Son Durum!

Kodla Büyü
esenordelarthe' Alıntı:
Antalya'da yapılan çalıştaydan son duyumlar....

6-7 ve 8. sınıflardaki derslerin de kaldırılmasına
BT sınıflarının kapatılmasına
Öğretmenlerin merkez ve taşra teşkilatı birimlerine yönlendirilmelerine dair kararlar alınmıştır.

Bu kararların uygulanmasında zamana yayılmış planlamalar söz konusudur. (yani önümüzdeki dönm tüm öğretmenleri ilçe - il ve bakanlık bünyesine çektik demeleri beklenmemektedir.)
Görevlendirmeler ile geçici ve kısa vadeli günü kurtaran uygulamalara gidilecek ve çok sayıda ildeki farklı uygulamalar yine öğretmenleri mağdur edecektir.
BT öğretmenlerinin atama kararnamesinde yer alan "Eğitim öğretim" sınıfında değişiklik yapılmasını gerektirir. Bunun için basit bir kararname yayınlanması yeterlidir.

Öğretmenlerin merkez ve taşra teşkilatı birimlerine yönlendirilmelerine dair kararlar alınmıştır.[/b]

BU NEDEMEK OLUYOR?

ilçelere çekip bi oda verirler tüm ilçedeki okullara koştur derler!... fatmagülden beter olacaz, pardon ayıp oldu ama

biz hadi neyse bir şekilde atanmışız memur olmuşuz. BÖTE öğrencileri ve muhterem hocaları niye hiç tepki vermiyorlar hayret bir şey! :x

bence iffet olduk araba camına sıkıştık[/quote]

:puhaha: sinirlerim bozuldu arkadaşlar kusura bakmayın ama valla yerlere yattım gülmekten

Bu çalıştayda alınan kararlar Ömer Dinçer'e sunulacak arkadaşlar, eğer aklına yatarsa ne yapacağı belli olmaz. Alınan kararlar her şey demek değil ama hiçbir anlam ifade etmediği de söylenemez. Geçen yıl da bu zamanlar bir sürü haber çıktı, asparagas olarak kaldı. Öyle eğitim öğretim grubundan çıkarmak falan sıkar biraz..

yaliya' Alıntı:
bence iffet olduk araba camına sıkıştık

:puhaha: sinirlerim bozuldu arkadaşlar kusura bakmayın ama valla yerlere yattım gülmekten[/quote]
Peki camdan diğer tarafa bakıp olsun en azından nefes alıyorum diyenler. Ah ulan ah küfürbaz oldum iyice, Merkeze alıp.................çekecekler beni.

karinca_52' Alıntı:
only61' Alıntı:
yaliya' Alıntı:
ilçelere çekip bi oda verirler tüm ilçedeki okullara koştur derler!... fatmagülden beter olacaz, pardon ayıp oldu ama

daha neler :-1:

daha neler mi? bak sana bıyıklı taksicinin kim olduğunu söyleyeyim.. o da meb oluyor...yakında anlarsınız..

only61' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
only61' Alıntı:
yaliya' Alıntı:

daha neler mi? bak sana bıyıklı taksicinin kim olduğunu söyleyeyim.. o da meb oluyor...yakında anlarsınız..

meb hakkımızı yiyor onu zaten biliyoruzda ....kendimizi bu kadar aşağılamayalım bence

karinca_52' Alıntı:
only61' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
only61' Alıntı:
yaliya' Alıntı:

meb hakkımızı yiyor onu zaten biliyoruzda ....kendimizi bu kadar aşağılamayalım bence

yok hocam biz bilgisayar öğretmenliğinin değrini yani kendimizin değerini biliyoruz aşağalamıyoruz ama bunu yapmaya çalışanlar var demek istiyorum

bu kadar öğretmeni hangi kuruma gönderebilirler ki...
bence hiç birşey olmayacak, aynen şu anki durum devam edecek...

sabah bt sınıfları tekrar açılacak deniyordu akşam oldu şimdide merkeze alınacağımız söyleniyor. artık böyle haberlere inanasımda gelmiyor herkes biyerlerden bi duyum aldım diyor ve hepsi birbirinden farklı. bence tabletler de gelince biz devam ederiz formatörlüğe...

her kafadan bir ses çokıyor neye inanacağımızıda şaşırdık sanırım bizi kendimizi başkasından daha çok strese sokuyoruz allah sabır versin

ya bu çalıştay, geçen sene öğretmenler gününde 1 maaş ikramiye verelim, ekders 12 tl olsun diyen çalıştay değilmi :)

Aliosman_eser' Alıntı:
bu günlerde maşallah kuyuya taş atan çok... :?

bu arada kimse sizi tamirci yapamaz çünkü bu işin eğitimini almadık...

bu işin eğitimini alanlar teknik eğitimlerdir...

en fazla formatörlük gibi teşhis koyar teknik servise havale ederiz... unutmayın bizler tamirci değiliz kimse sizi kasayı aç bak tamir et diyemez...

Formatörün yaptığı işe bakarsanız kafadan tefliler yapsın dersiniz bu işi. Tüm formatörler bilgisayar tamiri yapmıyor mu? Öyle diyemezle falan olmuyor hocam maalesef bu iş.

buradan da herkes temennilerine sonsuz evrene gönderiyor. Arada bir kavga cıkıyor 1-2 kişi atılıyor sonra haydi baştan. Bende kendi temennilerimi söyleyeyim.

Böte eğitimi yeterli değil meslek lisesinde ders anlatamaz diye cart curt edenlere kapak aslında bu formatörlük. Hangi formatör teşhis koyup servise gönderelim bilgisayarı diyor hepiniz elinizde tornavida ile gezmiyor musunuz? Tüm formatörler tamir yapıyor. Bir arkadaşım en son geçen hafta lcd ekranı açmış power kart üzerindeki transistörü değiştiriyordu.

Atamaları bitirdiler bari aldıklarına yol verseler. ders olan okullara, meslek ve tekniklere olmadı üniversitelere geçse tüm bilişim teknolojileri öğretmenleri. Ancak yeter herhalde öğretmen sayısı. Sonra formator mu alacaklar transformator mu alacaklar ne alırlarsa alsınlar :-1: Öğretmen olacagız diye okuyup tamirci oldunuz süpriz demek biraz can sıkıcı.

Her kafadan bir ses çıkıyor, bakan başka, çalıştaylar başka, eğitek başka, abbas güçlü başka söylüyor.

İnşallah en yakın zamanda neticelenir artık.

Geri