yanlış anlamalara meydan vermemek için ayrı bir üyelikle yazıyorum mesajımı:
Konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum artık. Sormak istiyorum Ey Eylemci Arkadaşlar ve o nadide sendikaları!
"Bakan bey eğitimcilere hergün ayrı bir hakaret ederken neredeydiniz?"
"Meslektaşlarınız 15 sene okuyup ücretli öğretmenliğe mahkum edilirken hangi eylemi yaptınız?"
"Meslektaşlarınız eşinden ayrı aylar seneler geçirdi, bu hanginizin umrundaydı?"
"Alo 147 utanç hattı doludizgin devam ederken neredeydiniz?"
"Meslektaşınız dövülürken bıçaklanırken hangi ...-sen olarak eylem yaptınız? Eylemi bırakın bakanınız çıtını çıkarmadıda o muhteşem sendikalarınız ne işe yaradı? (bugünde çok yarayacaklar eminim(!)"
Ve işte işin ucu para denen o iğrenç kağıda gelince mi aklınız başınıza geldi?
Yukarıda saydıklarımı size reva görenlerden ne bekliyorsunuz ki eylem yapacaksınız?
Oturup oturup gelirsiniz başkada olacak birşey yok bakın da görün. hakem de 0,25 daha verir % 3.75'de bağlarsınız olayı.
Parayı bırakın bir kenara da önce onurunuz için eylem yapın. Ve bilin ki zam yada para onur demek değildir! İnsanlara, onurunuza saygı göstermeyi öğretirseniz zaten para için eylem yapmanıza da gerek kalmaz bunu da bilin.
Tüm bunların sebebini de biliyorum. Herkes kendini düşünüyor çünkü. Atanamamak seni ilgilendirmiyor, 147 ile ilgin yok kuzu gibi adamsın zaten, dövülen bıçaklanan sen değilsin ki eylem yapasın, hakaret kesinlikle sana yapılmıyor öyle değilsin çünkü sen, ama paraya gelince iş herkes dertleniyor birden nedense.
Aslına bakarsanız buna da şaşırdım zira çoğunuz o enfes tabirle "çift maaş"sınızya zam mam istemezdiniz çoktu paranız, öyle diyordunuz öğretmen odalarında.(tek maaşlar düşünsün bizim tuzumuz kuru tabirini çok duydum sizlerden)
Sizi bilmem ama artık ama benim midem bulanıyor herkesten ve herşeyden. Kimseyi samimi bulmuyorum, bulamıyorum...