hocam ikiside oluyorArkadaşlar dün mail geldi ve doldurup başvuru yaptım. Şimdi Vakıfbank a para yatırıcam. Bankamatikten mi içerden mi yatırmam gerekiyor?
Teşekkürler hocam.hocam ikiside oluyor
Tabi hocam yapabiliyor diye biliyorum. Benim 3 adet projem var ve yürütücülük yapıyorum.Merhaba arkadaşlar. Proje yürütücüsü, aynı zamanda proje alıp danışmanlık yapabiliyor mu?
Teşekkür ederimTabi hocam yapabiliyor diye biliyorum. Benim 3 adet projem var ve yürütücülük yapıyorum.
Hocam benim son kullanma tarihi 2021 yılı yazıyor. Yani 3 yıllık mı oluyor ? Eğer öyle ise 141 tl ye 3 yıllık aldık demektir.arkadaşlar ben e-imzayı e-imzatr den aldım 179 tl 3 yıllık anında veriyorlar. kampanya varmış. e-güvenle 3 yıllık 155 liraya iyi anlaşma yapmış habngi ilçe yaptıysa tebrik ederim. diğer almak isteyen arkadaşlar e-imzatr ile görüşsün gayet uygun fiyat
evet hocam öle görünüyor hangi firmadan aldınızHocam benim son kullanma tarihi 2021 yılı yazıyor. Yani 3 yıllık mı oluyor ? Eğer öyle ise 141 tl ye 3 yıllık aldık demektir.
evet arkadaşlar imza süreci başladı meb giriş ile butonuna tıklayınca e imze atacak kişiler listeleniyor ve devam ediyorunuz hepinize kolay gelsinBaşvurularım altında Sözleşme için Elektronik İmza Sürecini Başlat diyor sonrasında MEB girişi geliyor ama MEB girişi bende devamlı hata verdi. Sizde de öyle mi ?
evet arkadaşlar imza süreci başladı meb giriş ile butonuna tıklayınca e imze atacak kişiler listeleniyor ve devam ediyorunuz hepinize kolay gelsin
Hocam il toplu olarak bilgilerimizi aldı. Tübitak Bilgem den zarf içinde geldi. Bilmiyorum hangi firma. Gebze den gelmiş.evet hocam öle görünüyor hangi firmadan aldınız
hocam 1 saat içinde işlemleri tamamlıcam size bilgi veririmSözleşmeyi hallettiniz mi hocam. Aşamaları paylaşırsanız sevinirim i.
hocam idari kullanıcı ile mi giriş yaptınız?hocam 1 saat içinde işlemleri tamamlıcam size bilgi veririm
okul müdürünün mebbisiyle giriş yaptım soru Düzelmedi..arkadaşlar e imza sürecini başlat dediğimde yürütücü, ilçe mem, tübitak yetkilisi görünüyor. Ancak Okul Müdürünü ismi görünmüyor bu sorunla karşılaşan oldu mu.