sencal' Alıntı:Bunu yaparsalar yeryerinden oynar... Eğer ki memurlar birlik olmayı başarabilirse bunun yanından bile geçemezler.
memurlar ve birlik???? tarihimiz böyle birşeyi yazmadı yazamaz maalesef :!:
sencal' Alıntı:Bunu yaparsalar yeryerinden oynar... Eğer ki memurlar birlik olmayı başarabilirse bunun yanından bile geçemezler.
sahrak' Alıntı:doğu yüzü görmeyen, adına 2010 doğu affı koydukları saçmalıktan yararlanan. doğuda 1 yıl bile durmayıp eş durumu yapan... uyanık arkadaşlara gelsin bu haber. hükümete sesleniyorum yapmazsanız adam değilsiniz :+1:
opian' Alıntı:sahrak' Alıntı:doğu yüzü görmeyen, adına 2010 doğu affı koydukları saçmalıktan yararlanan. doğuda 1 yıl bile durmayıp eş durumu yapan... uyanık arkadaşlara gelsin bu haber. hükümete sesleniyorum yapmazsanız adam değilsiniz :+1:
Sonra da kına dağıtacaklarmış
anadoluman' Alıntı:opian' Alıntı:sahrak' Alıntı:doğu yüzü görmeyen, adına 2010 doğu affı koydukları saçmalıktan yararlanan. doğuda 1 yıl bile durmayıp eş durumu yapan... uyanık arkadaşlara gelsin bu haber. hükümete sesleniyorum yapmazsanız adam değilsiniz :+1:
:alkis:
sadece öğretmen için değilki hocam tüm memurlar için zor bir durum 3 yıl ne ki yada taşınmaya falan insanın gücü yeter mi bir taşınma kaça mal oluyor para mı dayanıraysegul_' Alıntı:3 yılda bir il dışı rotasyonu hangi akla ve vicdana dayanarak destekleyebiliyorsunuz merak ediyorum. Öğretmen sirk tiyatrocusu mu ilden ile sürekli yer değiştirip duracak. Birileri kafalarında bin tilki, kim bilir yine hangi planı uygulamaya koymak için ortaya atıyor bir saçmalık ve HALA destek görüyor. En çok da bu kör, sağır, dilsiz ya da akıllarının nasıl çalıştığını anlayamadığım insanlara kızıyorum. :x
ferdi' Alıntı:Rotastona destek,herkes doğu görsün :alkis:
BTFormator' Alıntı:Memurlar Kılık-Kıyafetle uğraşa dursun, adamlar 657'yi değiştirip kim bilir daha neler açacaklar başımıza... :alkis:
Hele bir Anayasayla 657'yi değiştirsinler, Kadro diye birşey kalmayacak yakında...
farkında değilsin belki ama o bahsettiklerim yüzünden doğuda 20 senedir çalışan ve yerlerinden kıpırdayamayan insanlar var. kına meselesine gelince dediğine göre sen kullanıyorsun, benim işim olmazanadoluman' Alıntı:opian' Alıntı:sahrak' Alıntı:doğu yüzü görmeyen, adına 2010 doğu affı koydukları saçmalıktan yararlanan. doğuda 1 yıl bile durmayıp eş durumu yapan... uyanık arkadaşlara gelsin bu haber. hükümete sesleniyorum yapmazsanız adam değilsiniz :+1:
:alkis: