finefrenzy' Alıntı:açıklandı merkezden ilçeye resen atama yok, kimseyi resen atama ile mağdur etmediler, Allah işlerini rast getirsin...
dualarımız kabul oldu desene hocam. Hadi hakkımızda hayırlısı olsun inş. Valla namazlarda dua ettimdiydi
finefrenzy' Alıntı:açıklandı merkezden ilçeye resen atama yok, kimseyi resen atama ile mağdur etmediler, Allah işlerini rast getirsin...
finefrenzy' Alıntı:valla hocam 1 aydır anamdan emdiğim süt burdumdan geldi...çok şükür Allahın izniyle gerek bakan değişikliği gerek sivas mebin insaflı atama yönetimi sayesinde ucuz atlattık, bu süreç bana çok şey kattı. Şu atasözlerinin de %100 doğru olduğunu anladım:
1. Ateş düştüğü yeri yakar.
2. Dost kara günde belli olur...
niyet ettim 2 rekatlık ŞÜKÜR namazına...
alper0658' Alıntı:benim anlamadığım bi sonraki aşamanın resen olmadığnı nerden biliyosunuz görüştünüz mü herhangi biriyle
bu kısımda isteklileri yapıp kalanını dağıtacakklardır belki
felaket tellallığı yapmak için sormuyorum gerçekten merak ettiğim için soruyorum...
adem' Alıntı:Atama takvimi 2 aşamadan olacaktır diye en başta yazı çıkarmışlardı. 2.aşamayı yaptılar diye düşünüyorum. Birde şimdi iller arası özür grubu var şimdi o boş kontejanları falan yayınlayacaklar, sonra okullar açılacak bende bundan sonra atama yapacaklarını düşünmüyorum.