seçim görevleri geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bidene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bidene

Süper Üye
Süper Üye
az önce tebliğ edildi.
okulda 38 öğretmenden 2 kişi görev istemişti.
15 kişiye çıktı.
resen görevleri vermi,şler. :mrgreen:

Başkana 3 yevmiye X 77 tl = 231 Tl
Memur Üyeye 2 yevmiye X 68 tl =136 Tl verilecek diye duydum.

acaba bu görevi öğrenebileceğimiz bir sistem varmı yoksa sadece okula yazı gelirsemi öğreniyoruz.

voyvoda' Alıntı:
istemediğimde zorla verdiler şimdi istiyom bakalım nasıl olcak.

görev çıkmayan fakat almak isteyen bir arkadaşınızla beraber gitseniz görevi devredebilirsiniz sanıyorum.

namaldish' Alıntı:
otherm' Alıntı:

http://www.ysk.gov.tr/ysk/content/conn/YSKUCM/path/Contribution%20Folders/Kararlar/2017-15.pdf adresinde gündelik ücretler yazıyor.
Buna göre sandık başkanı 90 TL x 3, memur üye 81 TL x 2 gündelik alacak. Sandık başkanı 270 TL memur üye ise 162 TL alacaktır.

istemedim banada cikmis nereden ciktiysa :-1:
ucretlerin x2 veya x3 oldugu nerede yaziyor acaba verdiginiz belgede, ben goremedim de

ek: egitim olan gun icinde ucret odeniyormus, baska bir yerde gordum.

Bana başkanlık çıkmış hem de uzak bir köy okulunda. Hiç istekte falan da bulunmamıştım. Hayırlısı bakalım.

İstedim ama çıkmadı gidip söylesem çıkardı ama kul hakkı olur diye korktum.Çıkacaksa kendiliğinden çıksın istedim çıkmadı.

Suicide' Alıntı:
namaldish' Alıntı:
otherm' Alıntı:

http://www.ysk.gov.tr/ysk/content/conn/YSKUCM/path/Contribution%20Folders/Kararlar/2017-15.pdf adresinde gündelik ücretler yazıyor.
Buna göre sandık başkanı 90 TL x 3, memur üye 81 TL x 2 gündelik alacak. Sandık başkanı 270 TL memur üye ise 162 TL alacaktır.

istemedim banada cikmis nereden ciktiysa :-1:
ucretlerin x2 veya x3 oldugu nerede yaziyor acaba verdiginiz belgede, ben goremedim de

ek: egitim olan gun icinde ucret odeniyormus, baska bir yerde gordum.

gündelik miktarları ysk nın başka bir kararında mevcut hocam..
http://www.ysk.gov.tr/ysk/content/conn/YSKUCM/path/Contribution%20Folders/Kararlar/2017-106.pdf
6. maddede yazıyor..

Büyük ilçelerde daha bütün görevleri girmemiş olabilirler
Zira seçim takvimine göre seçim kurullarınca görevlilerin belirlenmesi için son gün 29 Mart

Bizim okulda bir tane ebs liye görev çıkmamış, 4 tane tes li ye 2 es liye çıkmış. Hep adaletten bahsedenler belli ki ayak oyunu yapmışlar, yoksa böyle bir dağılım mümkün değil, balı tutan kim olursa olsun parmağını yalıyor.

karacam' Alıntı:
Bizim okulda bir tane ebs liye görev çıkmamış, 4 tane tes li ye 2 es liye çıkmış. Hep adaletten bahsedenler belli ki ayak oyunu yapmışlar, yoksa böyle bir dağılım mümkün değil, balı tutan kim olursa olsun parmağını yalıyor.

7 Haziran'da da aynısı olmuştu. YSK da bir sıkıntı var. Oransal olarak EBS'ye çok çıkması gerekirken neredeyse hiç çıkmadı. Diğer sendikadan olan tüm arkadaşlarımıza çıktı. Kesin bir dolaplar dönüyor.

Bizim okulda başkan olarak görev isteyenlerin hiçbirine çıkmamış, memur üye olarak isteyenlerin hepsine çıkmış

Geri