EYLEM 75 ÇOK HAKLI O KADAR ÖĞRETMENE ŞİDDET UYGULANDI HİÇ KIMSENIN ÇITI ÇIKMADI.ÇÜNKÜ SIRA DAHA BİZE GELMEDİ.BUGUN ONLARA YARIN BİZE.
eylem75' Alıntı:yapma hocam ya düz mantık düşün derine de dalmana gerek yok. bunca haksızlıkta ses seda yok zam oranını beğenmeyince eylem. sadece ve sadece para için bir eylem. o nedenle onurluda bulmuyorum. para için meydana çıkmam ben. para lazımsa bana kimseden dilenmem.
Enver Paşa' Alıntı:eylem75' Alıntı:yapma hocam ya düz mantık düşün derine de dalmana gerek yok. bunca haksızlıkta ses seda yok zam oranını beğenmeyince eylem. sadece ve sadece para için bir eylem. o nedenle onurluda bulmuyorum. para için meydana çıkmam ben. para lazımsa bana kimseden dilenmem.
Eğitim bir sen genel merkezi eylem çağrısı yapıyor ama kendi üyesi bile takmıyor adamları yada takıyor ama göstermelik çağrı göstermelik eylem üyelerine de işinize bakın diyor. sonuçta birşey yaptık diyeceklerya.xsentius' Alıntı:Okuldayım şimdi az sonra gideceğim sevk alacağım bende Eğitim bir senliler full kadro okulda gitmeyede niyetleri yok :mrgreen:
aslında burda bir gerçek yatıyor. eğitim birsenin bir çok üyesi hükmeti çok sevdiklerinden bu sendikaya üye yani hükümet hatırına üye durum bu olunca hükümete karşı gelmek istemiyorlar.hamur07' Alıntı:Eğitim bir sen genel merkezi eylem çağrısı yapıyor ama kendi üyesi bile takmıyor adamları yada takıyor ama göstermelik çağrı göstermelik eylem üyelerine de işinize bakın diyor. sonuçta birşey yaptık diyeceklerya.xsentius' Alıntı:Okuldayım şimdi az sonra gideceğim sevk alacağım bende Eğitim bir senliler full kadro okulda gitmeyede niyetleri yok :mrgreen:
isbb80' Alıntı:Türk Eğitim Senliyim. Eğer bu sefer de kesin bir duruş sergilemeseydik sendikamdan istifa edecektim.Mersinimle birkez daha gurur duydum.Her zamanki gibi dik duruşunu gösterdi.Kendisi de memur olan polisler arkadaşlarımızı copladı, biber gazı sıktı, su sıktı sanki karşılarında vatan haini var. Oysa karşılarında onlarında çocuklarını (ki çoğu şımarık ve tembel) eğitmeye çalışan emekçiler var, Mustafa Kemalin Askerleri var. Bu grev elbette hükümetin tavrını değiştirmeyecek ama en azından bu ülkenin bir tek kendi malları olmadığını anlamalarına vesile olacak umarım. Eyleme katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
:alkis: :alkis:Enver Paşa' Alıntı:aslında burda bir gerçek yatıyor. eğitim birsenin bir çok üyesi hükmeti çok sevdiklerinden bu sendikaya üye yani hükümet hatırına üye durum bu olunca hükümete karşı gelmek istemiyorlar.hamur07' Alıntı:Eğitim bir sen genel merkezi eylem çağrısı yapıyor ama kendi üyesi bile takmıyor adamları yada takıyor ama göstermelik çağrı göstermelik eylem üyelerine de işinize bakın diyor. sonuçta birşey yaptık diyeceklerya.xsentius' Alıntı:Okuldayım şimdi az sonra gideceğim sevk alacağım bende Eğitim bir senliler full kadro okulda gitmeyede niyetleri yok :mrgreen:
hepsini takip ettim eylem felan olmadı. asıl bizim var şikayet etmeye. hepimizi konu açılınca öğretmen camiası çok uslu tepkisiz diye dert yanmıyor muyuzblackrose' Alıntı:eylem 75 hiç gündemi ve sendikaları takip etmiyorsun hiç haklı bir sözün yok
söylediklerinle ancak senin gibi oturduğu yerden eleştiri yapanlara avuntu olursun
söylediklerinin hepsi içi eylem yapıldı sen o eylemler yapılırken neredeydin? tabii öğretmenler odasında atıp tutuyordun.
şimdide katılmadın suç bastıracağını sanıyorsun
senin ve senin gibi lerin artık şikayet etmeye hakkı yok mesleğe başladığından beri camia için ne yaptın sorarım?
hangi haksızlık karşısında dur diyebildin sorarım.
Arkadaşım benim anladığım kadarı ile görev başındaymışsınız zaten.Yanlışmıyım?Buzkırıcı' Alıntı:bir çevre inceleme planı hazırladım imzalattım verdim doğru pikniğe çocuklarla
4+4 dünden anlaştılar siz meydanlara inin haber olsun memurlara da bu hak verildi millet görsün diye.ek ödeme olmadıktan sonra sendikanın tatile yaklaşıldığı günlerde derse girsen ne olur girmesen ne olur okulda mısın tamam.
Ayrıca şu an bir ebsli öğretmen okulda adam gitmiyor bile
SAYIN SENDİKA YETKİLİLERİ: 9 haziranda yapılacak olan SBS sınavında hiç bir öğretmen görev istemesin yeni bir grev daha yapalım ...
eylem75' Alıntı:hepsini takip ettim eylem felan olmadı. asıl bizim var şikayet etmeye. hepimizi konu açılınca öğretmen camiası çok uslu tepkisiz diye dert yanmıyor muyuzblackrose' Alıntı:eylem 75 hiç gündemi ve sendikaları takip etmiyorsun hiç haklı bir sözün yok
söylediklerinle ancak senin gibi oturduğu yerden eleştiri yapanlara avuntu olursun
söylediklerinin hepsi içi eylem yapıldı sen o eylemler yapılırken neredeydin? tabii öğretmenler odasında atıp tutuyordun.
şimdide katılmadın suç bastıracağını sanıyorsun
senin ve senin gibi lerin artık şikayet etmeye hakkı yok mesleğe başladığından beri camia için ne yaptın sorarım?
hangi haksızlık karşısında dur diyebildin sorarım.
isbb80' Alıntı:Türk Eğitim Senliyim. Eğer bu sefer de kesin bir duruş sergilemeseydik sendikamdan istifa edecektim.Mersinimle birkez daha gurur duydum.Her zamanki gibi dik duruşunu gösterdi.Kendisi de memur olan polisler arkadaşlarımızı copladı, biber gazı sıktı, su sıktı sanki karşılarında vatan haini var. Oysa karşılarında onlarında çocuklarını (ki çoğu şımarık ve tembel) eğitmeye çalışan emekçiler var, Mustafa Kemalin Askerleri var. Bu grev elbette hükümetin tavrını değiştirmeyecek ama en azından bu ülkenin bir tek kendi malları olmadığını anlamalarına vesile olacak umarım. Eyleme katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Tarik_Turan' Alıntı:Bu ülke de birşeyler düzgün gitmiyor ve gitmesi için de tek çare biziz arkadaşlar....