uzaktan bayılması kolay olur.ozlem22' Alıntı:ayy çok güzel bayıldım fotoğrafa, hem de 2 gün tatil süperr
alfa-turk' Alıntı:uzaktan bayılması kolay olur.ozlem22' Alıntı:ayy çok güzel bayıldım fotoğrafa, hem de 2 gün tatil süperr
Yaraya tuz bastık desene.uysalhalil33' Alıntı:üzerinde kar bulunan tüm manzara fotografları zaten çok çekici oluyor sizinki de çok hoş hasari hocam hele de mersin de olunca kar daha da bir hoş görünüyor insann gözüne
Olay bu işte. :lol:yuca' Alıntı:kan ve gül, kar ve tatil, aşkım ve sen uhaha:
Geleceğini sanmıyorum dostum. Gelirken sana bir paket kar getireyim.suphi' Alıntı:manzara süper. hasari dostum sen bilirsin şimdi kar sizin ordan bizim bu tarafa doğru geliyormuydu inş gelirrr :mrgreen:
Yatmayalım hocam, yatmayalım evlere temizliğe gidelim. Zaten aldığımız paranın çoğunu devlete tekrar vergi olarak vermiyoruz ekmeğimiz elden suyumuz gölden haa karda yağdı karı eritir eritir içeriz artık. Sizde gelin burdan kar götürün gözümüz para mülke doydu sizde biraz kar götürün marketten çikolatada alın, cipste alın.camlıca' Alıntı:Yine yatış yanii
içerisi sıcak internet var çay var müzilk var dışarda acgari ücretliler var ama biz yatış , maaşa zamn , yine yatışş herşey güzel ya valla yani öğrenciye terbiey ahlak yok veli ziyareti yok toplumsal sorunlara çözüm ve proje yok itiraz bizde kör göz bizde doymayan karın zaten bizde ... neyse yine yatış para var birazdan markete giderim istediğimi alırım çikolatada alırım cips de alırım kolada alırım etipusta alırım ...
:++:alfa-turk' Alıntı:uzaktan bayılması kolay olur.ozlem22' Alıntı:ayy çok güzel bayıldım fotoğrafa, hem de 2 gün tatil süperr
alfa-turk' Alıntı:uzaktan bayılması kolay olur.ozlem22' Alıntı:ayy çok güzel bayıldım fotoğrafa, hem de 2 gün tatil süperr
ilk görev yeri sivas olan birisi olarak özledik valla ne kadar araba çalışmıyor arabaya zincir tak muhabbeti olsada urfa özletiyor hasari hocam bu manzarayıhasari' Alıntı:Sabah 06:30 da okula gideyim dedim ama kar yağışından dolayı gidemedik. Neyseki sonradan okullar 2 gün tatil edildi.
Bu kareyide sabah çektim.