Re: Sponsor: www.BuyinCoins.com Ücretsiz Kargo! 100% Memnuniyet!
Telefon satışlarınız ne zaman başlayacak.. Bir de sitenizi Türkçeleştirseniz..
Telefon satışlarınız ne zaman başlayacak.. Bir de sitenizi Türkçeleştirseniz..
önereceğiniz bir tablet?BuyinCoinsTR' Alıntı:serkanozen1' Alıntı:http://www.kliksa.com/urun/samsung-sm-t320-galaxy-tab-pro-8-4-white-tablet/902042997?utm_source=ucuzu&utm_medium=referral
bu özelliklerde bir tablet?
Sitemizde son teknoloji tablet ürünleri de bulunmaktadır. Lütfen inceleyiniz... :wink:
serkanozen1' Alıntı:önereceğiniz bir tablet?BuyinCoinsTR' Alıntı:serkanozen1' Alıntı:http://www.kliksa.com/urun/samsung-sm-t320-galaxy-tab-pro-8-4-white-tablet/902042997?utm_source=ucuzu&utm_medium=referral
bu özelliklerde bir tablet?
Sitemizde son teknoloji tablet ürünleri de bulunmaktadır. Lütfen inceleyiniz... :wink:
BuyinCoinsTR' Alıntı:Sayın SilverMan, sitemize olan ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.SilverMan' Alıntı:3G özellikli bir tablet veya 5" üzeri bir telefon satın almak istiyorum.
1.Gümrük konusunda neler yapıyorsunuz, ne tür önlemler alıyorsunuz, bilgi rica edebilir miyim?
2.Web sitenizdeki filtreleme niye yetersiz? Örneğin niye işletim sistemine göre veya ekran boyutuna göre listeleme / filtreleme yaptıramıyorum.
3. tinydeal'de kitkatlı tablet veya telefon modellerinden yüzlerce varken sizin sitenizde niye yok?
buincoins yetkilisi görmek ve burada aracısız olarak yazabilmek güzel olmasına karşılık web sitenizin acilen elden geçirilmesi, daha işlevsel hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Onlarca ürün arasında kaybolmayı hiç bir ziyaretçi /müşteri istemez değil mi?
iyi çalışmalar.
Ancak uzunca bir süredir Türkiye'ye olan cep telefonu gönderilerimizi durdurduğumuzu hatırlatmak isteriz.
Sitemizle alakalı eksikler malumumuzdur, ileriye dönük geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Saygılarımızla...
habbe' Alıntı:Evet site üzerinden defalarca iletişime geçtik ama her defasında merak etmeyin paranız ödenecektir vb. şeyler yazıyorlar.
Ama aylar oldu hala ücret ödemesi yapılmadı.
ürün elinize ulaşırsa %100 memnuniyet ulaşmazsa sorun çıkarsa %100 sallama oyalamaomd' Alıntı:"100% Memnuniyet!" ibaresi biraz abartılı olmuş sanırım
Arkadaşlar paramı coins olarak iadesini aldım henüz paypala aktarmadım ama sorun çözüldü gibidndd' Alıntı:evet arkadaşlar siparişim postada kayboldu 2 ayı geçti hala ses yok ve iş güç uğraştan paypal a itiraz süresini (45 gün) kaçırdım site elemanları itinayla sallıyorlar 3 gün 5 gün diye dikkat edin 45 gün dolmadan mutlaka paypala itiraz edin yoksa paranız yanar yada en iyisi ebay şimdiye kadar hiç ebayda sorun yaşamadım
BuyinCoinsTR' Alıntı:net008' Alıntı:RX353618425CH takip kodlu siparişim isviçre (SWITZERLAND) gönderimiş gözükmektedir. Sipariş ile ilgili bilgi verirmisiniz.
Sayın net008, Siparişiniz taşıma durumunda olup, Türkiye'ye doğru İsviçre'den ayrılmıştır.
arkadaşlar ürün elimize ulaştı neyseki coinsleri paypala aktarmamışlardı henüz :wink:dndd' Alıntı:Arkadaşlar paramı coins olarak iadesini aldım henüz paypala aktarmadım ama sorun çözüldü gibidndd' Alıntı:evet arkadaşlar siparişim postada kayboldu 2 ayı geçti hala ses yok ve iş güç uğraştan paypal a itiraz süresini (45 gün) kaçırdım site elemanları itinayla sallıyorlar 3 gün 5 gün diye dikkat edin 45 gün dolmadan mutlaka paypala itiraz edin yoksa paranız yanar yada en iyisi ebay şimdiye kadar hiç ebayda sorun yaşamadım