sahrak' Alıntı:farkında değilsin belki ama o bahsettiklerim yüzünden doğuda 20 senedir çalışan ve yerlerinden kıpırdayamayan insanlar var. kına meselesine gelince dediğine göre sen kullanıyorsun, benim işim olmazanadoluman' Alıntı:opian' Alıntı:sahrak' Alıntı:doğu yüzü görmeyen, adına 2010 doğu affı koydukları saçmalıktan yararlanan. doğuda 1 yıl bile durmayıp eş durumu yapan... uyanık arkadaşlara gelsin bu haber. hükümete sesleniyorum yapmazsanız adam değilsiniz :+1:
Sonra da kına dağıtacaklarmış
:alkis:
Hocam bende sana durumumu şöyle anlatayım; 2008 yılında 78 puanla ilk atama ile doğuya gidecekken, sırf doğu diye tercih yapmadım. Kasım ayında sözleşmeli batıya atandım. 2009 şubatta yine doğu olmasın diye kadroya geçemedim ama 76-77 puanla herkes doğuda kadroya geçti. Sırf sözleşmeliyim diye 5 gün boyunca 15 saat için 45 km uzakta ki okula gittim, 5 kuruş ek ders almadım, ama kadrolu arkadaşlar her ay 500 lira fazla para aldı, benle aynı çalışarak. Ben bu yaptıklarımdan pişman değilim, doğuda çalışan öğretmenlere de 5000 lira versin devlet umurumda gram zoruma gitmez. Ama ben doğuya gitmek istemiyorum ve gitmemek için doğuda çalışan arkadaşlarımdan kat kat fazla çalıştım.