e hocam sıkıntı nerede. Neyin derdine düştünüz. Hepiniz norm fazlasıymışsınız işte.
Maalesef o norm fazlası ataması sizin dediğiniz şekilde olmuyor hocam. Zaten size tercih edebileceğiniz boş okulların listesini veriyorlar, dolayısıyla öyle dolu okul isteme gibi bi şansınız yok. İlk atamada siz tercihte bulunmasanız bile yönetmeliğe göre valinin sizi ressen atama yetkisi var.biltek2007' Alıntı:10 saat hocam. Ve ben 2 yıldır norm fazlasıyım ilde. Geçen yıl da 6 saatti. Her norm atamasında dolu okullardan bir kaç tane tercih edip veriyordum dilekçeyi. İl de atayacak okul yok. Tercihim dışına gönderirlerse dava açarım.
Birkaç tane okul tercih edin. O okullar boşalmayacağıan göre yerinizden olmazsınız.
Şunun derdine düştük hocam;biltek2007' Alıntı:e hocam sıkıntı nerede. Neyin derdine düştünüz. Hepiniz norm fazlasıymışsınız işte.
KöfteHoRr' Alıntı:Maalesef o norm fazlası ataması sizin dediğiniz şekilde olmuyor hocam. Zaten size tercih edebileceğiniz boş okulların listesini veriyorlar, dolayısıyla öyle dolu okul isteme gibi bi şansınız yok. İlk atamada siz tercihte bulunmasanız bile yönetmeliğe göre valinin sizi ressen atama yetkisi var.biltek2007' Alıntı:10 saat hocam. Ve ben 2 yıldır norm fazlasıyım ilde. Geçen yıl da 6 saatti. Her norm atamasında dolu okullardan bir kaç tane tercih edip veriyordum dilekçeyi. İl de atayacak okul yok. Tercihim dışına gönderirlerse dava açarım.
Birkaç tane okul tercih edin. O okullar boşalmayacağıan göre yerinizden olmazsınız.
Ha görevlendirme olunca norm fazlası olmaktan kurtuluyor muyuz? Diğer illeri bilmem ama en azından mersin için evet kurtuluyoruz. Daha önceki atamalarda formatör olarak görevlendirilenler norm kadro atamasına tabi tutulmadılar kendi isteğiyle dilekçe verenler hariç. O yüzden de en azından 1 sene daha ressen atanma korkusu yaşamıyorsun.
KöfteHoRr' Alıntı:Şunun derdine düştük hocam;biltek2007' Alıntı:e hocam sıkıntı nerede. Neyin derdine düştünüz. Hepiniz norm fazlasıymışsınız işte.
Norm sorununu son 3-4 yıldır yaşıyoruz biz ve bu konu sürekli burada ve başka platformlarda gündeme geliyor. Ama norm fazlası olana kadar kılını kıpırdatmayan arkadaşlar, biraz canı yanında "biz koyun sürüsü müyüz, niye tepki koymuyoruz, hadi şunu yapalım bunu yapalım" dediği zaman ve buna da beklediği desteği bulmadığında "siz her şeye müstehaksınız, yalakasınız" diye sağa sola saldırınca benim zoruma gidiyor.
Evet Bt Rehber öğretmenliği norm kadro sorununu çözmüyor. O zaman ben bt rehber öğretmenliği istemiyorum bana kalıcı çözüm bulunsun diye tepki isteyebilirsin, ama bt rehber öğretmenliği benim sorunumu çözmüyor o yüzden ben sadece kendi okulumda bu görevi istiyorum demek yine en hafif söylemle "bencillik"tir.
biltek2007' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Şunun derdine düştük hocam;biltek2007' Alıntı:e hocam sıkıntı nerede. Neyin derdine düştünüz. Hepiniz norm fazlasıymışsınız işte.
Norm sorununu son 3-4 yıldır yaşıyoruz biz ve bu konu sürekli burada ve başka platformlarda gündeme geliyor. Ama norm fazlası olana kadar kılını kıpırdatmayan arkadaşlar, biraz canı yanında "biz koyun sürüsü müyüz, niye tepki koymuyoruz, hadi şunu yapalım bunu yapalım" dediği zaman ve buna da beklediği desteği bulmadığında "siz her şeye müstehaksınız, yalakasınız" diye sağa sola saldırınca benim zoruma gidiyor.
