Tam 11 Şanslı Takipçimize Toplam 100$ Dağıtıyoruz!

Kodla Büyü
Re: Sponsor: www.BuyinCoins.com Ücretsiz Kargo! 100% Memnuniyet!

hocam kac gunde ulasır almayı dusundugun bırkac sey var gıbı

takipsiz gönderiler için 45+ haberiniz olsun benim 43 gün oldu ortada bişey yok 45. günden sonra ne yapmam gerekiyor paypaldan nasıl paramı geri isteyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

ali04' Alıntı:
Ben de telefon siparis ettim bugun. fiyat / performans hakikaten güzel.

1,3 Ghz İşlemci
1 gb ram
4 gb rom
5,5' ekran

Fiyat : 273 TL

http://www.buyincoins.com/item/42007.html

ali04' Alıntı:
12 martta telefon sipariş etmiştim.

Benimli de gmrükten dönmüş galiba.

ptt yurt dışı sorgulamada "Yurt dışına sevk edildi" diyor.

12 Martta siparis vermiştim. Telefonumu dün itibariyle elime aldım.
Gümrükte herhangi bir problem yaşamadım. Posta merkezinde üç gündür bekliyordu. Kimliğimi ve takip noyu verdim, postamı teslim ettiler.Bekleseydim adresime de getireceklerdi galiba.
Fiyat/performans çok iyi.
Kılıf,ekran koruyucu hediye olarak göndermişler. Teşekkürler buyincoins.

Arkadaşlar bu order in transit süresi İsveç üzeri tahmini ne kadar sürüyor bilen var mı? Birde daha detaylı sorgulama yokmu bu siparişler için mesela şu anda hangi ülkede gibi....

die4you' Alıntı:
Arkadaşlar bu order in transit süresi İsveç üzeri tahmini ne kadar sürüyor bilen var mı? Birde daha detaylı sorgulama yokmu bu siparişler için mesela şu anda hangi ülkede gibi....

Arkadaşım bir de şu linkte arama yap. Sweden post biraz geç geliyor China Air'a göre.
http://directlinktrackedplus.com/multip ... 2.php?lang

hocam yurt dışıyla pek alış veriş yapmadığım için bir kaç sorum olacak

telefon almayı düşünüyorum

imei ile ilgili sıkıntı olyor mu

garanti süre ve servis ile ilgili detay verebilirmisiniz

gümrük sıkıntısı oluyor mu oluyorsa para iadesi sıkıntısı olur mu

türkçe diliyle alakalı sıkıntı yaşarmıyız telefonlarda. çok farklı marka telefonlar olduğu için soruyorum

serkanholep' Alıntı:
hocam yurt dışıyla pek alış veriş yapmadığım için bir kaç sorum olacak

telefon almayı düşünüyorum

imei ile ilgili sıkıntı olyor mu

garanti süre ve servis ile ilgili detay verebilirmisiniz

gümrük sıkıntısı oluyor mu oluyorsa para iadesi sıkıntısı olur mu

türkçe diliyle alakalı sıkıntı yaşarmıyız telefonlarda. çok farklı marka telefonlar olduğu için soruyorum
telefon gönderiyorlardı artık göndermiyorlar

1 ayda ürünlerim elime ulaştı sorun yok 8 lira ya mause aldım bakalım o nezaman ulaşacak

Arkadaşlar yurt dışından ürün alırken paypal kullanmak daha avantajlı. Herhangi bir sıkıntıda satıcıyla kendileri doğrudan muhatap oluyorlar.

Merhaba, B20140228253209754 sipariş kodlu ürünleri 35 gündür bekliyordum bugün baktım iade yazıyor sebep ne olabiir acaba

edit: mesajlarda yazıyormuş gümrükten geçmemiş ilginç hangi ürün sıkıntı oladu acaba İphone ekran koruyucu, kulaklık, mouse, kart okuyucu vardı 17 dolarlık... o kadar bekle geri dönsün :(

telefon alıp kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa seviniriz. Kullanırken videoya çekip paylaşsanız daha makbule geçer. f/p açısından nasıl? Yorumlarınız çok değerli...

Arkadaşlar f/p açısından ben telefonumdan son derece memnunum. http://www.buyincoins.com/item/42007.html
Bazı arkadaşlar orijinal note 3'le kıyaslama yapıyorlar.
Orijinal note 3 2000 lira benim aldığım tlf 240 lira. Hız ve gps gibi özellikler son derece yeterli, gps uydularını gayet hızlı
buluyor. Kamerası beklentilerinizi tam anlamıyla karşılamayabilir. Yanında gelen kalemi işlevsel değil kullanamıyorum.
Bunun dışında gayet güzel ve alınabilecek tlf diye düşünüyorum. Okuldaki arkadaşlar da beğendi ve sipariş verdik. Tavsiye ederim.

nasıl sipariş verdiniz hocam göndermiyorlar

Siparişi vereli yaklaşık 25 gün oldu. Kargoyu takip ediyoruz

fatih tabletleri için bu siteden 1 dolara ekran koruyucu jelatin bulabilirsiniz

Şimdiye kadar 6 siparişim oldu.
Hepsi geldi sorun yok
yalnız Order B20140228253445174 siparişim hala gelmedi büyük ihtimal gümrüğe takıldı.
birden fazla mp3 player vardı küçük.. vs

Kargo takip numarası olmadığı için takip edemiyorum.
Lütfen bilgilendirme yapar mısınız?

