Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
harcımı yatırdım ben de ama arkadaşlar ben evlendim, soyadı değişikliği için dilekçe mi yazmam lazım? tekrar kimlik kartımı yenilerler mi? bilen var mı?

btcikız' Alıntı:
harcımı yatırdım ben de ama arkadaşlar ben evlendim, soyadı değişikliği için dilekçe mi yazmam lazım? tekrar kimlik kartımı yenilerler mi? bilen var mı?
hocam yeni kimliginizle başvuru yapıyorsunuz. bir kac aya kadar veriyorlar. eski kimlikle sınava girebilirsiniz. evlilik cüzdanını götürmeniz yeterli.

Sosyoloji okuyan değerli arkadaşlar, nasıl memnun musunuz?

Bir de sınavsız olarak Psikoloji bölümü okuyabilir miyiz? Bilginiz var mı? Teşekkürler.

psikoloji yok hocam şuan...

bu arada arkadaşlar msj gönderdi anadolu üniversitesi kaydınız yenilenmiştir diye......

finefrenzy' Alıntı:

Bir de sınavsız olarak Psikoloji bölümü okuyabilir miyiz? Bilginiz var mı? Teşekkürler.

keyfine okurken güzeldi de sınav zamanları zorunlu hissettiğim için çalışamıyorum, dersin birinden kalmışım hatta :(

finefrenzy' Alıntı:

hiç çalışmadan tüm derslerden geçtim...

karinca_52' Alıntı:
finefrenzy' Alıntı:

valla iyi, açıköğretim psikoloji olsaymış süper hemen okurduk ama sosyolojinin içinde de psikoloji dersleri var.

teşekkürler karınca hocam.

biltek2007' Alıntı:
btcikız' Alıntı:
hocam yeni kimliginizle başvuru yapıyorsunuz. bir kac aya kadar veriyorlar. eski kimlikle sınava girebilirsiniz. evlilik cüzdanını götürmeniz yeterli.
teşekkür ederim hocam, aöf bürosu sorun olmaz dediği halde bazılarını sınava almamışlar sırf bu yüzden inş bir sorun çıkmaz :S

apoyraz' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
finefrenzy' Alıntı:

çalışmadan, okumadan geçersek amacımız ne diye düşünmeden edemedim.
çan eğrisi var hocam,ben de bazı dersleri seneye bırakayım diye hiç çalışmadan giriyorum sınavlarına onlardan bile geçiyorum,uzaktan eğitimde bağıl değerlendirme yanlış bi uygulama bence.

iki gün önce parayı yatırdım, ama telefona kayıt yenilendi diye msj gelmedi... bu şekilde msj gelmeyen var mı? büroya mı gitmem gerekiyor? bugün son gün :?

berra_u' Alıntı:
iki gün önce parayı yatırdım, ama telefona kayıt yenilendi diye msj gelmedi... bu şekilde msj gelmeyen var mı? büroya mı gitmem gerekiyor? bugün son gün :?
parayı yatırınca kayıt yenileniyor, büroya sonra gidip kitaplarınızı alabilirsiniz.

Ben de daha kitapları almaya gitmedim
sinavlar nisan ın kaçındaydi :?:
hemen alıp çalışmaya başlamam lazım

gelişimci' Alıntı:

Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 - 05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 - 02 Haziran 2013

iyi çalışmalar :)

arkadaşlar ben de sosyoloji düşünüyorum önümüzdeki kayıt zamanına. yalnız bunlarda ygs şartı varmı.
psikoloji açılırmı acaba

hyt' Alıntı:
arkadaşlar ben de sosyoloji düşünüyorum önümüzdeki kayıt zamanına. yalnız bunlarda ygs şartı varmı.
psikoloji açılırmı acaba

YGS şartı yok, psikoloji açılırmı bilen de yok :)

EynelMefer' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:

sınav tarihleri tam bir razalet...ortada kitap ta yok. arıyorum arıyorum kitap yok diyorlar... bilgisayardan kitap okumak zor tablet mi alsak ne yapsak?

only61' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:

sınav tarihleri tam bir razalet...ortada kitap ta yok. arıyorum arıyorum kitap yok diyorlar... bilgisayardan kitap okumak zor tablet mi alsak ne yapsak?

hocam tüm derslerin aa olmasının bir kötü yanı da bu :) kafaya çok takıyor oluyor insan...boşver hocam diyemiyorum ama boşveriyorum :)

EynelMefer' Alıntı:
hyt' Alıntı:
psikoloji açılırmı acaba

YGS şartı yok, psikoloji açılırmı bilen de yok :)
psikoloji gibi gözde bir bölümü aöf'de açmazlar muhtemelen
zaten açılması da yanlış olur, açık öğretim ile okunacak bir bölüm değil.

Geri