starnova' Alıntı:Sayın hocam programın V4 versiyonunu kullandım çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Yalnız 1 hata ve bir önerim var.
Hata: program salon listelerinde sınava girecek öğrenci sayılarını yanlış çıkarıyor. yine raporda da yanlış oluyor.
Öneri: Her dersin yazılı sorularını da excele yada worde yüklesek salondaki sınava girecek öğrenci sırasına göre bassa çok güzel olur. ama sınav kağıdı çift taraflı olursa sorun olabilir mi acaba onu bilmiyorum.
hocam bir mail daha attım yeni versiyonla ilgiliss4809' Alıntı:Sayılar2 deki sorun giderildi, çıkan sorunları bildiriniz, herkesin öğretmenler gününü kutlarım.
a2nci' Alıntı:hocam bir mail daha attım yeni versiyonla ilgiliss4809' Alıntı:Sayılar2 deki sorun giderildi, çıkan sorunları bildiriniz, herkesin öğretmenler gününü kutlarım.
teşekkürler
merona' Alıntı:Hocam program sürekli "owerflov run time error 6" hatası veriyor..
END - DEBUG soruyor :?: :?:
nasıl düzeltecem.. bilgilendirir misin.. :?: :?:
debug u tıklayınca vb kodunda aşağıdaki satırı işaretliyor
If sinavlarOgrSayisi(1) / sinavBoyut > 0.5 Then
merhaba,boteakif' Alıntı:Öncelikle teşekkürler hocam. Bir sorum olacaktı. Bu dağıtımda sınava girecek olan sınıfların derslikleri kullanılıyor sadece. Örneğin 9ABC , 10ABC ve 11ABC sınıflarının ortak girdiği bir sınav için sadece bu 9 sınıfın derslikleri dağıtıma katılıyor. Biz boş olan derslikleri de sınava katmak istesek bunu bu program üzerinden yapabilir miyiz? Ya da yeni versiyonda bu duruma yönelik bir geliştirme yapılabilir mi?
Peki yazdır dediğimiz zaman excel olarak hazırladığı sayfaları pdf şeklinde kaydettikten sonra exceli sayfalarını kapatıyor sanırım. Excel sayfalarını kapatmasa da ben orada değişiklik yapsam. Bu mümkün mü?ss4809' Alıntı:merhaba,boteakif' Alıntı:Öncelikle teşekkürler hocam. Bir sorum olacaktı. Bu dağıtımda sınava girecek olan sınıfların derslikleri kullanılıyor sadece. Örneğin 9ABC , 10ABC ve 11ABC sınıflarının ortak girdiği bir sınav için sadece bu 9 sınıfın derslikleri dağıtıma katılıyor. Biz boş olan derslikleri de sınava katmak istesek bunu bu program üzerinden yapabilir miyiz? Ya da yeni versiyonda bu duruma yönelik bir geliştirme yapılabilir mi?
söylediğiniz durum için programı en başından düzenlemek gerek, mümkün ama :?
boteakif' Alıntı:Peki yazdır dediğimiz zaman excel olarak hazırladığı sayfaları pdf şeklinde kaydettikten sonra exceli sayfalarını kapatıyor sanırım. Excel sayfalarını kapatmasa da ben orada değişiklik yapsam. Bu mümkün mü?ss4809' Alıntı:merhaba,boteakif' Alıntı:Öncelikle teşekkürler hocam. Bir sorum olacaktı. Bu dağıtımda sınava girecek olan sınıfların derslikleri kullanılıyor sadece. Örneğin 9ABC , 10ABC ve 11ABC sınıflarının ortak girdiği bir sınav için sadece bu 9 sınıfın derslikleri dağıtıma katılıyor. Biz boş olan derslikleri de sınava katmak istesek bunu bu program üzerinden yapabilir miyiz? Ya da yeni versiyonda bu duruma yönelik bir geliştirme yapılabilir mi?
söylediğiniz durum için programı en başından düzenlemek gerek, mümkün ama :?
burası farklı bir program için söylenmiştir, o programa gerek kalmadığı için kaldırdım, mevcut programla ilgisi yoktur.üzerinde çalışıyorum, olduğu kadarlık haliyle gönderiyorum, inceleyip geri dönüş yapınız,
UYARI: Sayılar1 ve Sayılar 2 yi yazdırırken sorun yaşıyorum, diğer sayfalarda sorun yok gibi,
hala geliştirme aşamasında,
-gerek kalmadı sanırım
açıklama koymadığım için kullanımı anlaşılmamış sanırım,
e-okuldan listeleri oluşturduktan sonra Sınıflar sayfasında "G" sütunundan hangi öğrencinin hangi derse gireceğini tek tek seçmeniz gerekmekte,
kullanacağınız salonları sınavlar sayfasından seçiniz,
F sütununda çıkan formüller önemli değil zaten sonra silinecektir,
daha önce de söylediğim gibi, hala üzerinde çalışıyorum, fakat temel olarak çalışıyor, bazı durumlar için uyarı veya düzenlemeler daha eklenmedi.
Sınıflarda g sütunundan niye ders seçiyoruz? d sütununda yazıyo zatenss4809' Alıntı:açıklama koymadığım için kullanımı anlaşılmamış sanırım,
e-okuldan listeleri oluşturduktan sonra Sınıflar sayfasında "G" sütunundan hangi öğrencinin hangi derse gireceğini tek tek seçmeniz gerekmekte,
kullanacağınız salonları sınavlar sayfasından seçiniz,
F sütununda çıkan formüller önemli değil zaten sonra silinecektir,
daha önce de söylediğim gibi, hala üzerinde çalışıyorum, fakat temel olarak çalışıyor, bazı durumlar için uyarı veya düzenlemeler daha eklenmedi.
O sorun sol tarafta sınıfların karşısında ders seçince düzeliyor ama bu aşamadan sonra "sınava girecekleri ayır" deyince hatası çıkıyor.malkocoglu' Alıntı:sınava girecekleri ayır deyince visual basic penceresi açılıyor debug ve retry hatası alıyorum ne yapayım