rock' Alıntı:
İyi iyi, benim g,b, düşenmeyenlerin olmasına sevindim. Benim ilçemde benim gibi düşünmeyen, fatih projesi lisesi sayısında öğretmen olsun yeter, onlar o okulları doldursun, ben de kendi okulumda kalayım. Haa hepsi dolmadı da lise istemedim diye kendi okulumuda mı vermedi. Vermesin yaa!! Gittiğiniz okulda size soracaklar branş ne? BT. Hangi sınıflara hocam? Yok ben derse girmiycem, sizin sınıfta bi sorununuz olduğunda akıllı tahtayla ilgili falan beni çağıracaksınız ben halledicem. Bu ne len. Kendi okulumda soracaklar lisede kaç saat derse giriyosun? yok ben derse girmiyorum bilgisayar işleri falan işte teknik servis hesabı. Kardeşler bu sadece günü kurtarmak bize sus payı vermek. Ben tamam ameleliğe rehberliğe razıyım ama kendi okulumda.. Bütün öğretmenlerin hizmetiçi eğitimle bilgisayar kullanma sertifikaları var PC yi biliyolar. Zaten öğrenci bile biliyo ya öğretmen mi bilmeyecek. Eee donanımsal sorun mu? onunda kolayı var garantili değilmi acarlar telefonu gelir bakarlar... Bunlar laf. Birileri bizi zor durumda bırakmaya yeminli.
Aynen hocam, bir BT öğretmeni birinin kuyruğuna basmış, o da bütün hepimizden hıncını çıkarıyor. Bu eziklik psikolojisinden başka bişey değil.
Düne kadar liselerde ihtiyaç yoktu. BT öğretmeni neymiş, dış kapının mandalı. E şimdi Eğiticiler kendi işlerini yaptırmak için amele arıyorlar. 2 günlük seminer verecekler, hocalar ne diyo bu len deyip kafaları iyice karışacak, sonra o okula görevlendirilen BT Rehber öğretmeninin başını ağrıtacaklar. Teknik servisçi bize bişeyler geveledirler biz bişey anlamadık, zaten anlamıyoruz, sen hallediver şu problemleri diyecekler.
Hadi insafa geldik, Liseye görevlendirme istedik, Kendi okulumda dersime gireceğim, bir de gidip lisede görev yapacağım. Benim kendi okulumdaki LAbıma kim bakacak, yoldan geçen hayırsevermi? Kendi okulumdaki Bt ekipmanının bakımını kim yapacak?
Bu sene hallettik Liseyi, kendi okulumuzu boşladık diyelim, seneye kendi okulumda görevlendirildiğimde Müdür yüzüme bakarmı dersiniz? Sanmam. Zaten ipler ellerinde, öğrencilere dersi seçtirmeyiverirler. Sen kıvran dur.
Ben kimsenin kuklası değilim.
Ben söyledim bu sene görev almıyorum diye.
Bu arada norm fazlası arkadaşın da içi rahat olsun, görevlendirme olsa bile norm fazlası olursan ataman olur. Yani görevlendirme seni ipten döndürmüyor.
Ha açık okul bulurlarsa sana atamanı yaparlar. AMa hangimizin okulunda norm var o da belli değil. Bugün var, yarın yok