Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Sınavsız bi şekilde eczacılığa alım yapsalar koşa koşa giderim. İçimde bi uktedir kaldı. :mrgreen: ÖSS hazırlıkta hedefim hep eczacılıktı. Komşu tavsiyesiyle bt öğretmenliğini yazdım da açıkta kalmadım :)

Allahtan notlar iyi geldi. eğer bir dersten kalsaydım hanım okuldan alacaktı beni :) hehe..

elifinannesi' Alıntı:
ezilenboteci' Alıntı:
nryozer' Alıntı:
edebiyat okuyan arkadaşlar, sınav sonuçlarınız nasıl ?
bnm iyi genelde bb, ab, bir tek osmanlıca cc kalmamısım ya o yeter diyom

benimkiler de iyi türkçe ses bilgisi 100 gelmiş sevindim :) en düşük notum 55 ben de telefondan baktım internet sitesine girilmiyor
benimde biçim ve ölçü haricinde tümü AA :) vizede yetiştirememiştim diye finalede çalışmadım ff aldım, seneye kaldı artık :)

Harf Notu Katsayısı

AA 4.0

AB 3.7

BA 3.3

BB 3.0

BC 2.7

CB 2.3

CC 2.0

CD 1.7

DC 1.3

DD 1.0

FF 0.0

Benim de ortalama 3.50nin az üstünde. Yüksek onur aldım galiba. Bende sadece 4 tane aa var. Hepsi aa olan arkadaşları gördüm, fena gaza geldim. İkinci dönem korksunlar benden :D

4 yıllıkların bazıları 2 seneye bazıları 3 ve hatta 2,5 seneye düşüyor haberiniz ola

omd' Alıntı:
Benim de ortalama 3.50nin az üstünde. Yüksek onur aldım galiba. Bende sadece 4 tane aa var. Hepsi aa olan arkadaşları gördüm, fena gaza geldim. İkinci dönem korksunlar benden :D

hepsi aa olsa ne olacak ki! (2 yıllıklar için) önemli olan dgs değil mi, hiiiç kasamam geçeyim yeter 8)

EynelMefer' Alıntı:
omd' Alıntı:

hepsi aa olsa ne olacak ki! (2 yıllıklar için) önemli olan dgs değil mi, hiiiç kasamam geçeyim yeter 8)

bölümden bir beklentim yok sırf eğlencesine okuduğum için hemen hepsinin hatta hepsinin aa olması benim için önemli sayın hocam :D

omd' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
omd' Alıntı:

bölümden bir beklentim yok sırf eğlencesine okuduğum için hemen hepsinin hatta hepsinin aa olması benim için önemli sayın hocam :D

o vakit, amacınızın hasıl olması dileğiyle diyor, bu azim karşısında saygı ile eğiliyorum, zira eğlence için bile bu kadar çabalayan bi irade, gerçekten lazım olsa neler yapar kim bilir :wink:

omd' Alıntı:

hacı ayıp diye bir şey var ilk okuldamı okuyorsun sen ya , o kadar da çalışma :mrgreen: :mrgreen:

üniversi öğrencisinin hiç üniversite öğrencisi o kadar çalışır mı :mrgreen:

karinca_52' Alıntı:
omd' Alıntı:
4.00 alanlar var onları yakalamam lazım :D
:mrgreen:

biri benden bahsetti herhalde :mrgreen:
ama şu var ;şimdi 1.dönem 4.00 geldi ya , 2.dönemnde 4.00 gelmesi gerekir ki bi anlamı olsun..
üzerimde baskı oluştu valla... ne bileyim kazara 3.99 falan olursa kendimi intihar ederim :puhaha:

bir arkadaşım aöf sosyal hizmetler (2 yıllık) okuyor. 50-55 aracı CC değil miydi? ama 44 ders ortalamasına CC gelmiş. neden?

hocam dönem sonu ortalaması baz alınıyor. bir de her bölümün ortalaması farklı

i.d.' Alıntı:
bağıl değerlendirme yani? ortalamaya göre yüksek olunca beklenenden yüksek not mu geliyor? aynı şekilde çoğu kişi iyi not almışsa ve ortalamanın altında puan alırsa öğrenci, beklenenden daha az not gelebilir mi?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
i.d.' Alıntı:
bağıl değerlendirme yani? ortalamaya göre yüksek olunca beklenenden yüksek not mu geliyor? aynı şekilde çoğu kişi iyi not almışsa ve ortalamanın altında puan alırsa öğrenci, beklenenden daha az not gelebilir mi?

ortalamalar ders bazında, ortalaması düşük dersin geçme notuda düşük oluyor..ve hangi dersin hangi harflere karşılık geldiği alt değerler, sayfadan dersin adı tıklanarak öğrenilebiliyor...

EynelMefer' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
i.d.' Alıntı:

ortalamalar ders bazında, ortalaması düşük dersin geçme notuda düşük oluyor..ve hangi dersin hangi harflere karşılık geldiği alt değerler, sayfadan dersin adı tıklanarak öğrenilebiliyor...
teşekkürler :)

Geri