SMS geldi hocam. E devlette normal seçmen bilgileri duruyor.
Şuradan baktınız mı? Sorgulayınca en altta görünüyor mu?
SMS geldi hocam. E devlette normal seçmen bilgileri duruyor.
O bir efsane seneler geçti hala gündemde. O başlıkla parti kursan iktidarsınbahçe hortumu başlığı ile yarışacak bu gidişle bu başlık
Parti isminde "hortum" manidar değil mi?O bir efsane seneler geçti hala gündemde. O başlıkla parti kursan iktidarsın
Siyasetten uzak bir kelime olmasa gerekParti isminde "hortum" manidar değil mi?
Burada da bilgi yok hocam
Aynen hocamYaw arkadaş ne stresli bekleyiş ya. Büyük şehirler açıklamış bu küçükler niye sessiz onu anlamadım
Bizde görev kağıtlarını dağıttılar. Uzun bir zaman sonra ilk kez bir seçimde görev çıkmadı. Sabah açılışta oyumu kullanır keyif yaparım tüm günBelli olmuş diyorlar bizim ilçede de. Seçim kurulu idarecileri çağırmış tebliğ için. Birkaç saate öğreniriz sanırım.
Hadi gözün aydın bizim iller devlet sırrı olarak daha açıklamadıBizde görev kağıtlarını dağıttılar. Uzun bir zaman sonra ilk kez bir seçimde görev çıkmadı. Sabah açılışta oyumu kullanır keyif yaparım tüm gün
Oy kullanmaya gittiğimizde kolumuzdan tutup oturtcaklar galiba sandığın başına.Hadi gözün aydın bizim iller devlet sırrı olarak daha açıklamadı
darısı başımaaaaaa inşallahŞikayet değil de durum tespiti: bu ülkede ulusal bayramlar öğretmenlerin, seçimlerde öğretmenler ve adli personelinmiş.. başkalarının değil...
Ücret konusunda kesin ve net bilgisi olan var mı arkadaşlar. Başkan ve memur üye kaç para alır.
Yanına bir de bir buçuk litre gazoz + 150 gr tuzlu fıstık (öğretmen maaşıyla bu kadar ?) , bir elinde kumanda bir elinde telefon değmen keyfime. Darısı başımıza inşallah.Bana da görev çıkmamış şükür, güzel bir kahvaltı sonrası gezerek gider oyu veririm ve sonrasında Twitter da goygoy
bahçe hortumunu hatırlıyorsan yüksek ihtimal 14 yıllık BBNET üyesisin. ordan yola çıkarak vayy be ilk meslek yıllarım dedim, hüzünlendim.bahçe hortumu başlığı ile yarışacak bu gidişle bu başlık