alfa-turk' Alıntı:uzaktan bayılması kolay olur.ozlem22' Alıntı:ayy çok güzel bayıldım fotoğrafa, hem de 2 gün tatil süperr![]()
![Stick Out Tongue :p :p](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f61b.png)
alfa-turk' Alıntı:uzaktan bayılması kolay olur.ozlem22' Alıntı:ayy çok güzel bayıldım fotoğrafa, hem de 2 gün tatil süperr![]()
serdemir' Alıntı:Bence kar vb tatillerde de formatör okula gidip bt sınıfını açık tutmalı![]()
Nasıl? Benden iyi bakan olur dimi :mrgreen:
Çalışmadığım okul kalmadı nerdeyse.zkz' Alıntı:Hasari hocam hangi okuldasınız Çağlayancerit'te? Ben de 2 sene önce merkez ilköğretimde görev yapmıştım.. Fotoğrafa ilk baktığımda Cerit'e ne kadar çok benziyor ,ama kim bilir neresidir fotoğraftan ne kadar belli ki dedimmCerit'te çalışmak çokk güzeldi hocam,hasret giderdim sağolun
)
Manzara bedelini ödetiyor vallah.bilteach_85' Alıntı:ilk görev yeri sivas olan birisi olarak özledik valla ne kadar araba çalışmıyor arabaya zincir tak muhabbeti olsada urfa özletiyor hasari hocam bu manzarayıhasari' Alıntı:Sabah 06:30 da okula gideyim dedim ama kar yağışından dolayı gidemedik. Neyseki sonradan okullar 2 gün tatil edildi.
Bu kareyide sabah çektim.
Evet hocam benim.monerello' Alıntı:linkteki resimdeki siyah 207 senin mi hasari hocam?