Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Program için teşekkürler
Programı kullanırken Salonlara dağıtılmayan öğrenciler var uyarısını alıyorum raporladığımda hiçbir öğrenciyi salonlara dağıtmıyor liste boş acilll yardım nerde yanlış yaptım acaba
hocam merhabalar teşekkür ederiz programını kullanıyoruz. fakat şöyle bir problemimiz var sınıf listesi oluşturduk sınav takvimide oluşturduk. Yazdırdan pdf çıktısını aldığımız zaman örneğin 9-a sınıf listesi karışık olarak geliyor e okuldan attığımız sekilde sıra numaralı olarak gelmiyor. Ayrıca son sürüm olan radan çıkartırken arşiv bozuk hatası veriyor
* Programın mümkün olduğunca sade olması için listelerin sıralı çıkmasına yönelik herhangi bir işlem uygulanmıyor,
* Arşiv sıkıştırma hatası var, uyarı için teşekkürler, yeniden yükleyeyim.
Sayın hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Yıllardır kullandığım bir program. Ancak bu sene okulumuzda engelli öğrenci mevcut olduğu için onu dağıtımda çakılı olarak sınıfında bırakmak istiyorum. Bununla ilgili bir düzenleme mevcut mudur ? Ya da imkanı var mıdır?