keşke 5-10 bin TL olsaydı seçim ücreti böylelikle istemeyene görev çıkma ihtimali çok düşük olurdu.Bana da başkanlık çıkmış...Neyse artık görevimizi yapacağız başka çaresi yok
ilçe seçim kuruluna adliyede görev yapan ne kadar memur şöför aşçı temizlikci vs .varsa onlar görevlendirilir dışardan kimseye yedirmezler çünkü sandık kurulu başkanının üzerinde ücret tahakkuku varİlçe seçim kurulunda bilgisayar başında da görev verilebiliyor mu?
istanbul ümraniyeİstanbul / Ataşehir
Ben şaka yapmıştım ama....Oy kullanmaya gittiğimizde kolumuzdan tutup oturtcaklar galiba sandığın başına.
umranıye bellı oldu az once yedek uye cıktı banaİstanbul’da belli olan var mı?
Okuldan tebliğ ettiler hocam.Belli olan arkadaşlar nasıl öğrendi acaba.
SMS mi, e devlet mi, telefon mu geldi
Hocam göreviniz e devlette seçmen kaydı bölümünün alt kısmında görünüyor mu. Daha önce geçen bir seçimde görünmüş galiba o yüzden sordum. Bizde belli olursa görebilir miyiz acabaOkuldan tebliğ ettiler hocam.
Seçmen kaydı bölümünde gözükmüyor hocam.Hocam göreviniz e devlette seçmen kaydı bölümünün alt kısmında görünüyor mu. Daha önce geçen bir seçimde görünmüş galiba o yüzden sordum. Bizde belli olursa görebilir miyiz acaba
Teşekkür ederim. Göreviniz hayırlı olsun hocam.Seçmen kaydı bölümünde gözükmüyor hocam.
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin hocam. Seçim takvimine göre itiraz için 30 Nisan son gündü. Sen bugün öğrendiğine takılma hocam. Zaten biz daha öğrenemedik bile.Arkadaşlar bana da sandık başkanı çıkmış. Bu görevi istekli başka bir kişiye devredebilir miyim, bu konuda bilginiz var mı?
Hocam bulunduğum ilçede geçerli bir mazereti olanların iptal edilebiliyormus görevleri. Yerinize de birini getirmenize gerek yok demişler. Biz buluruz diyorlarmış. Tabii ki geçerli mazaret basligi altında neleri kabul ederler bilemiyorum.Arkadaşlar bana da sandık başkanı çıkmış. Bu görevi istekli başka bir kişiye devredebilir miyim, bu konuda bilginiz var mı?
Sandık Kurulu Başkanı 418 x 3 = 1254 TLBaşkan ve üye ne kadar alacak bilen var mı?
Bana da istemeden çıkmış görev. Peki sadece sandık başkanı mi eğitim alıyor ve bu eğitim her şehirde 9 Mayısta mi?
Aslında en sıkıntılı olan yedek üye. Çünkü eğitimden sonra bile görev çıkabiliyor.Memur üyeler de eğitim alıyor
Eğitim tarihleri her yerde farklı olabiliyor
Aslında en sıkıntılı olan yedek üye. Çünkü eğitimden sonra bile görev çıkabiliyor.