Son Durum!

Kodla Büyü
Bizle ilgili çokta fazla planları olduğunu düşünmüyorum. Bu durum biraz daha böyle gider. Yeni bakanımızın ilk planları denetmenler ve şube müdürleri gibi yapılarda değişiklikmiş. Çok fazla karmaşık bir yapı var, sadeleştireceğiz diyormuş. Yani Milli eğitim şu anda tamamen bu durumlara odaklanmış. Çok fazla bölüm var kimsenin kimseden haberi yok diye eleştiri getiriyormuş. Yani şu anda Bizimle ilgili hiçbirşey düşündüğünü sanmıyorum.
Bunu söyleyenler tamamen bakalıkta çalışan kişiler. Teşkilat yapısı, denetmenler, il ve ilçe milli eğitimle ilgili çalışmalar bir bitsin sıra bize gelir...

O kadar bilişimciyi merkeze nasıl çekecekmiş. İl ve ilçe milli eğitimleri bizimle doldurursa şube müdürleri, 8-17 yatış memurları, artis şefler nerde oturacak? Milli eğitim müdürleri, kaymakam ve hatta valiyi bile yerinden ederiz o zaman :D

Bu konuları konuşmanın bir anlamı yok doktorlar, işçiler, bilmem neler eylem yaptı ama eylemle hiç hak kazanan olmadı bu yakın geçmişte, ne yapılacağını kendileri dahi bilmiyor bence. Bunu böyle çok konuşmak yerine benim fikrim idarecilik için çalışalım artık sınıf öğretmenleri idareci olacağına bt öğretmeni idareci olsun bunun için bir başlık açalım ne dersiniz. Dökümanlar paylaşalım, farklı sendikalardan gelen kaynakları paylaşalım v.s

Bu başlık moralimi altüst etti. tamam çalıştay malıştay ama bunların konuşuluyor olması bile kaygı verici onca şey oldu bu kadarı yeter ulannn.. :x
okul sitesini güncellicektim... salla gitsin oh be :( her şey çok daha güzel olacak sadece senle ben sadece senle ben toparlanın GİTMİYORUZ..

Bu konuyla ilgili bir cümlede ben eklemek isterim. Sadece fikir jimnastiği diyelim. Önce Eğitim - Öğretim sınıfından Genel İdare Hizmeti sınıfına alırlar. Ondan sonra geçici olarak İlçe ve İl yani Merkezlere Çekmek için hakları olur. Bir süre sonra diğer kurum ve bakanlıklara memur vs olarak şutlarlar. Bu gidişle olacağı bu. Nasıl olsa her şey bir KHK ile oluveriyor. Örnek: Özelleştirme sonrası İl ve İlçe Memlerde çalışan Mühendis, Avukat, Mimar vs arkadaşlara bakınız.

Benim çözümüm tekrar üniversite sınavı. Hazırlanmaya başladım bile. Ne yapalım, kader utansın. Başka bir branş olabilir. Aldığım dersleri de saydırıp, 2 senelik çile sonunda kurtulabilirim bu bela meslekten.

Hepinize saygılar,

Eninde sonunda bizi düz memur yapacaklar kimse biz öğretmeniz biz formatörüz deyip durmasın. Felaket tellallığıda değil görürüz 2 3 yıl sonra olan biteni. Kaç yıldır zaten kademe kademe öğretmenliğimiz elimizden alınırken açtık ağzımızı baktık. Bize herşey müstehaktır.

aliogus' Alıntı:
Eninde sonunda bizi düz memur yapacaklar kimse biz öğretmeniz biz formatörüz deyip durmasın. Felaket tellallığıda değil görürüz 2 3 yıl sonra olan biteni. Kaç yıldır zaten kademe kademe öğretmenliğimiz elimizden alınırken açtık ağzımızı baktık. Bize herşey müstehaktır.

düz memur olurken ek dersimizi kimse alamaz elimizden kalkıp düz maaş ta veremezler herhalde...

Öğretmenlerin merkez ve taşra teşkilatı birimlerine yönlendirilmelerine dair kararlar alınmıştır." söylentisi kesinlikle dorğudur. Ben bakanlık ile görüşmem de bana söylenileri sizin moraliniz bozulmasın
diye söylemek istemedim. Yanlız Bu düşünce şuan için söylenti olmakla beraber . bakan.yrd. kadar
dile getirilen bir söylenti. Merkez teşkilatta ki çoğu işi bilmeyen toprililieirn yerine
hiç olmasa bilgisayadan anlayan birini getiririz diyorlar. Ben bunu söylemek istemezdim ama birileri de demek ki
konuşmuş anlaşılan. Ama benim tek hedefim şuan FATİH projesi kapsamında ders saat sayısının artırtılmasıdır.
Yoksa MEB bu işi FORMATÖRLÜK gibi yüzüne gözüne bulaştıracaktır.

sefatetik' Alıntı:
Öğretmenlerin merkez ve taşra teşkilatı birimlerine yönlendirilmelerine dair kararlar alınmıştır." söylentisi kesinlikle dorğudur. Ben bakanlık ile görüşmem de bana söylenileri sizin moraliniz bozulmasın
diye söylemek istemedim. Yanlız Bu düşünce şuan için söylenti olmakla beraber . bakan.yrd. kadar
dile getirilen bir söylenti. Merkez teşkilatta ki çoğu işi bilmeyen toprililieirn yerine
hiç olmasa bilgisayadan anlayan birini getiririz diyorlar. Ben bunu söylemek istemezdim ama birileri de demek ki
konuşmuş anlaşılan. Ama benim tek hedefim şuan FATİH projesi kapsamında ders saat sayısının artırtılmasıdır.
Yoksa MEB bu işi FORMATÖRLÜK gibi yüzüne gözüne bulaştıracaktır.

Kafa karışıklığımın kusrunu kimse bakmasın ama Okullar bir Taşra Teşkilatı bölümü değil mi... Cümle fazla anlamsız ve bulanık... Çalıştayın yayınladığı kararın linki yok mu belki hepsini okusak anlam verebiliriz.

grandmasterb' Alıntı:
artık kafa yormayın moralinizi de bozmayın.

en kötü tek.tasarım öğretmeni oluruz.branş değişikliği mutlaka olur.derse girip çıkarız işte.

Sanki MEB'i Tuğba Ekinci yönetiyor gibi geliyor bana:)
Pardon ya.bu kararları alanların kafası Tuğba Ekinci kadar çalışsa yeterliydi bizim için ama artık ne yapalım.
:+1:

Bu arada arkadaşlar liselerde okutulan Bilgi teknolojisi kitabının güncellenmesi için bakanlık öğretmen arııyor burdan çıkarttığım sonuçla liselerde ders kalkmayacak. Uzun bir süre daha biz böyle gideriz gibime geliyor...

refleto' Alıntı:
sefatetik' Alıntı:
Yoksa MEB bu işi FORMATÖRLÜK gibi yüzüne gözüne bulaştıracaktır

Kafa karışıklığımın kusrunu kimse bakmasın ama Okullar bir Taşra Teşkilatı bölümü değil mi... Cümle fazla anlamsız ve bulanık... Çalıştayın yayınladığı kararın linki yok mu belki hepsini okusak anlam verebiliriz.

merkez ve taşra teşkilatı derken: bakanlık birimleri merkez; ilçe il milli eğitim müdürlükleri ie taşra teşkilatını oluşturur

Geri