Yaaa şimdi sinirlenmemek elde değil eşinizin adını oraya gönderen okul idaresi acaba ne işle meşguldü. Herşeyin tarihi saati belli izin bitiş tarihi belli hey Allahım sen aklıma mukayyet ol.Arkadaşlar eşim doğum izninde 24 Mayıs'ta bitiyor izin seçim görevi vermişler. İptal olma durumları nedir baktım biraz ama bulamadım iptal olma durumları diye bir şey var mı onu da bilmiyorum.
Arkadaşlar eşim doğum izninde 24 Mayıs'ta bitiyor izin seçim görevi vermişler. İptal olma durumları nedir baktım biraz ama bulamadım iptal olma durumları diye bir şey var mı onu da bilmiyorum.
Seçim takvimine göre cumartesi pazar da işlemler devam ediyor hocam. Bence yarın gidip bir görüşün derim.Salı gününe kadar kapalı mı seçim kurulları?
Bu gibi özel durumlar için YEDEK kuraları da çekildi hocam. Doğum Raporu ve Doğum İzni Belgesi ile beraber başvurursanız sorun çıkacağını sanmıyorum.Arkadaşlar eşim doğum izninde 24 Mayıs'ta bitiyor izin seçim görevi vermişler. İptal olma durumları nedir baktım biraz ama bulamadım iptal olma durumları diye bir şey var mı onu da bilmiyorum.
Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde oldu olay WhatsApp gruplarında ilçe seçim kurulundakilerin öğretmenlere çok fena şeyler söylediklerini de duyuyoruz bayağı çocuk azarlar gibi azarladıklarını vs yarın gidip bakacağız artık bizde nedir ne değildir durumSeçim takvimine göre cumartesi pazar da işlemler devam ediyor hocam. Bence yarın gidip bir görüşün derim.
Bir de merak ettim bu durum Ankara da mi oldu. Kurum idaresi nasıl yollamış izinde olan kişinin adını seçim kuruluna
Dilekçe yazıp belgeleri ekleyip vereceğizBu gibi özel durumlar için YEDEK kuraları da çekildi hocam. Doğum Raporu ve Doğum İzni Belgesi ile beraber başvurursanız sorun çıkacağını sanmıyorum.
Umarım çözülür hocam. Kolaylıklar diliyorum. Umarım olumsuz bir tavırla karşılaşmadan halledersiniz.Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde oldu olay WhatsApp gruplarında ilçe seçim kurulundakilerin öğretmenlere çok fena şeyler söylediklerini de duyuyoruz bayağı çocuk azarlar gibi azarladıklarını vs yarın gidip bakacağız artık bizde nedir ne değildir durum
Salı gününe kadar kapalı mı seçim kurulları?
Hocam bizim burada daha görevler belli olmadı. Nasıl 1 Mayıs son gün itiraz için anlamadım. Acaba 2 Mayıs'ta tebliğ edip itiraz süresi geçti mi diyecekler.Bayramda bile çalıştılar
Mazereti olanlar için son gün 1 Mayıs diye söylendi bize
ses görüntü kaydı mesajların ekran görüntüsü şahit vs toplayın seçimden sonra güzel bir tazminat davası açarsınız ama kanıt şart.Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde oldu olay WhatsApp gruplarında ilçe seçim kurulundakilerin öğretmenlere çok fena şeyler söylediklerini de duyuyoruz bayağı çocuk azarlar gibi azarladıklarını vs yarın gidip bakacağız artık bizde nedir ne değildir durum
Hocam bizim burada daha görevler belli olmadı. Nasıl 1 Mayıs son gün itiraz için anlamadım. Acaba 2 Mayıs'ta tebliğ edip itiraz süresi geçti mi diyecekler.
Hocam 1 Mayıs ta açıklanması bekleniyor. Sanırım mesaj yoluyla ulaşılacakİstanbul’da bazı ilçelerde açıklanmış ama Ataşehir ilçesinde hiçbir haber yok.
O tarihten sonra da iade yaptırmazlar?Hocam 1 Mayıs ta açıklanması bekleniyor. Sanırım mesaj yoluyla ulaşılacak
Siz mazeretinizi bildiren belgeyi görev iptali dilekçenize ekleyip verin. Çünkü haklı bir sebebiniz var. Seçim kurulu kimseye fena şeyler diyemez, derlerse de dava edersiniz sonuçlarına katlanırlar.. Burada önemli olan sakin bir tavırla mazeretinizi bildirmeniz. Onların stresine, fena sözlerine aldanıp hata yapmayın.Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde oldu olay WhatsApp gruplarında ilçe seçim kurulundakilerin öğretmenlere çok fena şeyler söylediklerini de duyuyoruz bayağı çocuk azarlar gibi azarladıklarını vs yarın gidip bakacağız artık bizde nedir ne değildir durum
Hocam benim duyduğum iade çok elzem şartlar olusmadikça olmayacak seklinde ama ilçeden ilçeye değişir belkiO tarihten sonra da iade yaptırmazlar?
Eskiden yerine birini bulup gidince degisiklik oluyordu ama zaman çok daraldığı için bunu yapmayacaklar bence de. Hemen görevleri tebliğ edip peşinden eğitimi yapacaklar sanki.Hocam benim duyduğum iade çok elzem şartlar olusmadikça olmayacak seklinde ama ilçeden ilçeye değişir belki
eğitim 1 hafta kala yapılıyordu diye aklımda kalmış büyük ihtimalle 8 9 mayıs gibi olur eğitim.Eskiden yerine birini bulup gidince degisiklik oluyordu ama zaman çok daraldığı için bunu yapmayacaklar bence de. Hemen görevleri tebliğ edip peşinden eğitimi yapacaklar sanki.
Nasıl tebliğ oluyor okula yazı mı geliyor e devlette mi çıkıyorbizde 9mayis denmiş egitim icin.
bu arada dilekce ile iptal isteyenlerin yüzde 80 90 red olur diyordu gorevli arkadas
devir icinse mantikli sebebi olanlar harici etmezler diyordu. mantikli sebep derken misal kari koca gorev cikmis evde bakicisiz kücük cocugu varsa o zaman birinin gorevini devrini onayliyorlar gibi.
Ilce secim kurulu, ilce mem e gonderiyor onlarda okula yolluyor ve sonra müdür görevi olanlara teblig ediyor, görev belgesi sizde, fotokopisi idarede kalıyorNasıl tebliğ oluyor okula yazı mı geliyor e devlette mi çıkıyor