:+1:okyanus41' Alıntı:hakaret edenler forumdan atılsın ama her telden bölümünün de cezalandırılması hoş değil bence
ufukaslan82' Alıntı:arkadaşlar ülkenin durumu ortadayken halkın genel tahsil düzeyi ve bilgi birikimi ortadayken neden öğretmenler bu konuda görüş açıklamasınlar? Niye satır yazmasınlar? ortada yazarım, çizerim diye geçinen bir sürü insanın durumu ortada.(yandaş veya değil diye ayırmıyorum) zaten bu insanların bazılarının yazdığı hastalıklı ve kışkırtıcı yazılar sebebiyle ülke bu halde. bu inatlaşmalar yüzünden insanlar birbirine bu kadar gergin.
eğer forumdaki arkadaşlar adabıyla tartışmayı beceremiyorsa beceremeyen adam uzaklaştırılsın. ama en kötüsü hiç konuşulmaması, tarafların birbirini anlama imkanının olmaması. belki benim göremediğim bir açıdan bakan arkadaş bana doğruyu gösterecek. bende çevreme aslında bu böyleymiş diyebileceğim.
öğretmenler olarak yapmamız gereken ne o taraftan, ne diğer taraftan olmak. bizim tarafımız adaletin tarafı olmalıdır. körü körüne hiç bir düşünceyi desteklememektir. örneğin; eyleme destek verip eylem alanındaki gerçekten marjinal grupların(esp, tkp vb..) eyleme zarar verdiğini, yakıp yıktığını görebiliyorsan, başbakanın söylediklerinin ve yaptıklarının eylemleri tırmandırdığını görebiliyorsan tamam işte. ister akpli ol, ister chp, ister mhp, ister beşiktaşlı, fenerli galatasaraylı, ister alevi, sünni. biz aynı taraftayız. ben senin her zaman yanındayım. önemli olan kendi ideolojin olsa bile yanlışı görebilmek, körü körüne şakşakçılık yapmamak.
şunu da unutmayın. eminim hepimiz hemfikirizdir. toplumun genel ortalamasının üstünde düşünce yeteneğine sahibiz. niyazi hocam'dan gelsin:
"eğitimli insanlar topluma borçludurlar. bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."
_MurAy_' Alıntı:Güzel teklif değerli hocam fakat bu karardan cogullu hocanın da haberi var mı ?
beni yok yere forumdan uzaklaştırmış,üstelik diğer admin arkadaşın tartıştığım kişiyi uyardığı halde ?
yeni farkettim ve üye oldum tekrar tabi ki,çünkü forum gözümüz kulağımız..
cogullu da dikkatli olursa gayet güzel teklif :+1:
+++++++++++++++++++++++++ :+1:serkanholep' Alıntı:ufukaslan82' Alıntı:arkadaşlar ülkenin durumu ortadayken halkın genel tahsil düzeyi ve bilgi birikimi ortadayken neden öğretmenler bu konuda görüş açıklamasınlar? Niye satır yazmasınlar? ortada yazarım, çizerim diye geçinen bir sürü insanın durumu ortada.(yandaş veya değil diye ayırmıyorum) zaten bu insanların bazılarının yazdığı hastalıklı ve kışkırtıcı yazılar sebebiyle ülke bu halde. bu inatlaşmalar yüzünden insanlar birbirine bu kadar gergin.
eğer forumdaki arkadaşlar adabıyla tartışmayı beceremiyorsa beceremeyen adam uzaklaştırılsın. ama en kötüsü hiç konuşulmaması, tarafların birbirini anlama imkanının olmaması. belki benim göremediğim bir açıdan bakan arkadaş bana doğruyu gösterecek. bende çevreme aslında bu böyleymiş diyebileceğim.
öğretmenler olarak yapmamız gereken ne o taraftan, ne diğer taraftan olmak. bizim tarafımız adaletin tarafı olmalıdır. körü körüne hiç bir düşünceyi desteklememektir. örneğin; eyleme destek verip eylem alanındaki gerçekten marjinal grupların(esp, tkp vb..) eyleme zarar verdiğini, yakıp yıktığını görebiliyorsan, başbakanın söylediklerinin ve yaptıklarının eylemleri tırmandırdığını görebiliyorsan tamam işte. ister akpli ol, ister chp, ister mhp, ister beşiktaşlı, fenerli galatasaraylı, ister alevi, sünni. biz aynı taraftayız. ben senin her zaman yanındayım. önemli olan kendi ideolojin olsa bile yanlışı görebilmek, körü körüne şakşakçılık yapmamak.
şunu da unutmayın. eminim hepimiz hemfikirizdir. toplumun genel ortalamasının üstünde düşünce yeteneğine sahibiz. niyazi hocam'dan gelsin:
"eğitimli insanlar topluma borçludurlar. bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."
sonuna kadar katılıyorum
:alkis: :+1:ufukaslan82' Alıntı:arkadaşlar ülkenin durumu ortadayken halkın genel tahsil düzeyi ve bilgi birikimi ortadayken neden öğretmenler bu konuda görüş açıklamasınlar? Niye satır yazmasınlar? ortada yazarım, çizerim diye geçinen bir sürü insanın durumu ortada.(yandaş veya değil diye ayırmıyorum) zaten bu insanların bazılarının yazdığı hastalıklı ve kışkırtıcı yazılar sebebiyle ülke bu halde. bu inatlaşmalar yüzünden insanlar birbirine bu kadar gergin.
:alkis: :+1:alican44' Alıntı::+1:okyanus41' Alıntı:hakaret edenler forumdan atılsın ama her telden bölümünün de cezalandırılması hoş değil bence
Forumun kuruluş amacına hitap etmeyen ve üyelerin fazla ilgi gösterdiği OTOMOBİL klübü'nü neden bu kategoriye almadınız hocam?ghost' Alıntı:arkadaşlar olayı yanlış anlamışsınız ,olay yasaklama değil bir düzenlemedir, siyaset ve geyik son konularda gösterilmeyecek , olay budur..
konu dışı bölümünün açılma nedeni belli, her telden geyik bölümü gibi birşey , yazmayın demiyoruz , sadece herkesin görmesi gerekmiyor, stres atmak isteyene bölümler açık ama sonra bana şunu bunu dedi demeyin... uyarı bildiriminizi yine gönderin ama forumu amacından saptırmayın