BuyinCoinsTR' Alıntı:
qash' Alıntı:
Deneme amaçlı küçük bir alış veriş yapayım dedim. paypal ile ödemeyi seçtikten sonra Error Pub hatası verdi. Opps... Page Not Found! Ödemeyi tl olarak mı yapıyoruz yok dolar olarak mı?
Ödemeleriniz Dolar cinsinden yapılır. Dilerseniz kredi kartı da kullanabilirsiniz.
PayPal ödemeleriniz için PayPal hesabınıza bağlı bir kredi kartınızın olması gerekir.
PayPal ödemesi için hesabıma bağlı kredi kartım da var ama Paypal ödemesini sistem kabul etmiyor. İnternette biraz araştırdım bu durumu;
-Türkiye'den yapılan Paypal ödemelerinin artık yurtdışı alışverişleri için yapılamayacağından,
-alışveriş yapılan sitenin Türkiye'den yapılan Paypal ödemesini kabul etmeyebileceğinden bahsediliyor.
Sitede Paypal ödeme kısmında "Mağazaya dönerek farklı bir ödeme yöntemi deneyin
Şu an için PayPal hesabınızı kullanarak ödemenizi işleme koyamıyoruz. Lütfen mağazanın web sitesine geri dönün ve farklı bir ödeme yöntemi (varsa) kullanmayı deneyin." uyarısı çıktı ve o şekilde ödemeyi yapamadım.
Burada ilgilenen arkadaşın dediklerine güvenip (Gümrükten geri dönse de paranız iade edilir demişti..) Kredi Kartı kullanarak bir alışveriş yaptım, bakalım inşallah elime ulaşır.