nryozer' Alıntı:bilgisayar sınavınız nasıldı arkadaislar, yaparım diye bakmadım bilgisayara, zor geldi baya
aynen yaa bende en çok bilişimde zorlandım :S
nryozer' Alıntı:bilgisayar sınavınız nasıldı arkadaislar, yaparım diye bakmadım bilgisayara, zor geldi baya
beni değil ürünü önplana çıkarın arkadaşımaakcakaza' Alıntı:karinca_52' Alıntı:sosyoloji okuyan arkadaşlar not ortalamalarının yükselmesini sağlayan omd haberiniz olsun :mrgreen:
+ 1
sinanuzun' Alıntı:Bilgi teknolojileridne 3 soru iptal edilir yine: Biri masaüstü ile laptop arasındaki farkı sormuş şıklarda pille çalışma hemde hafifilik verilmiş. Bir diğer soru Hardiskle ilgili verilen tüm bilgiler hardisk parçaları için doğruydu ? Birde Video çözücü olmayanı soruyır kitapta video çözücüler konusunda iTunes yok ama Div diye bir çözücüde yok divx olsa tamam diyecez ama x mi yazılmadı yoksa iki cevap mı var Sorular yayınlanınca tekrar bakıp iptal isteyecez artık .
SoNMeZ' Alıntı:sinanuzun' Alıntı:Bilgi teknolojileridne 3 soru iptal edilir yine: Biri masaüstü ile laptop arasındaki farkı sormuş şıklarda pille çalışma hemde hafifilik verilmiş. Bir diğer soru Hardiskle ilgili verilen tüm bilgiler hardisk parçaları için doğruydu ? Birde Video çözücü olmayanı soruyır kitapta video çözücüler konusunda iTunes yok ama Div diye bir çözücüde yok divx olsa tamam diyecez ama x mi yazılmadı yoksa iki cevap mı var Sorular yayınlanınca tekrar bakıp iptal isteyecez artık .
maalesef aof nin sisteminde kitaptaki bilgi kriter alınıyor. kitapta ne yazıyorsa sorunun cevabı o. bazen bize göre çok mantıksız cevaplar doğru olabiliyor.
Banada Cumartesi daha kolay geldi, ama genel olarak iyiydi.mellow' Alıntı:Sosyoloji 1. sınıf arkadaşlar sınavınız nasıldı genel olarak bana pazar günü daha kolay geldi. Etik dersi, felsefeden bir kez daha soğuttu. Bazı kitaplar da bence yanlışlarla dolu örneğin etik dersinde etiğin temellerini atan filozofun kim olduğuyla ilgili çeşitli isimler var.Kitap kendi içinde tutarsız gibi. Ama bizim sınıfta sınava girenlere baktığımda genel olarak ortalama düşük olucak sanırım Çünkü ilk yarım saat sınıfın çoğu boşaldı.
ilk yarım sonunda çıkıyorum ben de genelde. Normalde sözel 20 soruyu okuyup cevaplamam takribi 8-10 dk alıyor. Ancak sembolik mantık sorularında her soruda yeniden doğruluk çizelgesi oluşturmak ve tek tek şıklara bakmak biraz süreyi uzattı. 60 dk civarında tamamladım cumartesi sınavını. Pazar günü sözel sorular olduğu için 30 dkda bitti yine. Bakalım kaç alacağızapoyraz' Alıntı:Banada Cumartesi daha kolay geldi, ama genel olarak iyiydi.mellow' Alıntı:Sosyoloji 1. sınıf arkadaşlar sınavınız nasıldı genel olarak bana pazar günü daha kolay geldi. Etik dersi, felsefeden bir kez daha soğuttu. Bazı kitaplar da bence yanlışlarla dolu örneğin etik dersinde etiğin temellerini atan filozofun kim olduğuyla ilgili çeşitli isimler var.Kitap kendi içinde tutarsız gibi. Ama bizim sınıfta sınava girenlere baktığımda genel olarak ortalama düşük olucak sanırım Çünkü ilk yarım saat sınıfın çoğu boşaldı.
omd' Alıntı:ekran paylaşım ayarı yapılmamışsa her sistemde otomatik çıkmaz hocam görüntü
biltek2007' Alıntı:omd' Alıntı:ekran paylaşım ayarı yapılmamışsa her sistemde otomatik çıkmaz hocam görüntü
Hocam sorular garip ama yayımcılık cevabının doğru olmasına çok sevindim. Bir de oraya yayıncılık eklemişler iş güzarlar![]()
ben orda harf hatasına kurban gittim galibabiltek2007' Alıntı:omd' Alıntı:ekran paylaşım ayarı yapılmamışsa her sistemde otomatik çıkmaz hocam görüntü
Hocam sorular garip ama yayımcılık cevabının doğru olmasına çok sevindim. Bir de oraya yayıncılık eklemişler iş güzarlar![]()
teşekkür ederim hocam, bakalım cevaplar nasıl?EynelMefer' Alıntı:http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Giris.aspx
soru ve cevaplar...
