esmed' Alıntı:Gelmeyen öğretmenlerin sınıfı hep bana kaldı.Çıldırmamak elde değil.
Sayın hocam, okulda ne amaçla kaldıkları beni bağlamaz, sadece ve sadece derse giren öğretmen arkadaşlar EBS üyesi diye belirttim. Söylediklerinize katılıyorum, okulda bulunma amaçları tamamen DUYGUSAL ve KİŞİSEL! :verymad:yadigartbaykal' Alıntı:hala ebsliler vardı diyorsunuz hocam. bence bugün için şu önyargınızı rafa kaldırın. Çünkü ebs de bu eyleme katılacağını açıkladı. Katılmayanların tamamen kendi KİŞİLİKLERİNDEN dolayı katılmadıklarını düşünüyorum.
Bizim okulda da sabahçı gruptan 2 kişi katılmadık. geriye kalan öğretmenler arasında ebs, tes, esen, esp her türlü var, ve eminim çoğu ekders gidecek diye katılmadılar.
ÖĞRETMEN değil miyiz bize her şey müstehak.
esmed' Alıntı:Gelmeyen öğretmenlerin sınıfı hep bana kaldı.Çıldırmamak elde değil.
papakaa' Alıntı:anlaşılan yine 3-5 kişi katılmışız eyleme.
i.d.' Alıntı:bizim okulda bütün öğretmenler gelmiş normalde bile bir iki öğretmen olmazken bugün hepsi okulda.
zotri' Alıntı:Egitimcinin Grev yapmasi dogru degil....
zotri' Alıntı:umaykut' Alıntı:zotri' Alıntı:Egitimcinin Grev yapmasi dogru degil....
caiz olan nedir söyleyin de onu yapalım hoca efendi..
Adam gibi gidip dersini anlatmak kocum.... Egitim isi greve gelmez... Cocuklarin sucu ne ?
zotri' Alıntı:umaykut' Alıntı:zotri' Alıntı:Egitimcinin Grev yapmasi dogru degil....
caiz olan nedir söyleyin de onu yapalım hoca efendi..
Adam gibi gidip dersini anlatmak kocum.... Egitim isi greve gelmez... Cocuklarin sucu ne ?