seçim görevleri geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bidene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bizim okuldan da sedece 6 öğretmene çıkmış. Her okula sadece 6 öğretmen kontenjanı mı verilmiş acaba. Bu arada baan da çıkmadı :+1:

Tekirdagda hala ses seda yok gorevlerle ilgili. Kirk yilin basi gorev istedim o da cikmaz kesin :shock:

ysk.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz seçim görevlerinizi. Hangi Sandıkta oy kullanacağınıza baktığınız zaman sadece oy vereeğiniz sandık görünüyorsa görev çıkmamış demektir fakat seçim görevi çıkmış ise seçim sandığınızın alt kısmında yer alıyor.

sivayseri' Alıntı:
ysk.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz seçim görevlerinizi. Hangi Sandıkta oy kullanacağınıza baktığınız zaman sadece oy vereeğiniz sandık görünüyorsa görev çıkmamış demektir fakat seçim görevi çıkmış ise seçim sandığınızın alt kısmında yer alıyor.

Öyle birsey gorunmuyor. Cikmamis demek ki.

Re: Ynt: seçim görevleri geldi

ozlem22' Alıntı:
sivayseri' Alıntı:

Öyle birsey gorunmuyor. Cikmamis demek ki.
Bende de öyle.
Çıkan arkadaş varmı?
Onlarda durum ne?

mevzuat' Alıntı:
karacam' Alıntı:
Bizim okulda bir tane ebs liye görev çıkmamış, 4 tane tes li ye 2 es liye çıkmış. Hep adaletten bahsedenler belli ki ayak oyunu yapmışlar, yoksa böyle bir dağılım mümkün değil, balı tutan kim olursa olsun parmağını yalıyor.

7 Haziran'da da aynısı olmuştu. YSK da bir sıkıntı var. Oransal olarak EBS'ye çok çıkması gerekirken neredeyse hiç çıkmadı. Diğer sendikadan olan tüm arkadaşlarımıza çıktı. Kesin bir dolaplar dönüyor.

hangi sendikaya çıkarsa çıksın, sandık başında oylar üzerinde oynama yapmak çok zor,ama hani hep diyorlar ya ebs yandaş kayırıyor diye, en basit bir sandık görevi için bile kendi adamlarını yerleştirenler bundan sonra adaletten veya eşitlikten bahsetmesinler, ebs ye laf atanlar fırsat buldumu deveyi hamuduyla yiyorlar.

Kısaca fırsatı bulan gömüyor, bunun "ebs" si "tes" i "es" i yok, fırsatı bulan hemen cukka.

Ben istediğim halde çıkmadı ama istemeyen ücretli memura çıktı :lol:
İlginç ötesi :o

6-7 Yıldır her seçimde görev isterim kurumda sadece ebs lilere çıkar diğerlerine çıkmaz nitekim yine istedim yine çıkmamış hak yemek çok tatlı olsa gerek her seçim görev çıkanlara hak yiyorsunuz diyorum çok hoşlarına gidiyor eh bunun ahireti de var o kadar yenen hakkın hesabını nasıl vereceksiniz acaba haram zıkkım olsun

dndd' Alıntı:
6-7 Yıldır her seçimde görev isterim kurumda sadece ebs lilere çıkar diğerlerine çıkmaz nitekim yine istedim yine çıkmamış hak yemek çok tatlı olsa gerek her seçim görev çıkanlara hak yiyorsunuz diyorum çok hoşlarına gidiyor eh bunun ahireti de var o kadar yenen hakkın hesabını nasıl vereceksiniz acaba haram zıkkım olsun
biraz ağır olmuş hocam yazıktır boşver

ortada dönen söylentilere göre eğitime gidince çuvalları almayacağız.
ilk başta çuvallar okula gelecek denildi ancak bir kaç gündür bizim sabah 5 te gidip çuvallarımızı alıp polis nezaretinde okullara geleceğimiz şeklinde konuşuluyor.

hep başkanlık yapan arkadaslarıma ya çıkmamıs yada memurluk vermişler. Bende hep başkanlık yaptım ama bu sefer memurluk vermişler, hakaret sayıyorum ve iade edeceğim olmazsa rapor alır gitmem. Kime çıktı bu baskanlıklar ve memurluklar merak ediyorum.

tekirdağda da ebslilere görev var diğerlerine yok. yazıklar olsun ya. seçim kuruluna gidip itiraz edicem :verymad:

arkadaşlar bu konuda komplo teorilerine gerek yok. okul sandık durumuna göre görev çıkıyor.

dndd' Alıntı:

