Halen idari izindeyiz.bulunduğunuz ilden rapor alabilirsiniz. seminerlerin başlayacağı tarihten önce seminer dönemini kapsayacak bir rapor almanız gerekiyor.Doktor nasıl rapor verecek .il dışındayım.. öldürsen vermezler
Halen idari izindeyiz.bulunduğunuz ilden rapor alabilirsiniz. seminerlerin başlayacağı tarihten önce seminer dönemini kapsayacak bir rapor almanız gerekiyor.Doktor nasıl rapor verecek .il dışındayım.. öldürsen vermezler
Ben okulu çok özledim ve o kadar çok gitmek istiyorumki anlatamam, ama bu haberleri okuyunca 80-90 öğretmen bir arada nasıl olur diye endişeleniyorum ve gitmek istemiyorum, çoğu arkadaşımda benim gibi şaşkın, Allah sonumuzu hayır etsin , bir yerden başlayacağız bizde diyorum ve dua ediyorum
Bakan star tv haberde canlı yayında
Online seminer soruldu, bakan taviz vermiyor. Yüze yüze olacak diyor
Sorumluluk sınavları nasıl olacak bakalım ???
Abd deki Yahudi lobisi gibi sınav lobisi var adam uzaktan olmalı dese veliler sonra diyecek ki bizim çocuklar niye sınava giriyor.taviz vermez.sinavi kaldirsalar dersane mantığı kalkar.para verip özel dersen alan ben keriz miyim der.Derin meseleler var hastalığın uydurma olduğu böylece kanıtlanmış oldu.Bakan star tv haberde canlı yayında
Online seminer soruldu, bakan taviz vermiyor. Yüze yüze olacak diyor
Son karar :ONLİNEBakan Genel müdürü dövebileceğine göre şu anda uzaktan online.
Mebbis ten neden seminer yeri tercihi alınıyor o zaman normal seminer
Sokağa çıkma yasağına döndü. Bi yasak bi yasak iptal
Evet Seminer online olacakmış, iş bize düştü yineArkadaşlar eğitim online uzaktan olacak ilk haberi ben vereyim dedim
Gece sokğa çıkma yasağı ilan edilip, sabaha kaldırılan ülkedeyiz. Daha çok zaman var, kaldırdık gelmenize gerek yok der birileri, iş biter.
Trajikomik
Büyük bir mucize yaşanmazsa Eylül de okulların açılmasına imkan yok.Ya komple af gelir ya da eylüle kalır artık. Eylülde açılırsa inşallah okullar tabi.
Gerek yok iptal olur dendiBaşka ilde yapacağız diye MEBBİS den başvuru yapmıştık şimdi onlari iptal mi etmemiz lazım. Onunla ilgili bir bilgi var mi
Ben iptal ettim hocam ne olur ne olmaz diye. Yapmasak da olur. Zaten o linki kaldırırlar bir süre sonra.Başka ilde yapacağız diye MEBBİS den başvuru yapmıştık şimdi onlari iptal mi etmemiz lazım. Onunla ilgili bir bilgi var mi