aynen öyle sayın hocamsisss' Alıntı:ben memur üyeyim. Yarın 06.00da mı orada olacağız? (Burada oy kullanma saat 07.00de başlıyor)
Hocam yapmayın.Gidip gelme olmaz.(mükerrer oy tehlikesi oluşur)bidene' Alıntı:onlar sonradan görev almıştır..
gidip kendi sandıklarında oy atıp gelecekler..
yakınsa tabi
cobol hocam yapmayın listeye ekleme diye bir şey yok..COBOL' Alıntı:Hocam yapmayın.Gidip gelme olmaz.(mükerrer oy tehlikesi oluşur)bidene' Alıntı:onlar sonradan görev almıştır..
gidip kendi sandıklarında oy atıp gelecekler..
yakınsa tabi
Görevli bulunduğu sandıkta listeye eklenir.
Zaten 7 den sonra gelen, kim olursa olsun göreve başlatılmaz.
hocam benim ücret pusulamda 6 kişi var..muallimtamer' Alıntı:arkadaşlar soru yanlış anlaşıldı.. Seçmen listesinde 5 kişi var dedim. Sebebi en fazla 5 kişiye ücret verilecekmiş. Yedekler yani seçmen listesindeismi olmayanlar asiller geldiğinde ücret alamayacaklarmış.
Sonradan gelen dediysek, listeye yazarsın, kimliğini muhafaza altına alırsın. (Maksat başka sandıkta oy kullanmasın)bidene' Alıntı:ayrıca cobol hocam neden mükerrer oy olsun..
ası benim listemde olmazsa sonradan gelenin zaten ben oy kullandırmam..
hangi sandıkta seçmense gider orada oyunu kullanır
bidene' Alıntı:hocam benim ücret pusulamda 6 kişi var..muallimtamer' Alıntı:arkadaşlar soru yanlış anlaşıldı.. Seçmen listesinde 5 kişi var dedim. Sebebi en fazla 5 kişiye ücret verilecekmiş. Yedekler yani seçmen listesindeismi olmayanlar asiller geldiğinde ücret alamayacaklarmış.
ben memur ve 4 partili. nasıl en fazla 5 kişiye ücret yatacak..
asil saat 9 da geldi..
yinemi ücret yazacaksınız asile