sinanuzun' Alıntı:SoNMeZ' Alıntı:sinanuzun' Alıntı:Bilgi teknolojileridne 3 soru iptal edilir yine: Biri masaüstü ile laptop arasındaki farkı sormuş şıklarda pille çalışma hemde hafifilik verilmiş. Bir diğer soru Hardiskle ilgili verilen tüm bilgiler hardisk parçaları için doğruydu ? Birde Video çözücü olmayanı soruyır kitapta video çözücüler konusunda iTunes yok ama Div diye bir çözücüde yok divx olsa tamam diyecez ama x mi yazılmadı yoksa iki cevap mı var Sorular yayınlanınca tekrar bakıp iptal isteyecez artık .
maalesef aof nin sisteminde kitaptaki bilgi kriter alınıyor. kitapta ne yazıyorsa sorunun cevabı o. bazen bize göre çok mantıksız cevaplar doğru olabiliyor.
Sevgili hocam girdiğim sınavlarda bu güne kadar 3 soru iptal ettirmiş biri sorununda cevabı değiştirmiş biri olarak yazdımSorular açıklansın gereği yapılır. Doğru ifadeler kullanarak ve kaynak göstererek soru iptali oluyor. Eğer yanlış olduğun düşündüğünüz sorular varsa , sorular açıklandıktan sonra direkt iptali için AÖF bilgi edinmeye yazın ama kimlik bilgilerini eklemeyi unutmayın sonrasında iptal edilip edilmediği cevap olarak geliyor size. (Not: İptal edilen sorunun puanı herkese 5 puan olarak yazılıyor.)
Bilgisayarla ilgili sorulabilecek o kadar ayırıcı ve güzel sorular varken bir bölümün başındaki bir söz ile ilgi soru soruluyorsa ben o sınavın kapsam geçerliliğini tartışırım. Ya sizce ?
EynelMefer' Alıntı:sinanuzun' Alıntı:SoNMeZ' Alıntı:sinanuzun' Alıntı:Bilgi teknolojileridne 3 soru iptal edilir yine: Biri masaüstü ile laptop arasındaki farkı sormuş şıklarda pille çalışma hemde hafifilik verilmiş. Bir diğer soru Hardiskle ilgili verilen tüm bilgiler hardisk parçaları için doğruydu ? Birde Video çözücü olmayanı soruyır kitapta video çözücüler konusunda iTunes yok ama Div diye bir çözücüde yok divx olsa tamam diyecez ama x mi yazılmadı yoksa iki cevap mı var Sorular yayınlanınca tekrar bakıp iptal isteyecez artık .
Sevgili hocam girdiğim sınavlarda bu güne kadar 3 soru iptal ettirmiş biri sorununda cevabı değiştirmiş biri olarak yazdımSorular açıklansın gereği yapılır. Doğru ifadeler kullanarak ve kaynak göstererek soru iptali oluyor. Eğer yanlış olduğun düşündüğünüz sorular varsa , sorular açıklandıktan sonra direkt iptali için AÖF bilgi edinmeye yazın ama kimlik bilgilerini eklemeyi unutmayın sonrasında iptal edilip edilmediği cevap olarak geliyor size. (Not: İptal edilen sorunun puanı herkese 5 puan olarak yazılıyor.)
Bilgisayarla ilgili sorulabilecek o kadar ayırıcı ve güzel sorular varken bir bölümün başındaki bir söz ile ilgi soru soruluyorsa ben o sınavın kapsam geçerliliğini tartışırım. Ya sizce ?
gereğini yapacak mısın sayın hocam![]()
sinanuzun' Alıntı:Bilgi teknolojileri dersi için 3 soru kendi bölümümün dersleri içinse 3 soru olmak üzere toplamda 6 soru iptali için dilekçeyi dün gönderdim hocam
omd' Alıntı:sinanuzun' Alıntı:Bilgi teknolojileri dersi için 3 soru kendi bölümümün dersleri içinse 3 soru olmak üzere toplamda 6 soru iptali için dilekçeyi dün gönderdim hocam
Hocam dilekçe dediğin nasıl ve nereye yolluyoruz? Biz de yollayalım, iptal edilsin sorular![]()