Derneğin çalışmaları sayesinde bu konunun da çözüleceğine inanıyorum.
hakanotuken' Alıntı:Ben ve benim gibi ildışı tayin isteyecek böteciler, tefliler yüzünden tayin sıkıntısı yaşayacak. Sadece Bötecilerle yarışırsam çok rahat yer değiştireceğimi düşünüyorum çünkü bötenin 10 yıllık bir geçmişi var ben 7 yıllık öğretmenim 100 puanım var. Tefliler ise çok eski ve puanları yüksek olanlar var. Bu haksızlığın giderilmesi gerekiyor.
Madem Tef ve Böte ayrı ve madem Meslek Liselerine Böteci alınmıyor. Bizde hakkımızı arayıp bu konu üzerinde duralım.Tefli arkadaşlar alınmasın bence doğrusu budur. Nasıl lise matematik ve ilköğretim matematik ayrı. Edebiyat öğretmenleri ortaokullara tayin isteyemiyor bunun gibi olması gerekmektedir.
dernek böyle bir çalışmaya imza atacaksa şimdiden istifamı basayım.bravehard2010' Alıntı:Derneğin çalışmaları sayesinde bu konunun da çözüleceğine inanıyorum.
Hocam şurayı inceleyebilir misiniz?hastasıyız dede' Alıntı:dernek böyle bir çalışmaya imza atacaksa şimdiden istifamı basayım.bravehard2010' Alıntı:Derneğin çalışmaları sayesinde bu konunun da çözüleceğine inanıyorum.
hocam başkaları beni ilgilendirmiyor, eğer derneğimiz bötelilerin meslek lisesine atanabilmeleri için bir çalışma başlatırsa benden sonuna kadar destek, yok eğer tefliler ortaokullara atanamasın diye çalışacaksa anında istifamı basarım.bravehard2010' Alıntı:Hocam şurayı inceleyebilir misiniz?hastasıyız dede' Alıntı:dernek böyle bir çalışmaya imza atacaksa şimdiden istifamı basayım.bravehard2010' Alıntı:Derneğin çalışmaları sayesinde bu konunun da çözüleceğine inanıyorum.
http://www.bte.org.tr/belge/bote_meslek ... TKB_80.pdf
Güzel anlatmışsın bötelilerin durumunu.Aramızdaki kendini beğenmişlere ders olur umarım. Kimse kimseye üstünlük taslamasın hepimiz öğretmeniz.cakkoyun' Alıntı:Bir böteli olarak, Meslek Lisesinde her derse girebileceğimi ve hakkıyla yapacağımı iddia ediyorum. Hakkınızı ararken bize laf atmanıza gerek yok.
Arkdaşım tefe bilgisayar mühendisliği dersleri tamamlamak şartıyla açılyor ne güzelde oluyor böteyede aynı şekilde tef yolu açılsa güzel olmaz mı? dernek asıl böle bir çalışma yaparsa üye sayısı dahada artacaktır.hastasıyız dede' Alıntı:dernek böyle bir çalışmaya imza atacaksa şimdiden istifamı basayım.bravehard2010' Alıntı:Derneğin çalışmaları sayesinde bu konunun da çözüleceğine inanıyorum.
+1muratur' Alıntı:Arkdaşım tefe bilgisayar mühendisliği dersleri tamamlamak şartıyla açılyor ne güzelde oluyor böteyede aynı şekilde tef yolu açılsa güzel olmaz mı? dernek asıl böle bir çalışma yaparsa üye sayısı dahada artacaktır.hastasıyız dede' Alıntı:dernek böyle bir çalışmaya imza atacaksa şimdiden istifamı basayım.bravehard2010' Alıntı:Derneğin çalışmaları sayesinde bu konunun da çözüleceğine inanıyorum.
iki yanlış bir doğru etmez hocam.gladyatör' Alıntı:bir TEF'li olarak arkadaşın dediği mantıklı. şu an ben meslek lisesinden çalışıyorum , eğer BÖTE mezunları meslek lisesine gelemiyorlarsa doğrusu da bence budur, çünkü bunu bilerek Teknik Eğitim yazdık. TEF mezunlarıda ortaokul yazmamaları gerekir.Tef ile Böte alanları ayrı ayrı. ilköğretimdeki Türkçe öğretmenliği ile , Liselerdeki Edebiyat öğretmenliği gibi.
hastasıyız dede' Alıntı:iki yanlış bir doğru etmez hocam.gladyatör' Alıntı:bir TEF'li olarak arkadaşın dediği mantıklı. şu an ben meslek lisesinden çalışıyorum , eğer BÖTE mezunları meslek lisesine gelemiyorlarsa doğrusu da bence budur, çünkü bunu bilerek Teknik Eğitim yazdık. TEF mezunlarıda ortaokul yazmamaları gerekir.Tef ile Böte alanları ayrı ayrı. ilköğretimdeki Türkçe öğretmenliği ile , Liselerdeki Edebiyat öğretmenliği gibi.
görülen derslerde ne farklar vermış merak ettim?gladyatör' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:iki yanlış bir doğru etmez hocam.gladyatör' Alıntı:bir TEF'li olarak arkadaşın dediği mantıklı. şu an ben meslek lisesinden çalışıyorum , eğer BÖTE mezunları meslek lisesine gelemiyorlarsa doğrusu da bence budur, çünkü bunu bilerek Teknik Eğitim yazdık. TEF mezunlarıda ortaokul yazmamaları gerekir.Tef ile Böte alanları ayrı ayrı. ilköğretimdeki Türkçe öğretmenliği ile , Liselerdeki Edebiyat öğretmenliği gibi.
hocam bence bir yanlışlık yok.TEF de görülen dersler ile BÖTE de gösterilen dersler farklı. bunu bilerek Teknik Eğitimi tercih ettik. bötecilerin meslek lisesine atanmamalarıda bu yüzden doğru.
ikinciside eğer sen meslek lisesini Böte'ye açmıyorsan , o zaman ilköğretimleride TEF mezunlarına açmazsın.
kimse kimseyi kandırmasın, eşşeği bağlasan mezun olur sözünü her tef li gayet iyi bilir.Yesil26' Alıntı:Tef Elektroniği bitirmek kolay olmadı 4 yılda bitti ama zor oldu. O kadar olsun Bötenin müfredatıyla Tef bir mi.
hastasıyız dede' Alıntı:kimse kimseyi kandırmasın, eşşeği bağlasan mezun olur sözünü her tef li gayet iyi bilir.Yesil26' Alıntı:Tef Elektroniği bitirmek kolay olmadı 4 yılda bitti ama zor oldu. O kadar olsun Bötenin müfredatıyla Tef bir mi.
Ayıp ediyosunuz ama :xxodeda' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:kimse kimseyi kandırmasın, eşşeği bağlasan mezun olur sözünü her tef li gayet iyi bilir.Yesil26' Alıntı:Tef Elektroniği bitirmek kolay olmadı 4 yılda bitti ama zor oldu. O kadar olsun Bötenin müfredatıyla Tef bir mi.
Yok ya ne eğitimi almışsın benden fazla söyle bakiiim işinize gelmeyince böteciler mesleğe atanamaz biz her yere atanırız. Oldu canım oldu..by_rebel' Alıntı:böteliler sadece oratokulda çalışmak için eğitim almıştır ancak tef liler her okulda çalışabilecek eğitim almıştır, teflilerin ortaokulda da çalışmasının nedeni budur.