Tam 11 Şanslı Takipçimize Toplam 100$ Dağıtıyoruz!

Kodla Büyü
Re: Sponsor: www.BuyinCoins.com Ücretsiz Kargo! 100% Memnuniyet!

Okulumuza gelen tabletler için ekran koruyucu alacağınız sitenizden temin etmeyi düşünüyorum. General mobileetab 4 tabletlerimiz

Paypal odeme yapmiyor nedendir hesabim eski is bank kart tanimli daha once defalarca ebaydan urun aldim simdi neden killik ediyor hesabiniz degistirilemdi diye hata veriyor baska kart ekleyip denesemmi
aziz.gumus' Alıntı:
BuyinCoinsTR' Alıntı:
qash' Alıntı:
Deneme amaçlı küçük bir alış veriş yapayım dedim. paypal ile ödemeyi seçtikten sonra Error Pub hatası verdi. Opps... Page Not Found! Ödemeyi tl olarak mı yapıyoruz yok dolar olarak mı?

Ödemeleriniz Dolar cinsinden yapılır. Dilerseniz kredi kartı da kullanabilirsiniz.

PayPal ödemeleriniz için PayPal hesabınıza bağlı bir kredi kartınızın olması gerekir.

PayPal ödemesi için hesabıma bağlı kredi kartım da var ama Paypal ödemesini sistem kabul etmiyor. İnternette biraz araştırdım bu durumu;
-Türkiye'den yapılan Paypal ödemelerinin artık yurtdışı alışverişleri için yapılamayacağından,
-alışveriş yapılan sitenin Türkiye'den yapılan Paypal ödemesini kabul etmeyebileceğinden bahsediliyor.

Sitede Paypal ödeme kısmında "Mağazaya dönerek farklı bir ödeme yöntemi deneyin
Şu an için PayPal hesabınızı kullanarak ödemenizi işleme koyamıyoruz. Lütfen mağazanın web sitesine geri dönün ve farklı bir ödeme yöntemi (varsa) kullanmayı deneyin." uyarısı çıktı ve o şekilde ödemeyi yapamadım.

Burada ilgilenen arkadaşın dediklerine güvenip (Gümrükten geri dönse de paranız iade edilir demişti..) Kredi Kartı kullanarak bir alışveriş yaptım, bakalım inşallah elime ulaşır.

Merhaba değerli dostlar. Ben de bir telefon almak istiyorum. siteyi inceledim biraz. Fiyat/performans açısından fiyatlar gayet iyi. Alanlar da memnun okuduğum yorumlara göre.

Peki hangi telefonu tavsiye edersiniz? Firma yetkilisinden de öneri bekliyorum.

Savunan Adam' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar. Ben de bir telefon almak istiyorum. siteyi inceledim biraz. Fiyat/performans açısından fiyatlar gayet iyi. Alanlar da memnun okuduğum yorumlara göre.

güncel. Yanıtlarınızı sabırla bekliyorum.

Savunan Adam' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:

Firma yetkilisi THL ve ZOPO'yu tavsiye etmişti. Ben de bunun üzerine http://www.buyincoins.com/item/42718.html bu telefonu sipariş ettim. Gelince yorumlarımı ekleyeceğim.

marmarabote' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:

Firma yetkilisi THL ve ZOPO'yu tavsiye etmişti. Ben de bunun üzerine http://www.buyincoins.com/item/42718.html bu telefonu sipariş ettim. Gelince yorumlarımı ekleyeceğim.

çok sevinirim hocam. siparişi kredi kartı ile mi yaptınız? taksit yapılıyor mu acaba? bilgi verirseniz sevinirim. Bir de ürün gelince kullanıp yourm, resim, video...vs paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden...

Savunan Adam' Alıntı:
marmarabote' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:

çok sevinirim hocam. siparişi kredi kartı ile mi yaptınız? taksit yapılıyor mu acaba? bilgi verirseniz sevinirim. Bir de ürün gelince kullanıp yourm, resim, video...vs paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden...

paypal kullanarak ödedim. Ödeme yaparken de paypal ile buyincoins.com un dolar kuru farklı oluyor bilginiz olsun. 22 tl gibi fazla bir para ödedim. paypalda dolar kuru daha yüksek olduğu için. taksit imkanı yok. Siparişi vereli 1 hafta oldu. Umarım kısa zamanda elime ulaşır 8)

RE915136653SE banada böyle bir izleme numarası verildi nereden izliyoruz bu kargoyuuu

Peki PayPal kullanmadan direk olarak kredi kartı ile ödeme yapan var mı acaba? Sonra sıkıntı yaşamayalım diye soruyorum.