Ben tesliyim iki seçim istemedim çıktı bu seçim istedim yine çıktı hiç kimseyi araya sokmadım zaten sokacak adamım yok sizin bu yorumunuz iftira niteliğindedir neye göre verip neye göre vermediklerini bilmiyorum ama size çıkmadı diye bu feveran gerçekten art niyet ayrıca sizin de dediğiniz gibi kul hakkı.

karacam' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
tekirdağda da ebslilere görev var diğerlerine yok. yazıklar olsun ya. seçim kuruluna gidip itiraz edicem :verymad:

Bizde de ebs lilere çıkmamış nasıl olacak? Yazıklar olsun.
Farkeden birşey yok. Biz adaletten yanayız, neden şuna çıkıyor çıkmıyoruz demiyoruz, kimsenin sendikasına bakmadan ya liyakata göre ya rastgele görevlendirsinler diyoruz.Bu tür durumlarda bile sendika ayrımı yapılıyorsa eğer (çevremde bununla ilgili sıkıntı yok, herkese vermişler ya da vermemişler ) yazıklar olsun.

amip33' Alıntı:
karacam' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

Bizde de ebs lilere çıkmamış nasıl olacak? Yazıklar olsun.
Farkeden birşey yok. Biz adaletten yanayız, neden şuna çıkıyor çıkmıyoruz demiyoruz, kimsenin sendikasına bakmadan ya liyakata göre ya rastgele görevlendirsinler diyoruz.Bu tür durumlarda bile sendika ayrımı yapılıyorsa eğer (çevremde bununla ilgili sıkıntı yok, herkese vermişler ya da vermemişler ) yazıklar olsun.

sendikaya göre olması zaten çok çok saçma. okulda 3 kişiye görev çıktı 3ü de ebsli her ne hikmetse. ve kendileri bizzat sendika yüzünden bize görev çıktı dediler. daha ne söylenebilir ki???

Bizim okulda da çıkanların %80'i Ebs li, bana zaten sendikaya göre görev veriyorlarsa vermesinler daha iyi, kul hakkı yemeyelim..

he tabi tabi iftira atıyorum burda sürekli kendine görev çıkan arkadaşa da söyleyince "hocam kura çekiyorlar" dedi sırıtarak kendi de biliyor ya dedim nasıl kura bu her seçimde sen çıkıyon ben hiç çıkmıyorum durum belli ıvırıp kıvırmaya gerek yok eğer başvuru sayısı fazlaysa ebs lilere veriliyor yok başvuru sayısı az sa tes esi falan bırak başvurmayana bile görev çıkıyor

İlçemde yetkili sendika ebs.. Ama ebs li okul müdürlerine dahi çıkmamışken görev gelen es li öğretmen arkadaşlar var.. Keza tesli arkadaşlar da.. çıkan ebs li arkadaşlar da hayli var tabi.. Şahsen ilçemde kura çekildiğine inanıyorum..

bulundugum yerde kura mura cekilmemis, okul mudurunun adami varmis kurulda kafasina gore soyleyip yazdirmis isimleri, istemedigim halde banada cikmis, sendikam falanda yok hepsi yalan inanmam sendikaya. yani diyecegim o ki, birileri kafasina gore isler karistiriyor, kimi yerde x liler kimi yerde y liler. ruyamda gorsem inanmam ama belki az da olsa rastgele dagitim yapilan yer vardir...

Güzelim konu yine siyaset yüzünden çorba olmuş. Herkes birbirini suçluyor. :D
Ülkede uzlaşamadıımız tek konu bu olsa gerek

Son seçimlerde yapılan düzenleme ile partilerin seçim kuruluna isim bildirdiği (ki büyük ihtimalle her parti kendine yakın sendika üyelerinin isimlerini bildirmiştir), bu isimler içerisinde kura ile sandık görevlilerinin belirlendiğine dair bir haber okumuştum.

Kanunda şöyle yazıyor:

SANDIK KURULU BAŞKANININ SEÇİMİ
Madde 22 - İlce seçim kurulu toplanarak, sandığın konacağı seçim bölgesi içindeki veya dışındaki seçmenler arasından iyi ün sahibi olmakla tanınmış, okur-yazar kimselerden, kurula bağlı seçim bölgelerindeki sandıklardan her biri için birer kişi olmak üzere bir liste düzenlenir.
Kurul, bunlardan birini açık ad çekme ile sandık kurulu başkanlığına seçer.
Sandık kurulu başkanının görevi başına gelmemesi halinde, yerine kurul üyelerinden en yaşlısı başkanlık eder.

Arkadaşlar yarın kurs var saat 10:00 da
aynı zamanda derste var ek derslerimizi kesmezler herhalde değilmi? :)
İdari izinlimiziyiz sonuçta hakim görevlendiriyor?

Geri