3 mart dispatch tarihi
Dispute actim neyse ....

Arkadaşlar bu Sweden Post en uzun sürede mi geliyor. Ben 15 gündür bekliyorum Order in Transit diyor nasıl iş bu nerelere gidiyor da bekliyor bu kargo o kadar...

BuyinCoinsTR' Alıntı:
die4you' Alıntı:
Arkadaşlar bu Sweden Post en uzun sürede mi geliyor. Ben 15 gündür bekliyorum Order in Transit diyor nasıl iş bu nerelere gidiyor da bekliyor bu kargo o kadar...

Evet, Sweden Post gönderileri önce İsveç'e ulaştıktan sonra ülkenize sevk edilirler. Bu sebeple teslim süreleri normal şartlarda 10-15 kadar gecikebilmektedir.

Peki benim bu kargom şu anda isveçdemi yoksa çinden isveçemi geçecek şu an itibari ile... RE915136653SE

bende yarin siparisi iptal edeyim 25 subattaki siparisim ortada yok eyup peygamber sabri vardi bende onu bile deldiler ...

22 şubatta vermiş olduğum, "kaybolan" siparişim hakkında kredi kartıma ücret iadesi yapıldı.
Siparişi gönderdiklerini söylediler. Sonrasında siparişin bana ulaşması için iş taşıma şirketlerinde ve gümrükte bitiyor. Gönderimden sonraki süreci kontrol etmeleri mümkün değil. Taşıma sırasında sıkıntı olduğunu kabul edip ücret iadesi yaptılar.

@pardus63
Şubat sonu ve Mart ilk haftsaı gibi verilen siparişlerde bir sıkıntı olmuş bence. Donanımhaber'deki buyincoins sayfasında da o tarihlerde verilen siparişlerin ulaşmadıgı yazılmıs.

o zaman niye iadesini yapmıyorlar bildikleri halde bide siparişlerin %90 ı 45 gün içinde gelir diyorlar 45 günden sonrada paypaldan iade yapamıyormuşuz yeni öğrendim acı bi tecrübe oldu bari başkaları aynı duruma düşmesin diye bu kadar yazıyorum uzak durun bence

BuyinCoinsTR' Alıntı:
pardus63' Alıntı:
o zaman niye iadesini yapmıyorlar bildikleri halde bide siparişlerin %90 ı 45 gün içinde gelir diyorlar 45 günden sonrada paypaldan iade yapamıyormuşuz yeni öğrendim acı bi tecrübe oldu bari başkaları aynı duruma düşmesin diye bu kadar yazıyorum uzak durun bence
Sayın pardus63, Eğer yeter süre geçti ve ürün tarafımıza iade edildiyse takip kodunuz ve sipariş numaranızla birlikte sitemiz üzerinden yazışmanız gerekir.
Sipariş işlemlerimiz Facebook ve Forumlarlar üzerinden güvenlik gerekçeleri ile yapılamamaktadır. Teslim almadığınız ürünün ispatı halinde ücret iadeniz kesintisiz olarak yapılacaktır.
Saygılarımızla...
Teslim almadığım ürünün ispatı nasıl olacak ? siz teslim edilip edilmediğini bilmiyor musunuz

Arkadaşım benim siparişi bi incelermisin, kargoya verilmiş RE915134388SE takip no bu. sorguluyorum hiç bir hareket yok. son durumu nedir? aynı yöntemle başka siteden aldıklarımız aynı kargo ile 2. haftada elimdeydi. Burda başka sıkıntı var.

erdcannet' Alıntı:
Arkadaşım benim siparişi bi incelermisin, kargoya verilmiş RE915134388SE takip no bu. sorguluyorum hiç bir hareket yok. son durumu nedir? aynı yöntemle başka siteden aldıklarımız aynı kargo ile 2. haftada elimdeydi. Burda başka sıkıntı var.

Vallahi hocam bende RE915136653SE numaralı siparişimi bekliyorum aynı günde verilmiş bakalım ne zaman gelecek kargomuz. Nasıl bir Sweden Post ise.....

BuyinCoinsTR' Alıntı:
erdcannet' Alıntı:
Gönderiniz Sweden Post ile taşınmaktadır. Sweden Post gönderilerinde siparişinizi takip edebilmeniz için öncelikle kargonuzun İsveç'e varması gerekmektedir.
Bu ise 10-15 günlük bir sürece denk gelir, endişelenmeyiniz. Yeni kargoya verilen siparişleri bu sebeple takip etmek mümkün değildir, endişelenmeyiniz :)

Endişelenecek bi durum yok. foruma sponsor olduğunuz için sizin siteden alışveriş yaptım. Benzer ürünleri başka siteden de aldım, alacaklarımın yarısını da sizin siteden aldım . 3-4 hafta beklenir bir süre fakat 4. haftadan sonraya sarkarsa, diğer siteye yönelirim. 2. haftada ürünlerin bir çoğu elimdeydi. Hatta kırık gelen dokunmatik ekranı ücretsiz tekrar gönderiyorlar. ben chinia post la geldiğini sanmıştım. hayırlısı diyelim. teşekkürler cevabınız için.

Merhabalar 20 Nisanda alışveriş yaptım sitenizden elime ne zaman geçer ürünler

Geri