çok ağır konuşmuşsun be hocamthe_korsan' Alıntı:Birkaç arkadaşla anlaştık okulda buluşup beraber gidecektik, okula geldim şimdi çay içiyorum az sonra da meydana çıkıp gideceğiz ama işin garibi oturup çay içen topu topu 4 kişiydik, hocanın birisi geldi ortak sınavımız vardı bari onu yapalım dedi, hocam başka zaman yapın derse girmiyorum az sonra da çıkıp gideceğim deyince triplendi, sizin bu yaptığınızda mesleğinize bu mesleğin onuruna ihanettir, siz bile destek olmuyor hala iş kovalıyorsanız grevde olduğuumuz göre göre bu teklifi yapıyorsanız zaten kimsenin anlamaması normal daha da ağlamayın deyince de bozuldu gitti...
İnceldiği yerden kopsun artık...
the_korsan' Alıntı:Birkaç arkadaşla anlaştık okulda buluşup beraber gidecektik, okula geldim şimdi çay içiyorum az sonra da meydana çıkıp gideceğiz ama işin garibi oturup çay içen topu topu 4 kişiydik, hocanın birisi geldi ortak sınavımız vardı bari onu yapalım dedi, hocam başka zaman yapın derse girmiyorum az sonra da çıkıp gideceğim deyince triplendi, sizin bu yaptığınızda mesleğinize bu mesleğin onuruna ihanettir, siz bile destek olmuyor hala iş kovalıyorsanız grevde olduğuumuz göre göre bu teklifi yapıyorsanız zaten kimsenin anlamaması normal daha da ağlamayın deyince de bozuldu gitti...
İnceldiği yerden kopsun artık...