hocam normlarla ilgili güncelleme düşündüğün gibi değil. ilk listeye eklenmeyen okul açıkları ve norm fazlası olan öğretmenler eklendi yani ilin yayınladığı liste güncellendi.dobra1979' Alıntı:bencede acilen normların güncellenmeye izin vermeliler çünkü seneye 5 ve 6 larda ders seçildiği takdirde zaten norm olayı bitecek.
dobra1979' Alıntı:bende yapmadım Kumar oynadım zorla günahı oynatanların boynuna uhaha:
icerha' Alıntı:dobra1979' Alıntı:bende yapmadım Kumar oynadım zorla günahı oynatanların boynuna uhaha:
elin kuvvetli. rahat ol sen. kazanma ihtimalin yüksek.
hocam nerden öğrendiniz?dobra1979' Alıntı:kimse bakıp kimse bişey yazmıyor ama başvuru süreci uzatılmış
hocam senin puan kaçtı tercih yaptın mı?ogretmen58' Alıntı:Üzgünüm ama.Bugün bi arkadaş Milli Eğitim Müdürüyle görüştü.Kesinlikle resen atayacağız demiş.Artık Gemerek mi olur Altınyayla mı bilemiyorum.Müthiş moralim bozuk. :x
Hocam tercih yapmadım.Puanım 76yusufcuk51' Alıntı:hocam senin puan kaçtı tercih yaptın mı?ogretmen58' Alıntı:Üzgünüm ama.Bugün bi arkadaş Milli Eğitim Müdürüyle görüştü.Kesinlikle resen atayacağız demiş.Artık Gemerek mi olur Altınyayla mı bilemiyorum.Müthiş moralim bozuk. :x
benimde 76 tek tercih yaptım ama şimdi yapmasamıydım diye düşünmeye başladım kimse yapmadı galibaogretmen58' Alıntı:Hocam tercih yapmadım.Puanım 76yusufcuk51' Alıntı:hocam senin puan kaçtı tercih yaptın mı?ogretmen58' Alıntı:Üzgünüm ama.Bugün bi arkadaş Milli Eğitim Müdürüyle görüştü.Kesinlikle resen atayacağız demiş.Artık Gemerek mi olur Altınyayla mı bilemiyorum.Müthiş moralim bozuk. :x
bunu nasıl öğreneceğizogretmen58' Alıntı:Nasıl yani