, sayfadan dersin adı tıklanarak öğrenilebiliyor...
erat76' Alıntı:Adalet okuyanlar ortalamalar nasıl?
Benim ortalama 3,67