en geç pazartesi duyurulur. Sonra eğitim var çünkü
bu mesajınız da goygoy. seçim güvenliğinin üzerinde muhalefet durmayacak ta kim duracak.muhalefetin sandık güvenliği, seçim güvenliği gibi goygoylarından dolayı bu iş bu hale geldi.
sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.bu mesajınız da goygoy. seçim güvenliğinin üzerinde muhalefet durmayacak ta kim duracak.
Zaten her şeyin sorumlusu muhalefet. Başka sorumlu olan kimse yok bizim ülkemizde. Muhalefet olmasa uzaydaydık.sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.
aynen öyle, şu konudaki şikayetlere bile sebep olmaları en büyük örnek aslındaZaten her şeyin sorumlusu muhalefet. Başka sorumlu olan kimse yok bizim ülkemizde. Muhalefet olmasa uzaydaydık.
muhalefetin sandık güvenliği, seçim güvenliği gibi goygoylarından dolayı bu iş bu hale geldi. kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye iş, seçimlerden sorumlu ysk-yargıya bırakıldı. sebebini merak edenler için bilgi.
Hele şunun söylediğine bakın. Bunu da muhalefete yüklemiş. Muhalefet seçim güvenliğini tabiki de her zaman dile getirecek ki oylar çalınmasın, kediler trafolara girmesin senin gibiler görevini iyi yapsın diye!!!muhalefetin sandık güvenliği, seçim güvenliği gibi goygoylarından dolayı bu iş bu hale geldi. kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye iş, seçimlerden sorumlu ysk-yargıya bırakıldı. sebebini merak edenler için bilgi.
ne alakası var yaa. Ben görev istemiyorum ve muhalefete haber mi verdim şimdi ben görev istemiyorum diye. İstemiyorum arkadaş. Gerçekten dürüst ve istekli yapacak kişiler varsa berlirlersin ve verirsin görevi.sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.
İlçe seçim kurulunda da görevlendirilebiliyorsun Hakan hocam. Oradaki ücretler farklı oluyormuş. Bir arkadaştan biliyorum.İlçe seçim kurulunda bilgisayar başında da görev verilebiliyor mu?
onun için sağlam torpil gerekiyor bizim burada (veri girişi yada seyyar sandık olayı çok rahat diye sanırım)İlçe seçim kurulunda da görevlendirilebiliyorsun Hakan hocam. Oradaki ücretler farklı oluyormuş. Bir arkadaştan biliyorum.
aslında ucunda en az 5-10 bin tl para olacaktı istemeyenlere sıra bile gelmezdi çok uzun süren ve çok yorucu bir görev ücretide gerçekten çok az.onun için sağlam torpil gerekiyor bizim burada (veri girişi yada seyyar sandık olayı çok rahat diye sanırım)
ayrica görevler icin
ilce secim kurulu baskani iptalleri kesin kabul etmiyor yerine adam bulanlari da 10 kisi gelirse 3-4ünü anca kabul ediyor ilginc isler dönüyor malesef
Aynen. e-sınav taş çatlasın 1 buçuk saatini alıyor. Sandık görevi ücretinin hemen hemen yarısını alıyorsun. Stresine, hazırlığına, iş yoğunluğuna, sorumluluğuna ve çalışma saatine göre ücreti çok çok düşük.aslında ucunda en az 5-10 bin tl para olacaktı istemeyenlere sıra bile gelmezdi çok uzun süren ve çok yorucu bir görev ücretide gerçekten çok az.
para malesef kapilari aciyor isin ucunda 3-4bin olsa ilce mem vs deki memurlar bize birakmaz hepsini kendilerine almak isterlerdi ama iste hem parasi az hem sorumlulugu ve is yükü cok.aslında ucunda en az 5-10 bin tl para olacaktı istemeyenlere sıra bile gelmezdi çok uzun süren ve çok yorucu bir görev ücretide gerçekten çok az.
hala takım tutar gibi parti tutmaya devam. aferin. aynen devam.sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.
Aslında siyasi yorum hiç yapmıyorum ama @isikayhan 'ın cevabında belirttiği ilgili kanun maddesini okuduktan sonra sizin ne düşündüğünüzü çok merak ediyorum.sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.
aynen böyle devam hocam, her şey muhaleftin suçu,evet evet muhalefet suçlu...sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.
telefonum çaldı.
Dedim: İyi günler nasıl yardımcı olabilirim?
(Müşteri arıyor sandım.)
Dedi emniyetten arıyoruz.
Dedi : seçim görevin var kağıdını emniyetten almalısın?
(Şaşırdım) dedim : tamam yarın alırım, yarın bugün.
- bana bile seçim görevi çıktıysa bu seçimi baya ciddiye alıyorlar. Şimdiye kadar hiçbir seçim görevi almadım. İstemedim de.
Görevi merkezde büyük okula vermişler.
Keşke köy olsaydı geze toza giderdim.
Ücret konusunda asparagas haberler dönüyor. Herkes farklı farklı fiyat söylüyor. YSK açıklaması lazımBu ücrete bu iş yapılmaz.
muhalefetin sandık güvenliği, seçim güvenliği gibi goygoylarından dolayı bu iş bu hale geldi. kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye iş, seçimlerden sorumlu ysk-yargıya bırakıldı. sebebini merak edenler için bilgi.
sandık görevlilerinin gönüllük esasına göre değilde kura ile belirlenmesinden muzdarip olanların attığı mesajlar ile dolu konu. herkes görevi nasıl devredebileceğinin hesabını yapıyor çünkü istekli olanlara değil istemeyenlere görev çıkıyor çoğunlukla bu sistemde. talepte bulunurken mantıksız olmanın sonuçlarını biz öğretmenler çekiyoruz ve bunun sorumlusuda muhalefet.
aynen öyle, şu konudaki şikayetlere bile sebep olmaları en büyük örnek aslında