ben etmedim hocam sıkıntı olur mu?Ben iptal ettim hocam ne olur ne olmaz diye. Yapmasak da olur. Zaten o linki kaldırırlar bir süre sonra.
ben etmedim hocam sıkıntı olur mu?Ben iptal ettim hocam ne olur ne olmaz diye. Yapmasak da olur. Zaten o linki kaldırırlar bir süre sonra.
Zannetmiyorum hocam. İptal etmek de iki saniyelik bir iş zaten.ben etmedim hocam sıkıntı olur mu?
Bu durumda online seminer yapılırsa 15 saat seminer ücreti ödenecek mi ödenmeyecek mi acaba? Eğer ödenirse buna 29 ve 30 Haziran günleri 3+3 şeklinde dahil olacak mı
Bahsettiğiniz toplu sözleşme kararı idari izinli olduğumuz durumlar içindi. 19 Haziran'dan itibaren idari izinli değil, görevli sayılacağız. Seminerin okulda ya da online yapılması görevinizi yapmış olmanızı engellemeyeceğinden seminer döneminde ek ders ücretleri ödenmelidir. 29-30'unda da 3'er saat yazılacaktır.ödenmeyecek sanırım çünkü toplu sözleşme kararı ders yılı içinde fiilen yapılmayan ücretleri ödemeleri kapsıyor. 19 Haziran’da ders yılı bittiği için fiilen yapılmayan görevden ek ders ücret alınamaz diye düşünüyorum
Bu durumda online seminer yapılırsa 15 saat seminer ücreti ödenecek mi ödenmeyecek mi acaba? Eğer ödenirse buna 29 ve 30 Haziran günleri 3+3 şeklinde dahil olacak mı
Hocam bir saatlik hd video yaklaşık 600-700 mb civarında olursa 25 gb 7 gün için rahatlıkla yeterli olur diye tahmin ediyorum.arkadaşlar okuldan herhangi bir resmi yazı gelmedi seminerle ilgili. sizlerin okuluna geldi mi?
bir de 25 gb yeterli olur mu? eğitimler için?
teşekkür ederim hocamHocam bir saatlik hd video yaklaşık 600-700 mb civarında olursa 25 gb 7 gün için rahatlıkla yeterli olur diye tahmin ediyorum.
Hangi programı kullanmayı düşünüyorsunuz hocam zoom mu?arkadaşlar okuldan herhangi bir resmi yazı gelmedi seminerle ilgili. sizlerin okuluna geldi mi?
bir de 25 gb yeterli olur mu? eğitimler için?
zoom la yapılır herhalde hocam herhangi bir şey söylenmedi henüz.Hangi programı kullanmayı düşünüyorsunuz hocam zoom mu?
Bahsettiğiniz toplu sözleşme kararı idari izinli olduğumuz durumlar içindi. 19 Haziran'dan itibaren idari izinli değil, görevli sayılacağız. Seminerin okulda ya da online yapılması görevinizi yapmış olmanızı engellemeyeceğinden seminer döneminde ek ders ücretleri ödenmelidir. 29-30'unda da 3'er saat yazılacaktır.