Re: www.BuyinCoins.com - Ücretsiz Kargo! 100% Memnuniyet!
kredi kartı ile ödedim kredi kartı hareketlerimde görünmüyor müş. hizmetlerine ulaşmak ise uzaya araç göndermekten zor
BuyinCoinsTR' Alıntı:Ödemenizi PayPal ile mi yaptınız? Kredi kartınız ile mi? Her iki durumda da tarafınıza bir işlem numarası verilir, bankanız ya da PayPal'den temin edebilirsiniz.ziyaunal' Alıntı:siteye bununla ilgili mesaj bıraktım ancak benden ödemenin transaction ID sini istediler. o da ben de yok nerden bulabileceğimi de bilmiyorumBuyinCoinsTR' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:evet ancak sanırım bankalara arası ödeme sisteminden kaynaklı bir problem var 3 gün oldu ne buyincoinsde ne de kredi kartı hareketlerimde bir ödeme görünmüyor halbuki ödeme sayfasında başarıyla tahsilat yapıldı diyordu. Ödemeyi tekrar yapsam mükerrer ödeme olursa nasıl çözülecek bu sorun?
Mükerrer ödeme yapmayınız ve lütfen konu ile ilgili inceleyebilmemiz için sitemiz üzerinden sipariş numaranızla birlikte bir mesaj bırakınız.
kredi kartı ile ödedim kredi kartı hareketlerimde görünmüyor müş. hizmetlerine ulaşmak ise uzaya araç göndermekten zor