B20140327263882864
benim order status ta order cancelled yaziyor iptalmi edilmis demwk oluyor bu neden iptal edilmis

arkadaşlar sipariş vermeyin göndermiyor vatandaşlar

why my order is cancelled

Dear dalkirannd
Thanks for your message
We had refunded you for: P0466
Due to recent government regulations in Turkey, we can't send it at the moment, so we had cancelled for you, how about we refund you, is this your paypal account:
Sorry for the trouble
In this case, would you pls take a look at other items in our store? Hope you can find something you like
Also if there are any information about the Turkey cellphone policy, we will keep you updated
Have a nice day
Sincerely
Gaby

Allah Allah arkadaş dünmü karar verdiniz buna dune kadar bisey yoktu benim siparis vermemi beklediniz neyseki paypalla almisim sorumlu firmaymis sorumlu firma olsa aldigi siparisleri gonderir gondermiyecegi yere siparis almaz

Savunan Adam' Alıntı:
Peki PayPal kullanmadan direk olarak kredi kartı ile ödeme yapan var mı acaba? Sonra sıkıntı yaşamayalım diye soruyorum.
ben paypal kullanmadım direkt kredi kartı ürünlerimin bazısı geldi diğerlerini bekliyorum

Buyincoinsteki kişisel sayfamda hala paketleme aşamasında görünüyor. siparişi vereli 1 hafta oldu. Madem Türkiye'ye gönderilmeyecek iptal edip paramızı ödesinler. Ayrıca bu sayfayı da okumasam haberim bile olmayacak :!:

Çindeyim zopo ile iocean marka telefonları kimse bilmiyor ne ayak lan :)))

fiyatlar fena değilse de telefon işi zaten gümrükte sıkıntı çıkarıyordu, başka sitelere yönelir artık müşteri.

nosTRa' Alıntı:
oralar nasil hocam gidemiyoruz bari anlatta dinleyelim merak ediyor insan
hani zopo çinin samsunguydu kim salliyor bunlari ...

12 martta telefon sipariş etmiştim.

Benimli de gmrükten dönmüş galiba.

ptt yurt dışı sorgulamada "Yurt dışına sevk edildi" diyor.

Ekli dosyalar

• ptt.JPG
    ptt.JPG
    75.2 KB · Görüntüleme: 741

Benim siparişim de kaybolmuş :x Takipli gönderiydi. 22 Şubat'ta kargoya verilmişti, 36 gün olmuş.Siparişin kargoya verilmesi üzerinden çok gün geçtiğini, yaptıgım sorgulamada hiçbir değişiklik olmadıgını, beinmle aynı tarihlerde verilen siparişlerin Türkiye'ye ulaştğını anlattım ve verilen cevap:

Thank you for your message and really sorry for the delay.
We did send the order to you on time, normally it should arrive now, we are not sure what happened in the way.
We will contact with the post agency. Or could you please contact with your local post office to see if they forget to deliver it to you?

Malezya Postası ile geliyordu. Hem onlara hem de PTT'ye sordum. Hiç kimse ne olduğunu, nerede oldugunu bilmiyor. :?

45 gün icinde paypala itirazda bulunabilirsin parani alirsin

RE915134388SE takip nolu siparişin gönderildiğine dair foto çekip koymuşlar. Benim ödediğim miktar 71.40 $iken gönderilen foto üzerinde 17.40 yazıyor yanlışlık mı var, sıkıntı olur mu?

dndd' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
oralar nasil hocam gidemiyoruz bari anlatta dinleyelim merak ediyor insan
hani zopo çinin samsunguydu kim salliyor bunlari ...

Çok ilginç yerler :))) burada daha çok oppo, lenovo, samsung, Apple ile vivo, meizo, gionee, hualing markalarını gördüm. Shenzen bölgesinde daha farklı olabilir.

Al benden de bir şikayet benimde 25 şuabtta verdiğim siparişten ses seda yok sipariş vermeyi düşünenler bunu göz önünde bulundurursa %100 memnuniyette nasıl oluyor anlayabilmiş değilim takip numarası :B2519880

Bİlgisayarbilişim yetkilileri buyincoins-com a kefil mi peki????

Ben de telefon alacaktım ama bu tür şikayetlerden sonra vazgeçtim. BBNet yöneticileri bu şikayetleri dikkati almalı

Siteyi inceleyince çok cazip geldi.Fakat burdaki yorumları okuyunca ben de tereddüt ettim.Sanırım sorun yaşayanlar sorunlarının giderildiğini söyleyene kadar bir alışveriş yapmam.

Geri