sivayseri' Alıntı:ysk.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz seçim görevlerinizi. Hangi Sandıkta oy kullanacağınıza baktığınız zaman sadece oy vereeğiniz sandık görünüyorsa görev çıkmamış demektir fakat seçim görevi çıkmış ise seçim sandığınızın alt kısmında yer alıyor.
Bende de öyle.ozlem22' Alıntı:sivayseri' Alıntı:ysk.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz seçim görevlerinizi. Hangi Sandıkta oy kullanacağınıza baktığınız zaman sadece oy vereeğiniz sandık görünüyorsa görev çıkmamış demektir fakat seçim görevi çıkmış ise seçim sandığınızın alt kısmında yer alıyor.
Öyle birsey gorunmuyor. Cikmamis demek ki.
mevzuat' Alıntı:karacam' Alıntı:Bizim okulda bir tane ebs liye görev çıkmamış, 4 tane tes li ye 2 es liye çıkmış. Hep adaletten bahsedenler belli ki ayak oyunu yapmışlar, yoksa böyle bir dağılım mümkün değil, balı tutan kim olursa olsun parmağını yalıyor.
7 Haziran'da da aynısı olmuştu. YSK da bir sıkıntı var. Oransal olarak EBS'ye çok çıkması gerekirken neredeyse hiç çıkmadı. Diğer sendikadan olan tüm arkadaşlarımıza çıktı. Kesin bir dolaplar dönüyor.
biraz ağır olmuş hocam yazıktır boşverdndd' Alıntı:6-7 Yıldır her seçimde görev isterim kurumda sadece ebs lilere çıkar diğerlerine çıkmaz nitekim yine istedim yine çıkmamış hak yemek çok tatlı olsa gerek her seçim görev çıkanlara hak yiyorsunuz diyorum çok hoşlarına gidiyor eh bunun ahireti de var o kadar yenen hakkın hesabını nasıl vereceksiniz acaba haram zıkkım olsun
uhaha:temelci' Alıntı:banada çıkmamış sanırsam. sevindim iyi olmuş. üç kuruşa akşama kadar amelelik yapmayız.
ozlem22' Alıntı:tekirdağda da ebslilere görev var diğerlerine yok. yazıklar olsun ya. seçim kuruluna gidip itiraz edicem :verymad:
dehencan' Alıntı:arkadaşlar bu konuda komplo teorilerine gerek yok. okul sandık durumuna göre görev çıkıyor.
dndd' Alıntı:6-7 Yıldır her seçimde görev isterim kurumda sadece ebs lilere çıkar diğerlerine çıkmaz nitekim yine istedim yine çıkmamış hak yemek çok tatlı olsa gerek her seçim görev çıkanlara hak yiyorsunuz diyorum çok hoşlarına gidiyor eh bunun ahireti de var o kadar yenen hakkın hesabını nasıl vereceksiniz acaba haram zıkkım olsun
Farkeden birşey yok. Biz adaletten yanayız, neden şuna çıkıyor çıkmıyoruz demiyoruz, kimsenin sendikasına bakmadan ya liyakata göre ya rastgele görevlendirsinler diyoruz.Bu tür durumlarda bile sendika ayrımı yapılıyorsa eğer (çevremde bununla ilgili sıkıntı yok, herkese vermişler ya da vermemişler ) yazıklar olsun.karacam' Alıntı:ozlem22' Alıntı:tekirdağda da ebslilere görev var diğerlerine yok. yazıklar olsun ya. seçim kuruluna gidip itiraz edicem :verymad:
Bizde de ebs lilere çıkmamış nasıl olacak? Yazıklar olsun.
amip33' Alıntı:Farkeden birşey yok. Biz adaletten yanayız, neden şuna çıkıyor çıkmıyoruz demiyoruz, kimsenin sendikasına bakmadan ya liyakata göre ya rastgele görevlendirsinler diyoruz.Bu tür durumlarda bile sendika ayrımı yapılıyorsa eğer (çevremde bununla ilgili sıkıntı yok, herkese vermişler ya da vermemişler ) yazıklar olsun.karacam' Alıntı:ozlem22' Alıntı:tekirdağda da ebslilere görev var diğerlerine yok. yazıklar olsun ya. seçim kuruluna gidip itiraz edicem :verymad:
Bizde de ebs lilere çıkmamış nasıl olacak? Yazıklar olsun.
ozlem22' Alıntı:dehencan' Alıntı:arkadaşlar bu konuda komplo teorilerine gerek yok. okul sandık durumuna göre görev çıkıyor.
evet tabii..eminim öyledir.