ali04' Alıntı:Ben de telefon siparis ettim bugun. fiyat / performans hakikaten güzel.
1,3 Ghz İşlemci
1 gb ram
4 gb rom
5,5' ekran
Fiyat : 273 TL
http://www.buyincoins.com/item/42007.html
ali04' Alıntı:12 martta telefon sipariş etmiştim.
Benimli de gmrükten dönmüş galiba.
ptt yurt dışı sorgulamada "Yurt dışına sevk edildi" diyor.
die4you' Alıntı:Arkadaşlar bu order in transit süresi İsveç üzeri tahmini ne kadar sürüyor bilen var mı? Birde daha detaylı sorgulama yokmu bu siparişler için mesela şu anda hangi ülkede gibi....
telefon gönderiyorlardı artık göndermiyorlarserkanholep' Alıntı:hocam yurt dışıyla pek alış veriş yapmadığım için bir kaç sorum olacak
telefon almayı düşünüyorum
imei ile ilgili sıkıntı olyor mu
garanti süre ve servis ile ilgili detay verebilirmisiniz
gümrük sıkıntısı oluyor mu oluyorsa para iadesi sıkıntısı olur mu
türkçe diliyle alakalı sıkıntı yaşarmıyız telefonlarda. çok farklı marka telefonlar olduğu için soruyorum
BuyinCoinsTR' Alıntı:die4you' Alıntı:Arkadaşlar bu Sweden Post en uzun sürede mi geliyor. Ben 15 gündür bekliyorum Order in Transit diyor nasıl iş bu nerelere gidiyor da bekliyor bu kargo o kadar...
Evet, Sweden Post gönderileri önce İsveç'e ulaştıktan sonra ülkenize sevk edilirler. Bu sebeple teslim süreleri normal şartlarda 10-15 kadar gecikebilmektedir.
Teslim almadığım ürünün ispatı nasıl olacak ? siz teslim edilip edilmediğini bilmiyor musunuzBuyinCoinsTR' Alıntı:Sayın pardus63, Eğer yeter süre geçti ve ürün tarafımıza iade edildiyse takip kodunuz ve sipariş numaranızla birlikte sitemiz üzerinden yazışmanız gerekir.pardus63' Alıntı:o zaman niye iadesini yapmıyorlar bildikleri halde bide siparişlerin %90 ı 45 gün içinde gelir diyorlar 45 günden sonrada paypaldan iade yapamıyormuşuz yeni öğrendim acı bi tecrübe oldu bari başkaları aynı duruma düşmesin diye bu kadar yazıyorum uzak durun bence
Sipariş işlemlerimiz Facebook ve Forumlarlar üzerinden güvenlik gerekçeleri ile yapılamamaktadır. Teslim almadığınız ürünün ispatı halinde ücret iadeniz kesintisiz olarak yapılacaktır.
Saygılarımızla...
erdcannet' Alıntı:Arkadaşım benim siparişi bi incelermisin, kargoya verilmiş RE915134388SE takip no bu. sorguluyorum hiç bir hareket yok. son durumu nedir? aynı yöntemle başka siteden aldıklarımız aynı kargo ile 2. haftada elimdeydi. Burda başka sıkıntı var.
BuyinCoinsTR' Alıntı:Gönderiniz Sweden Post ile taşınmaktadır. Sweden Post gönderilerinde siparişinizi takip edebilmeniz için öncelikle kargonuzun İsveç'e varması gerekmektedir.erdcannet' Alıntı:Arkadaşım benim siparişi bi incelermisin, kargoya verilmiş RE915134388SE takip no bu. sorguluyorum hiç bir hareket yok. son durumu nedir? aynı yöntemle başka siteden aldıklarımız aynı kargo ile 2. haftada elimdeydi. Burda başka sıkıntı var.
Bu ise 10-15 günlük bir sürece denk gelir, endişelenmeyiniz. Yeni kargoya verilen siparişleri bu sebeple takip etmek mümkün değildir, endişelenmeyiniz