Excel listesinde filtrelemede yanlış seçeneğe tik koymuş olabilirler ?
Excel listesinde filtrelemede yanlış seçeneğe tik koymuş olabilirler ?
Hocam bu bilgi yanlış. Görev isteme diye bir şey yok. Kanun gereği tüm personelin bilgileri gönderildi. Orada görev isteyen istemeyen diye bir şey yoktu
olmayacak bu seçimde görev verilenler aynı yerlerinde tekrar görevliler görevlendirme kağıtlarının altında yazıyor.Hocam bu bilgi yanlış. Görev isteme diye bir şey yok. Kanun gereği tüm personelin bilgileri gönderildi. Orada görev isteyen istemeyen diye bir şey yoktu
Hocam bu bilgi yanlış. Görev isteme diye bir şey yok. Kanun gereği tüm personelin bilgileri gönderildi. Orada görev isteyen istemeyen diye bir şey yoktu
Kurumunuza geliyor.Arkadaşlar nereden öğretniyoruz görev çıkıp çıkmadığını? https://secmen.ysk.gov.tr/ burada yok
Helal olsun neresi hocam oraya tayin isteyelimilçe seçim kuruluna göre değişiyor. bizim burda soruldu ve istemeyen kimseye görev verilmedi.
Kura falan yok hocam ebs üyesi iken hep görev veren. İlçe seçim kurulu istifa ettikten sonra tek görev vermediKanuna göre seçim görevleri kura ile belirleniyor
Bunu öyle yapmayan yerler varsa haksızlık yapıyorlar
Eğer öyleyse iyi hocam. Bu arada hala daha tık yok.Kura falan yok hocam ebs üyesi iken hep görev veren. İlçe seçim kurulu istifa ettikten sonra tek görev vermedi
Seçimle ilgili yeni eğitim videosu var mı acaba? İlk defa görev yapacaklar var okulda, sandık başkanı çıkmış.
Hocam aslında güzel uygulama. Ancak kanun net ve işlem ona uygun değil. Bizde kanun aynen uygulandı.ilçe seçim kuruluna göre değişiyor. bizim burda soruldu ve istemeyen kimseye görev verilmedi.
Kesilir çünkü bunun yerine gittiğiniz için yevmiye veriliyor.Bugün şöyle bir mesaj aldım. "Seçim toplantısına katılan öğretmenlerin ek dersi girmedikleri saatler kesilecekmiş".
Bugün şöyle bir mesaj aldım. "Seçim toplantısına katılan öğretmenlerin ek dersi girmedikleri saatler kesilecekmiş".
Eğitim yarım gün ve daha az ise ek ders ödenir yazıyor, tam gün olmaz zaten hiç bir yerde. Eğitim günü de ek ders alır herkes...