sizce kaç çocuk ideal?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sayıyı bılmem de bır tanesı dıerlerınde 8 9 yas kucuk olmalı son kestı sıze emeklılıkte yanınızda bırısı lazım olucak

Benim biri 3 yaşında biride 8 aylık 2 oğlum var(dünya tatlısı) ama bakacak kimse yok. o yüzden ücretsiz izindeyim. formotörlükten dolayı seneye ne yapacaz onuda kara kara düşünüyoruz. en iyisi ailelerden destek almak ama memleketten uzaktayız.tayine puan da yetmiyor. planlarızı herşeyi iyice hesaplayarak yapın derim.

serhal' Alıntı:
Benim biri 3 yaşında biride 8 aylık 2 oğlum var(dünya tatlısı) ama bakacak kimse yok. o yüzden ücretsiz izindeyim. formotörlükten dolayı seneye ne yapacaz onuda kara kara düşünüyoruz. en iyisi ailelerden destek almak ama memleketten uzaktayız.tayine puan da yetmiyor. planlarızı herşeyi iyice hesaplayarak yapın derim.

allah analı babalı buyutsun benımde 2 yasına gırecek bır oglum var ellerınızden oper

bizim görevimiz netleşse de çocuk düşünsek... erteledikçe erteliyoruz...bakalım :(

Peygamber (s.a.v.) der ki: "Evleniniz, çoğalınız, çünkü ben Kıyamet gününde sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim."

kaç çocuk sorusuna, benim bu hadisten anladığım en az 3 çocuk.

1 diyenler e duam inşş ikizleriniz olur, :puhaha:
2 diyenler e duam inşş iki seferde de ikizleriniz olur, :puhaha:

ziraa benim babamın kardeşlerinin 3 çifti ikiz :)

Geri