Yani üye gelmese olur mu adliyeye imza attırmam gerekiyor mu teslim tutacağına üyeye
Dikkat edin listede partili üyelerin yedekleri yazılmış 5 parti üyesi olmaz, sadece asıl üyeler gelmezse yedekler kurulu olusturacakpermanganat' Alıntı:Bi sorum olacak Başkan'ımda bu sayım yaparken sayım döküm cetveli 2 üyeye mi verecez yoksa 5 üyeydi mi verecez bende üye 7 kişiyiz (memur, 5 tane parti üyesi bide Başkan) 2 üyeye versem olur mu. Bide bu sayım döküm cetveliniz siyasi parti üyeleri istiyorum verecekmiyiz?
permanganat' Alıntı:Yani üye gelmese olur mu adliyeye imza attırmam gerekiyor mu teslim tutacağına üyeye
Tamam hocam sorduğum hocalarda böyle söyledi soran olmadıilkayla' Alıntı:permanganat' Alıntı:Yani üye gelmese olur mu adliyeye imza attırmam gerekiyor mu teslim tutacağına üyeye
Hocam normal şartlar altında 2 üye ile gitmen gerekiyor ama torbayı teslim ederken nerede üyeler diye kimse sormadı bugüne kadar.
Sen bütün imzalarını al sandık alanında.
tenten' Alıntı:Dikkat edin listede partili üyelerin yedekleri yazılmış 5 parti üyesi olmaz, sadece asıl üyeler gelmezse yedekler kurulu olusturacakpermanganat' Alıntı:Bi sorum olacak Başkan'ımda bu sayım yaparken sayım döküm cetveli 2 üyeye mi verecez yoksa 5 üyeydi mi verecez bende üye 7 kişiyiz (memur, 5 tane parti üyesi bide Başkan) 2 üyeye versem olur mu. Bide bu sayım döküm cetveliniz siyasi parti üyeleri istiyorum verecekmiyiz?
permanganat' Alıntı:Ben şimdi baktım 5 asil üye 2 yedek üye yazıyor yani herkes gelirse sandık kurulu 7 kişi olacak
Hocam mühürleri torbaya koymayacaksındarkprog' Alıntı:Hocalarım birşey soracağım evet kaselerı çuval içine konup mu muhurlenecek yoksa dışarıda mi kalacak
permanganat' Alıntı:ilkayla Hocam çok saolasın yardımların için inanmasın 1 haftadır çalışıyorum O videoyu 5-6 defa izledim galiba hala soru soruyorum
bidene' Alıntı:benim sandıkta da 4 tane partili üye var..
diyelimki partili üyelerden birisi gelmedi onun yerine birini almalı mıyım yoksa almak istemiyorum deme şansım var mı.
partiler gelmeyen üyelerinin yerine sandıkta kendi üyelerinden biri olsun diye hemen başka birini koymak istiyor
bidene' Alıntı:listede yedek yazılmamış sayın hocam..
bote__bilisim' Alıntı:Evet muhurleri de elden verilecek yaziyor alt tarafta o yuzden kafam karisti hocam biraz
Hocam üst boğumda tutanak, sayımcetveli, bordro,seçmen listesi vb. olacak, altta da zarflar ve oy pusulası ve diğer malzemeler olacak değil mi?ilkayla' Alıntı:bote__bilisim' Alıntı:Evet muhurleri de elden verilecek yaziyor alt tarafta o yuzden kafam karisti hocam biraz
Torbayı 2 boğum yapacaksınız hocam. Alt kısımda geçerli sayılan sayılmayan zarflar oy pusulaları kullanılan kullanılmayan zarflar oy pusulaları koyulacak ve sicimle bağlanıp mühürlenecek.
Sonra geri kalan envai çeşit malzeme üst kısımda olacak ve sicimle bağlanıp mühürlenecek.
Giderken elde sadece mühür kalacak. Teslim anında üst boğum açılıyor ve gerekli evraklar alınıyor. ( Nacizane bildiğim )
Evet aynen hocam. Benim 4. görevim, başkan olarak ise 3. olacak bu görevim. Ancak şimdiye kadar 2 boğum yapan görmedim ben. Doğrusu 2 boğum ama öğretmen arkadaşlar ne hikmetse çuvala doluşturup ne varsa kapatıyorlar Ben de dedim kendi kendime kasmaya gerek yok bundan sonra...dengem' Alıntı:Hocam üst boğumda tutanak, sayımcetveli, bordro,seçmen listesi vb. olacak, altta da zarflar ve oy pusulası ve diğer malzemeler olacak değil mi?ilkayla' Alıntı:bote__bilisim' Alıntı:Evet muhurleri de elden verilecek yaziyor alt tarafta o yuzden kafam karisti hocam biraz
Torbayı 2 boğum yapacaksınız hocam. Alt kısımda geçerli sayılan sayılmayan zarflar oy pusulaları kullanılan kullanılmayan zarflar oy pusulaları koyulacak ve sicimle bağlanıp mühürlenecek.
Sonra geri kalan envai çeşit malzeme üst kısımda olacak ve sicimle bağlanıp mühürlenecek.
Giderken elde sadece mühür kalacak. Teslim anında üst boğum açılıyor ve gerekli evraklar alınıyor. ( Nacizane bildiğim )
Ben o videoyu 5 defa izledim orda belli değil kullanılmayarak artan zarf oy pusulaları mühürlüyordu bide sayısını nereye yazacaz zarf yada oy pusulasının üstüne yazsak olur mu zaten tutanağı yazıyoruzda bide ayrıca yazmamıza gerek var mıbidene' Alıntı:https://www.youtube.com/watch?v=5MDM-mr05j8
bu videonun izlenmesi gerekir