evet, biraz önce ben de yaptım kanallar geldientelektüelaktüalite' Alıntı:Arkadaşlar bu ayarlar otomatik olarak sorununuzu çözecektir.
entelektüelaktüalite' Alıntı:Arkadaşlar bu ayarlar otomatik olarak sorununuzu çözecektir.
Uydunuzun Menü kısmından Kurulum kısmına giriş yapın.ozlem22' Alıntı:entelektüelaktüalite' Alıntı:Arkadaşlar bu ayarlar otomatik olarak sorununuzu çözecektir.
bu ayarları nereye giricem onu bulamıyorum ki ben :cry:
xapex' Alıntı:Uydu seçeneklerinde turksat 4A yok, 3A dan mı arama yapacağız
dengem' Alıntı:Uydunuzun Menü kısmından Kurulum kısmına giriş yapın.ozlem22' Alıntı:entelektüelaktüalite' Alıntı:Arkadaşlar bu ayarlar otomatik olarak sorununuzu çözecektir.
Yeni Uydu Ekleme kısmına gelin. (tabi bundan önce eski Türksat 3A'yı silin)
Daha sonra Turksat 4a isminde yeni bir uydu ekleyin. TP ayarlarına da bu resimdeki değerleri girin. dikey olana aitleri girseniz yeter.
Daha sonra LNB ayarından frekansı 3/4 yazıp kaydet deyin çıkın ve kanal arama dan aramayı başlat deyip kanallarınızı bulun..
dengem' Alıntı:Uydunuzun Menü kısmından Kurulum kısmına giriş yapın.ozlem22' Alıntı:entelektüelaktüalite' Alıntı:Arkadaşlar bu ayarlar otomatik olarak sorununuzu çözecektir.
Yeni Uydu Ekleme kısmına gelin. (tabi bundan önce eski Türksat 3A'yı silin)
Daha sonra Turksat 4a isminde yeni bir uydu ekleyin. TP ayarlarına da bu resimdeki değerleri girin. dikey olana aitleri girseniz yeter.
Daha sonra LNB ayarından frekansı 3/4 yazıp kaydet deyin çıkın ve kanal arama dan aramayı başlat deyip kanallarınızı bulun..
karinca_52' Alıntı:atv normal ve haber türk çıkmadı ilginç bir daha aratayım