Evet Bt Rehber öğretmenliği norm kadro sorununu çözmüyor. O zaman ben bt rehber öğretmenliği istemiyorum bana kalıcı çözüm bulunsun diye tepki isteyebilirsin, ama bt rehber öğretmenliği benim sorunumu çözmüyor o yüzden ben sadece kendi okulumda bu görevi istiyorum demek yine en hafif söylemle "bencillik"tir.
Hayır hocam bencillik değildir. Kendi görev bilincinde olmaktır. Sizin asıl göreviniz kendi okulunuzdaki öğrencilerinizin BT eğitimidir. Normunuzun bulunduğu okuldan alıp sizi kukla gibi kullanmalarına izin verirseniz o zaman siz sıkıntı yaşamayı kabul etmiş olursunuz.
Siz liseye görev istediğinizde, sizin okulunuza başka bıranş görevlendirildiğinde sakın şaşırmayın.
Öncelikle okul müdürü kendi işini halleder. Tanıdığı bir BT formatörüne haber uçurur. Ve siz okulunuzdan tamamen olursunuz.
İlköğretimlerdeki BT sınıfları ne olacak?Benim okulumda 2 tane sınıf var ve şu anda ilgilenen yok,bizim formatör liseye görevlendirildi,kalan sağlar bizimdir artık.Ahmetcogur' Alıntı:hocam neye tepki vericekmişsin onu anlamadım. Devlet liselere gönderdi akıllı tahtaları. liseler boş duracak ve sen kendi okulunda formatör olacaksın öylemi?
diyorum da inanmıyorsunuz bu formatörlük tembelleştiriyor diye. neyin mücadelesi bu anlamadım
sinefil' Alıntı:İlköğretimlerdeki BT sınıfları ne olacak?Benim okulumda 2 tane sınıf var ve şu anda ilgilenen yok,bizim formatör liseye görevlendirildi,kalan sağlar bizimdir artık.Ahmetcogur' Alıntı:hocam neye tepki vericekmişsin onu anlamadım. Devlet liselere gönderdi akıllı tahtaları. liseler boş duracak ve sen kendi okulunda formatör olacaksın öylemi?
diyorum da inanmıyorsunuz bu formatörlük tembelleştiriyor diye. neyin mücadelesi bu anlamadım
donmezas' Alıntı:Bimer e yazsak nasıl olur acaba?
Denizli lise tercih etmediğimiz için görevlendirmemizi yapmadı...katalizör' Alıntı:Bu şekilde görevlendirme yapan hangi iller var yazar mısınız hocam?akyildiz41' Alıntı:Arkadaşlar birçok ilde liseleri tercih etmediğimizden dolayı bt rehber öğretmen görevlendirilmesi yapılmamakta...
akyildiz41' Alıntı:Arkadaşlar birçok ilde liseleri tercih etmediğimizden dolayı bt rehber öğretmen görevlendirilmesi yapılmamakta. işin açıkçası bu bize yapılan büyük haksızlıklardan sadece birisi. görüldüğü gibi il ilçe mem ler klavuzu yine kendi istedikleri şekilde yorumlayıp bizi mağdur etmeyi başardılar. şimdi buradan tüm bilgisayarcılara sesleniyorum. lütfen kendi okulunuzun haricinde hiçbir liseye görev talebi yapmayın. bakanlık herşeyi ucuza getirmeye çalışıyor. madem çok ihtiyaç var o kadar atama bekleyen arkadaşlar var. kendi okuluma gelen böte stajyer öğrencilerim oldukça karamsarlar. bizim kendi halimizi zaten söylemiyorum bile. o yüzden bırakın fatih işlerini nasıl yapıyorlarsa yapsınlar. şunu da biliyorum ki birçok arkadaş bu yazdıklarıma muhalefet olacak ve birçok arkadaş uymayacak. unutmayın herkes bir gün mağdur olacak. sıra bana gelmez demeyin.
:+1:transistor' Alıntı:norm olayı çözülmeden , tam anlamıyla problemlerden kurtulamayacağız.Bütün illerde karışıklıklar devam edecek.
:+1:technolog' Alıntı::+1:transistor' Alıntı:norm olayı çözülmeden , tam anlamıyla problemlerden kurtulamayacağız.Bütün illerde karışıklıklar devam edecek.
hardeniz' Alıntı:arkadaşlar bu yeni amelelik zorunlu mu? görev istememe şansımız var mı?
bizden başka da bu kadar itilip kakılan bir branş yok. sınıfçılar norm fazlası oldu alan değiştirdiler bize de anca amelelik. bırakın kabul etmeyelim. bunlarn hepsi geçici çözüm.rehber öğretmen olduk da ne değişti ya