seçim görevleri geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bidene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Mahalli seçimlerde başkanlık çıkmıştı. Muhtar oylarını sayana kadar duman olmuştuk. Sonraki kolay seçimlerde bir kez memurluk çıkmıştı onda başkan olanda "abim yazdırdı sağolsun" demişti pişkin pişkin adını yazmaktan aciz başkanımız. Bunda hiç çıkmadı hiçte şaşırmadım. Bundan sonra da istemeyeceğim. Görevi adalet dağıtmak olan il ve ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim kurulu çalışanlarının tanıdık, eş, dost, kabile, sendika, gün vs.vs. arkadaşlarından kalan görevler diğerlerine veriliyor maalesef. Sendikanızın yada diğer şeylerin pek önemi yok aslında. Bundan sonrada istemeyeceğim küstüüm küstüm. 16 nisanda da oyumu kullanıp pikniğe gitmeyi planlıyorum. İsteyen varsa beraber gidelim. Mangalı ben getiririm mangallıkları da o. :P

Sorumu tekrarlayım arkadaşlar
"Arkadaşlar yarın kurs var saat 10:00 da
aynı zamanda derste var ek derslerimizi kesmezler herhalde değilmi? :)
İdari izinlimiziyiz sonuçta hakim görevlendiriyor?"

mayhem' Alıntı:
Sorumu tekrarlayım arkadaşlar
"Arkadaşlar yarın kurs var saat 10:00 da
aynı zamanda derste var ek derslerimizi kesmezler herhalde değilmi? :)
İdari izinlimiziyiz sonuçta hakim görevlendiriyor?"
idari izinlisiniz hocam

Arkadaşlar son yerel seçimlerden beri sandık görevlileri kura ile belirleniyor. Muğla'da YSK SMS ile bilgilendirme yaptı bu hafta sonu.
https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp adresinden hangi sandıkta oy kullanacağınızı görebileceğiniz gibi eğer seçimde göreviniz varsa bilgilendirmenin altında hangi sandıkta görevli olduğunuz da yazıyor.

durs' Alıntı:
Arkadaşlar son yerel seçimlerden beri sandık görevlileri kura ile belirleniyor. Muğla'da YSK SMS ile bilgilendirme yaptı bu hafta sonu.
https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp adresinden hangi sandıkta oy kullanacağınızı görebileceğiniz gibi eğer seçimde göreviniz varsa bilgilendirmenin altında hangi sandıkta görevli olduğunuz da yazıyor.

pratikte her yerde oyle bir sey yok, adamina gore yazdiriliyor birileri tarafindan.

Geri