2. sınıf hayat bilgisi kitabı.Hocam hangi kademedeydi incelediğiniz kitap.
2. sınıf hayat bilgisi kitabı.Hocam hangi kademedeydi incelediğiniz kitap.
Tüm değerler için karşılaştırma yaptım ama yanlışım yoksa hiçbiri vergi dilimi etkisi bile olsa karşılamıyor gibi geldi bana hocam.
Diğer branşlarda tam tersini gözlemledim hocam. Yıllardır bu işi yapan ve yeniden eğitimlere katılan hocalar vardı.Bir defa yapan yatan ücreti görünce, yeniden bu görevi yapmadığı için çok kişiye eğitim verdiler sanırım
Diğer branşlarda tam tersini gözlemledim hocam. Yıllardır bu işi yapan ve yeniden eğitimlere katılan hocalar vardı.
Daha önce de almıştım hocam. Kolay iş diyemem. Biraz keyif almakla ilgili. Ben tecrübe olsun diye almıştım. Parasına değer mi evet diyemem. Dersem de linç yerim zaten ?Kasım'da yapılan inceleme için bekleme süresi makul bence. Ücret de fena değil gibi. Emeğine göre nasıl değerlendirirsin hocam? Tekrar görev çıksa alır mısın?
Lise iyi, ortaokul idare eder, ilkokul biraz ederinin altında kalmış gibi.İlkokul için başkasından öğrendim: 2643
Ortaokul için kendim hesapladım: 3463
Lise burada da yazıldı: 4229
Ücretlerden %20 gelir vergisi ve binde 7,59 damga vergisi kesildiği anlaşılıyor
İlk sayfada yaptığım hesap %27 için doğru görünüyor
Erzurum'daki eğitime katılmadım. daha sonra bizim ilde aynı kursu yaptılar ona katıldık. kitap inceleme itiraz sürecinde görev verdiler. dün zoom üzerinden puanlama toplantısı yaptık.Kitap atanan hocalarım, Erzurumdaki eğitime katılmış mıydınız? Ben sadece online eğitime katıldım bize çıkmaz mı bu durumda?
Yatmadı hocamAralıkta itiraz taslak ders kitabında görev alıpta ücreti yatan oldu mu arkadaşlar.
Yatmadı hocam
Bekliyoruz hocam daha yatmadı maalesef..Aralıkta itiraz taslak ders kitabında görev alıpta ücreti yatan oldu mu arkadaşlar.
Katıldım hocam. Sonrasında iki kitap çıktıKitap atanan hocalarım, Erzurumdaki eğitime katılmış mıydınız? Ben sadece online eğitime katıldım bize çıkmaz mı bu durumda?
Merhaba hocam.Hayırlı olsun.Tüm görevlilerin herşeyi incelemesi isteniyor hocam.Emin olunan tüm noktaların hata olarak girilmesi gerekli.En son bitiş toplasında özellikle anayasa ile ilgili hatalara daha fazla önem verdikleri dikkatimi çekmişti.Merhabalar arkadaşlar. Bugün bana kitap tanımladı. Daha önce incelediğim kitap itiraz kitabıydı. Şimdi genel olarak inceleyeceğim. Bilişimci olarak görsel tasarım ve dijital kaynaklar mı değerlendirmesini götüren olarak? Nasıl yaptınız?
Tabi diğer açılardan da emin olduğunuz noktaları hata olarak görürseniz hata girişi olarak( örneğin imla kuralları, anayasaya uygunluk vb.)) yapabilirsiniz demişlerdi ama bir sormak istedim yine de.
Bilişimcilere tüm kitaplar geliyor hocam.Arkadaşlar benimde bir sorum var. Eğitimleri geçen yıl tamamlamıştım. Şimdiye dek herhangi bir kitap inceleme ataması yapılmadı. Branşa göre mi inceleme geliyor.