benden bişey isteyen olmadı. ayrıca ben bir de 27 martta iş bırakmıştım. ve okula üsttekilerden yazı gelmiş, sendikası varsa savunma istemeyin diye. o yüzden o zaman da benden savunma istemediler bugün deseyma' Alıntı:Ertesi gün okula gittiğinizde sizden belge isteyen oldu mu? Bizden yazılı dilekçe istediler neden gitmediğimize dair. Bişey olmayacağını biliyorum da bi bizim müdür mü istedi, onu merak ediyorum..
pin_eses' Alıntı:benden bişey isteyen olmadı. ayrıca ben bir de 27 martta iş bırakmıştım. ve okula üsttekilerden yazı gelmiş, sendikası varsa savunma istemeyin diye. o yüzden o zaman da benden savunma istemediler bugün deseyma' Alıntı:Ertesi gün okula gittiğinizde sizden belge isteyen oldu mu? Bizden yazılı dilekçe istediler neden gitmediğimize dair. Bişey olmayacağını biliyorum da bi bizim müdür mü istedi, onu merak ediyorum..
wertyu6' Alıntı:Tarik_Turan' Alıntı:Bu ülke de birşeyler düzgün gitmiyor ve gitmesi için de tek çare biziz arkadaşlar....
derken?
bdogretim' Alıntı:@obsearchver'dan sapla samanı birbirine karıştırma durumları devam ediyor.
Bugün ki eyleme katılanlar sandıkta hesap sormayacak demek mi oluyor. Ya da eyleme katılmayanlar sandıkta hesap mı soracak. Nasıl bir bağ var anlamak müümkün değil.
Niye katılmadınız, müdürden mi korktunuz, 45 tl ek dersiniz mi kesilecekti, akp'yi çok mu seviyordunuz. Yoksa çok romantıksiniz, öğrencilerinize mi kıyamadınız? Dün ki eyleme katılmamanın hiçbir mazereti olamaz. Bari susun da ne olduğunuz anlaşılmasın.