designbote
Üye
nexus mu aldınız hocam?geçen ay aldım hocam. teknosadan 900 tl bu fiyata teknogarantide dahil. 200 tl fazla verip kafan rahat olsun. ama taikide bütçe uygun değilse zorlamamak lazımda.
nexus mu aldınız hocam?geçen ay aldım hocam. teknosadan 900 tl bu fiyata teknogarantide dahil. 200 tl fazla verip kafan rahat olsun. ama taikide bütçe uygun değilse zorlamamak lazımda.
Libertad' Alıntı:dark evo r9720 :++:
opian' Alıntı:bende crystal aldım hocam yarın veya ertesi gün elime ulaşır. ainol novo 7 crystal ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları rica etsem açabilir misiniz ?
direnc' Alıntı:opian' Alıntı:bende crystal aldım hocam yarın veya ertesi gün elime ulaşır. ainol novo 7 crystal ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları rica etsem açabilir misiniz ?
Crystal oldukça iyi aslında. Hele ondan evvel BİM'den aldığım Codegen Qbix m71'den çok daha iyi. Sorun yeni versiyonlarındaki ekranın IPS olmaması, veya ilk çıkanlar kadar iyi olmaması diyelim... Bir de şarjı 4-5 saat gidiyor. Bekleme süresi de bazen çok kısa oluyor. Anladığım kadarıyla bazı uygulamalar uyku moduna girmesini engelliyor. Akşam bıraktığımda ertesi sabah şarjı bitmiş oluyor. Kablosuz çok iyi çekmiyor ve bazen modemin dibinde olmama rağmen bağlanmayabiliyor. Açıp kapatınca düzeliyor. Yine de fena tablet değil...
Başka ufak tefek yazılımsal sorunlar da var, ama onlar çözülüyor.
http://www.slatedroid.com/forum/400-ainol-novo-7-crystal/
designbote' Alıntı:bugün bir arkadaşım piranha önerdi 199 tl ye hepsiburada da vardı. teknosada polypad ı denedim 430 tl civarında 8", ama 7" olanı var ve 26o tl daha uygun dokunmatiği güzel, nexus u da yakından görme fırsatım oldu hafiflik ve performans güzel. nexusu alacağım galiba ama biraz daha araştırmakta fayda var.
bu arada İPAD ve SAMSUNG galaxy leri ayrı bir klasman olarak gördüğüm için bu performans vs olayları onları dahil etmiyorum.
bu ürün teknosada bugun yanılmıyorsa 450 civarı idi ama turuncu indirim bunda yok bir küçüğünde vardı. inceledim özellikler ve dokunmatik güzel turuncu indirim olsaydı alırdım.polypadin 9,7 incini aldım aynı ipad kasa beyaz 490 lira falandı aldığımda 9708 hd modeli dahili 8 gb 32 gb a kadar yükseltebiliyosunuz gayet güzel ve kullanışlı. Beyaz kasa çok iyi.
http://www.hizlial.com/u02.049.1579.001 ... -fi-tablet
buradan almıştım 3 gün içinde geldi.