Sisteme girmek çok problemli daha chrome da bir kere açamadım. Edge dan yapabiliyordum. 2 gündür o da açılmıyor.
bende de aynı. tarafıma atanan kitaplarda işlemler kısmı da boş görünüyorSisteme girmek çok problemli daha chrome da bir kere açamadım. Edge dan yapabiliyordum. 2 gündür o da açılmıyor.
Evet sabahtan beri görünmüyor. O kadar zor ki sisteme girip değerlendirme yapabilmek.bende de aynı. tarafıma atanan kitaplarda işlemler kısmı da boş görünüyor
Bu değerlendirme görev atamaları senede kaç sefer ve hangi aylarda yapılıyor belli mi?
Sanırım herkese %20 gelir vergisine göre yatmış ücretler:
a) İlkokul taslak ders kitapları için 3.436,55 ₺
b) Ortaokul taslak ders kitapları için 4.467,52 ₺
c) Lise taslak ders kitapları için 5.498,48 ₺
Kitaplar takım halinde olursa, üstteki ücrete %25 ilave edilir
En üst vergi dilimine mi girdin hocam acaba?Lise ve ortaokul toplam 2 kitap 10 bin yatmış. 29000 * maaş katsayısı = 14 bin küsür olması gerekiyordu. Bu kadar kesinti neden olmuş anlamadım.
Evet doğru çıkmasına şaşırıyorum. %20 bile olsa 13000 yatar diye düşünüyordum.Gerçi @isikayhan hocamın hesabına göre bir lise bir ortaokul kitabını toplayınca 9966 ediyor. Sorun da yok gibi. Bilemedim
Evet doğru çıkmasına şaşırıyorum. %20 bile olsa 13000 yatar diye düşünüyordum.
Hocam ben Temmuz'a göre hesaplamıştım.Siz hangi katsayıdan hesapladınız?
Ocak mı Temmuz mu?
Yatan ücretler Ocak katsayısına göre.
Hocam ben Temmuz'a göre hesaplamıştım.
Bana da hep farklı seviyelerde farklı kitaplar denk geldi Farklı branşlarla ilgili tecrübe kazanıyorum. Biraz yorucu ama seviyorum ben bu işiÖnceden incelediği kitaplar için yeniden e-posta alan var mı? Bana aşağıdaki* gibi bir e-posta gelmiş, eğer aynı seviye aynı ders farklı kitapsa zamansızlık sebebiyle reddedeceğim, aynı kitapsa katlanıp son inceleme yapabilirim.
Bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşmalarından memnun olurum.
*İncelemiş olduğunuz x taslak ders kitabının y tarihinde ZOOM üzerinden yapılacak olan çevrim içi panel
toplantısına dair bilgiler aşağıda yer almaktadır...
Ekleme: Yeni dönem göreviymiş, çok ağır bir görev olduğu için ve ciddi bir zaman gerektirdiği için almadım. Ama aynı müfredatı inceleyen birinin tekrar aynı müfredatla görevlendirilmesini çok mantıklı buldum. Yeniden aynı müfredatı gözden geçirmek ilk defa bakmaktan çok daha iyi olacaktır.
Aynen katılıyorum sanaBana da hep farklı seviyelerde farklı kitaplar denk geldi Farklı branşlarla ilgili tecrübe kazanıyorum. Biraz yorucu ama seviyorum ben bu işi
Teşekkürler Hocam. Kitabın bütün olarak görüntülenmemesi değerlendirme açısından kısır olacaktır.Hata girilen bölümü görebiliyorsunuz. Hata açıklamasını da görebiliyorsunuz. Hataları göster düğmesine tıkladıktan sonra, soldaki kırmızı sayfa numarası yazan kısma tıklayın hocam. Hata girişi yapılan bölüm görünür.
Bu eksiklikleri hep söyledik. Aynı anda iki sayfanın açılamaması sorunu. Gizli sekme ile açıyordum. Bir de kitabı hiç incelemeyen, giriş yapmayan ve toplantıya girip, hastane işim var bahanesiyle hemen çıkan birine de denk gelmiştim. Ve bu arkadaş parasını tam aldı. Düzenlenmesi gereken durumlar var bence de.Teşekkürler Hocam. Kitabın bütün olarak görüntülenmemesi değerlendirme açısından kısır olacaktır.
hiç inceleme yapmamış birine tam ödeme yapılması çok saçma hocam. hatta bence verilen görevi yapmadığı için panelistliği bile iptal edilmeli bırakın ücreti tam almayıBu eksiklikleri hep söyledik. Aynı anda iki sayfanın açılamaması sorunu. Gizli sekme ile açıyordum. Bir de kitabı hiç incelemeyen, giriş yapmayan ve toplantıya girip, hastane işim var bahanesiyle hemen çıkan birine de denk gelmiştim. Ve bu arkadaş parasını tam aldı. Düzenlenmesi gereken durumlar var bence de.
Bu arada kitap üzerinde hata girişi yapan arkadaşlar karekodların üstüne değil yanına işaretleme yapsınlar. 2. incelemeyi yapan arkadaşlar işaretlenmiş karekodlara giriş yapamıyor. Yazım hataları da aynı şekilde. Tam üstüne yapılan hata işaretlemeleri yüzünden hatalı kelime görünmüyor. Mutlaka yanına işaretleme yapılmalı.
Karekod konusunda Opera ile sorun yaşamadım hocam. Bir deneyin denemediyseniz. Karekodun üzerini komple kapatanlarda bile tıklanıyor.Bu eksiklikleri hep söyledik. Aynı anda iki sayfanın açılamaması sorunu. Gizli sekme ile açıyordum. Bir de kitabı hiç incelemeyen, giriş yapmayan ve toplantıya girip, hastane işim var bahanesiyle hemen çıkan birine de denk gelmiştim. Ve bu arkadaş parasını tam aldı. Düzenlenmesi gereken durumlar var bence de.
Bu arada kitap üzerinde hata girişi yapan arkadaşlar karekodların üstüne değil yanına işaretleme yapsınlar. 2. incelemeyi yapan arkadaşlar işaretlenmiş karekodlara giriş yapamıyor. Yazım hataları da aynı şekilde. Tam üstüne yapılan hata işaretlemeleri yüzünden hatalı kelime görünmüyor. Mutlaka yanına işaretleme yapılmalı.